Én a cikket kicsit túlzóbak találom. Ezt a Barto-féle sleppet én se kedvelem, és akkor finom voltam, de jelen helyzetben annyira nem venném elő őket. Tény és való, hogy kicsit jobban hangoztatták ezt a Griezmann transzfert, mint kellene, de ha tényleg volt valami megállapodás, valamilyen szinten érthető, pláne, ha van valamennyi igazságtartalma a pletykáknak, hogy qa jklubbal is volt megegyezés, hogy többet fizetünk és akkor két részletben vagy valami hasonló. Szerintem senki nem gondolta volna, hogy az ATMA előáll vmi giga-fizuval, inkább akkor lehetne szídni a vezetőséget, mégpedig nem kicsit, ha belement volna egy licitháborúba és több gázsit kínálnak neki. Na, az lett volna a nevetséges.Cestus írta:Fekirért ilyen 70 milliós ajánlatokat dobált vissza a Lyon a Poolnak. Nekünk minimum 100 M lenne, viszont egy egyszezonos noname játékos, aki Coutinho posztja, és nála klasszisokkal rosszabb játékos. Seriért 50 M-t kért tavaly a Nice tőlünk. Tavaly jó szezont futott, de akkor sem Barca-kezdő szinten. Idénre eltűnt.lics írta:Hát azért ebből a 100 millából jól is lehetne gazdálkodni.. Elvileg kéne egy jobbhátvéd, hogy Roberto vissza mehessen középpályára Odriozola, kéne legalább 1 védő Lenglet, kéne támadóközép, írányító Fekir, Seri. Előre meg ha akarnak akkor Martial, Gelson Martins. Ha 2t megvennének ezekből max 3mat akkor már tényleg nem lehetne panaszkodni meg lenne a padon minőség. Persze kivállalja a padot ki nem, ki mennyibe kerül stb.. biztos nem egyszerű de ha erre a pár dologra nem mennek rá akkor eléggé lúzerek, mondjuk egyébként is. Talán megbuktatják őket. De az általam felsoroltak kb 200 és sok lehetőség, ha azt a 100 misit elakarják költeni, hogy megmutassák igen, csak azért is robbantunk ami egyéb iránt csak Grizi ára lett volna, plusz elvileg Lenglet aki 35milla azthiszem, 135ből hoznék 4 játékost is. Lényeg Ini helyett valaki, bár mind tudjuk esélytelen még csak hasonló is, Rakitic, Busquets helyett mondjuk van egy Paulinhonk, de oda mehetne Roberto, ugye helyette meg Odriozola, de én személy szerint örülnék egy Fekir, Seri duonak, igaz Seriről valószínűleg lemaradunk, de Fekir fennt is tud játszani, amúgy középpályás, Lenglet a védelembe. Lenglet, Fekir, Odriozola elég barátin hangzik. Arthur meg majd télen csatlakozik. Természetesen lesem merem írni a fiatalokat, mert azok mostanába nem rúgnak labdába itt... Hajrá Bartomeuék 2-3 év és végünk ha így folytatjuk Messi, Rakitic, Busquets, Piqué, Suarez kiváncsi leszek, hogy oldják meg,mikor már ők is 33felett lesznek és nem bírják így mint most.
A Mundo szerint a középpályára fog koncentrálni a vezetőség innentől. A Mundo amúgy továbbra is nyalja a seggüket, a Sport viszont elég zabosnak tűnik, és kritizálja őket.
Jobbhátvéd kérdésben szerintem nem lényeges. Azért ott van egy Semedo, aki semmivel nem rosszabb, mint Odriozola, SR-t pedig nagyon kétlem, hogy ezért feljebb tolnák. Másrészt, ha azt vesszük, hogy Thiago nem jó védekezésben akkor Robira duplán igaz. Plusz Thiago kívül-belül ismeri a Barcat és hiába változott valamit a játékrendszer, az alapok ugyanazok, ő pedig ezen nőtt fel. A védekezéssel pedig nem tudom mi a baj, aki nézett Bayern meccseket az láthatta hogy kkp-ként sokkal több védekező feladata volt, igazából sztereotípia, hogy inkább tkp. Viszont simán tud eggyel feljebb is játszani. Rakitic se igazi vkp-ként játszik. Seri inkább játszik hátrébb, de iszonyat pénzbe kerülne, elhozni is rohadt nehéz nem mellesleg nagyobb kockázat is van benne. Thiagoban sokkal kevesebb és igazán minőséget képvisel. Fekirt nem igazán értem. Nálunk posztja sincs, ha szélsőként játszik, ha az kellene ott van Dembelé, akivel szinte totál ugyanaz a poszt. Lemart olyan sokszor nem láttam, de akkor mindig balszélső volt.
kh-nak Lenglet úgy néz ki zsebben, de ha úgy járrnánk vele, mint Griezmannal, akkor is keresnek kh-t, ezt a szezont még Vermaval megoldják, jövőre kellene inkább keresni vkit, aki majd lassacskán Piqué helyét is átveheti (de ligt

Nekem Suarez lesz nagy kérdés. Nagyon kíváncsi vagyok Valverde milyen taktikát fog játszatni és kiket kér majd. Az egyértelmű, hogy az uru szélen játszatása mínusz 1 embert jelent, centerként viszont még mindig klasszis, ráadásul nagyon kellene már nézni egy utódot vagy taktikát változtatni jövőre, hogy ne egy 31-32 éves emberrel kelljen végignyomni egy teljes szezont. Vagy visszaállni 4-3-3-ra mondjuk Thiagoval Xavi helyén Dembelével az egyik szélen, a másikon XY.
De egy de Jong se rossz választás, ha már Thiagot nem akarjuk és el lehetne kezdeni beépíteni Rakitic helyére, de azért ő is elég zsákbamacska, plusz akkor valszeg kis-Businak is reszeltek.
Valahogy én Arthurba nem tudok igazán bízni, az meg pláne kérdés, hogy Valverdenek mennyire kell majd, de ne legyen igazam és váljon be.
Nagyon kíváncsi leszek erre a nyárra, legfőképp arra, hogy Valverde szája-íze szerint jönnek-e az igazolások és Bartot elkapja-e a gépszíj, aztán hoz Griezmann helyett egy bombaigazolást.