Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szín hivatalos neve lazacrózsaszín. Erre alapozta mindenki a rózsaszín jelzőt. Mondjuk tőlem aztán lehetne bármi a neve a színnek, akkor sem tetszene.na végre nem csak én látom narancsosnak.szerintem sok rózsaszín nincs benne, max bagyon kevés, de mindenki rózsaszínnak azonosította be
nem értem
A nyakát leszámítvan nekem is nagyon bejön. Nekem kicsit sok, hogy ennyire ki van emelve az a V nyak. Nem elég, hogy vastag de még a sárga csík is..nem tudom. Az idei visszafogodtabb nyak pozitivabb hatást gyakorolt a szépérzékemre.Rivaldo11 - a hazai ellenben nagyon ott van
VérnarancsHouse írta:Ha jobban megnézitek, a 09/10-es idegenbeli mezünk az két szín úgymond átmenete. A rózsaszín, és a narancsé. Nem teljesen rózsaszín, de nem is teljesen narancs. Amolyan köztes megoldás.
na végre nem csak én látom narancsosnak.szerintem sok rózsaszín nincs benne, max bagyon kevés, de mindenki rózsaszínnak azonosította becurrahee írta:nem rossz az az idegenbeli mez!! nekem sem tetszett elsőre, de most már egyre inkább tetszik...
egyébként nem lehet azt mondani rá h rózsaszín, mert egyértelműen látszik rajta h van benne narancs szín is (sőt hozzáteszem egyes képeken full narancsnak látszik, bár sztem az csak a kép rosszabb minőségének az oka lehet...)
meg például ha vki meglesi a nike hivatalos oldalán ott is vhogy más árnyalatú, mint a Barca hivatalos shop oldalán; pedig ugyanazok a képek...
mindenesetre sztem nagyban befolyásolja ennek a meznek a színbeli láthatóságát h milyenek az adott fényviszonyok.
szal NEM rózsaszín hanem mangó!!!
((egyébként a pár idénnyel korábbi neon zöldes-sárga mez sokkal rosszabb volt ennél...))
Azért ezt nem gondolod komolyan ugyemenczel írta:Hát rémes ez az idegenbeli mez. Észre kéne venni, hogy amikor nyertünk BLt, akkor rikító mezünk volt. Nyilván ez csak egy sokadrangú szempont, de biztos vagyok benne ,hogy van hatása akármilyen kicsi is. Márpedig egy BL-ben minden nüansz számít.
socio66 írta:TéénylegCarles Puyol Saforcada írta:MOST VESZEM ÉSZRE HOGY A TAVALYI MEZBEMUTATÓN,MIKOR KISSRÁCOK MENNEK KI A MEZBEN A PÁLYÁRA,OTT VAN MUNIESA,A HAZAIBAN!!!(08/09)![]()
![]()
Vajon gondolta akkor,hogy abban a mezben még idén pályára lép a Camp Nouban,tétmeccsen?
socio66 írta:TéénylegCarles Puyol Saforcada írta:MOST VESZEM ÉSZRE HOGY A TAVALYI MEZBEMUTATÓN,MIKOR KISSRÁCOK MENNEK KI A MEZBEN A PÁLYÁRA,OTT VAN MUNIESA,A HAZAIBAN!!!(08/09)![]()
![]()
Vajon gondolta akkor,hogy abban a mezben még idén pályára lép a Camp Nouban,tétmeccsen?
Ez azzz!Akkor azért volt olyan ismerős a feje.Deja Vu-m volt,h láttam én ezt a gyereket már vholsocio66 írta:TéénylegCarles Puyol Saforcada írta:MOST VESZEM ÉSZRE HOGY A TAVALYI MEZBEMUTATÓN,MIKOR KISSRÁCOK MENNEK KI A MEZBEN A PÁLYÁRA,OTT VAN MUNIESA,A HAZAIBAN!!!(08/09)![]()
![]()
TéénylegCarles Puyol Saforcada írta:MOST VESZEM ÉSZRE HOGY A TAVALYI MEZBEMUTATÓN,MIKOR KISSRÁCOK MENNEK KI A MEZBEN A PÁLYÁRA,OTT VAN MUNIESA,A HAZAIBAN!!!(08/09)![]()