Amúgy sajnos hivatalos a 3 meccs, Arda remélem, hogy felépül addig. Ha nem, Denist kezdetném a helyén. Vagy szerkezetváltás.
3511-et lehetne mondjuk játszani.
Ha az utolsó meccsen összeszed egy eltiltást, az maradni fog, piros lapos kiállítást se törölnének el. Csak a meglevő sárgákat annulálják.S.Agüero írta:Visszavágón már kaphat, nem? Elődöntők előtt törlődnek tudtommal.
Egyebkent Ronaldo par eve ugyanugy kapott egy ket meccses bant tapsolasert.MessiNeymarSuarez írta:Azért ez elég szánalmas lesz ha ennyiért eltiltják még pluszba, remélem csak a szokásos Marcás csokikeverés....
Bezzeg ugyanazon a fordulóban Ronaldo utolsó percben a bíró anyját szídta fél centiről, de az senkit sem érdekelt...
Denis már a Depor ellen bizonyîtott, hogy alkalmatlan a bal szélső helyén, magában megnyerhette volna azt a meccset.... Neymar akkor volt a testvére fontos szülinapján ha jól emlékszem.S.Agüero írta:Vagy ő, vagy Denis kell oda szerintem.
Nem került bele a jegyzőkönyvbe = nem történt meg. EnnyiMessiNeymarSuarez írta:Bezzeg ugyanazon a fordulóban Ronaldo utolsó percben a bíró anyját szídta fél centiről, de az senkit sem érdekelt...
Tévedsz, mert az szerintem Eto'o volt. És sorfalat nem akart állniEszembe jut anno Deco még Rijkard utolsó évében a klasszikus előtt. Kierőszakolta a lapot, hogy "ne kelljen" játszania.
Ilyenkor elbeszélget vele valaki? Vagy csak megdicsérik, hogy így tovább?S.Agüero írta:The news will be made official on Tuesday morning when Neymar will receive a three game suspension. (Marca)
Arda felépül addigra?
Szerintem pont ott körül.De mivel alig játszott mostanában meg sérült is volt...S.Agüero írta:The news will be made official on Tuesday morning when Neymar will receive a three game suspension. (Marca)
Arda felépül addigra?
Ha valakire rá akarjuk fogni a vereséget, az pont nem Neymar kellene, hogy legyen. Az egész az elrontott taktikával kezdődött, amiből jött a feszkó, meg a kapkodás. Hülyeséget csinált, az tény, de nem neki kellene elvinni a balhét...Bob_Marley írta:Na pont megdicsértem, erre ez....Sokkal inkább neki tudom be, hogy ez lett a vége mint másnak. De egy ember nyakába nem szabad az egészet kenni. Óriási butaságot csinált, amellett, hogy rosszul is játszott.
Abszulult, a mérkőzés legjobb embere Andre Gomes voltBob_Marley írta:Sokkal inkább neki tudom be, hogy ez lett a vége mint másnak. De egy ember nyakába nem szabad az egészet kenni. Óriási butaságot csinált, amellett, hogy rosszul is játszott.
Egyébként biztos, hogy második sárga lapos volt, mert meccs közben "second yellow" volt fent kiírva. Ettől függetlenül ha igaz az, amit beírtam előbb, akkor abból simán 3 meccs lehet, nem egy példa volt már rá.csababarca írta:
a la liga oldalán, a meccs tudósításánál én második sárgát olvastam.
de mindegy, megkapja a 2 meccset.
Legalább LE boldog lesz, hogy nem fárad el a szezon végérecsababarca írta:de mindegy, megkapja a 2 meccset.
visca el barca írta:a szövetség tuti elintézi, hogy a real ellen se játszhasson.
a la liga oldalán nem tudom jó ez az infó, de nekem úgy rémlik, hogy a meccsen egyből a pőirosat mutatta fel az real zacskós csíra neki. az is megérne egy misét. cipőkötés sárga - messit camacho legalább 5x felrúgta izomból, még sárgát se kapott.