2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja. Nekem is tetszik. V nyakú és emlékeztet a 2006-os mezre.menczel írta:Jaja pont erre gondoltam, hogy mennyivel jobb mint az idei! Főleg a meccs alapján a fényképről ez nem jött le. Lehet azért mert újdonság, meg hogy nem gránátvörös, de nagyon bejönlionelmessi19 írta:Az új hazaiba szerelmes vagyok. Első dolgom amint kijutok, hogy vegyek egyet. Vagy kettőt. Elképesztően gyönyörű.
Jaja pont erre gondoltam, hogy mennyivel jobb mint az idei! Főleg a meccs alapján a fényképről ez nem jött le. Lehet azért mert újdonság, meg hogy nem gránátvörös, de nagyon bejönlionelmessi19 írta:Az új hazaiba szerelmes vagyok. Első dolgom amint kijutok, hogy vegyek egyet. Vagy kettőt. Elképesztően gyönyörű.
Az új mezünkről szóló Eurobarca cikk írja!MichaaBee írta:Gőzöm sincs, hogy mikor hozták, de valaki már írta itt a fórumon. Vhol még olvastam, de nem tudom pontosan, hogy hol. Mindenesetre, nagyon remélem, hogy az idei mezben játszunk, még egyszer szeretném látni.![]()
És ezt a szabályt csak idén hoztákMichaaBee írta:A BL-döntőn még a 08-09-es szerelésben lépünk pályára, mivel az UEFA szabályzata kimondja, hogy adott évben nem változtathat eredeti mezén egy csapat.
A BL-döntőn még a 08-09-es szerelésben lépünk pályára, mivel az UEFA szabályzata kimondja, hogy adott évben nem változtathat eredeti mezén egy csapat.House írta:Kérdés: A BL döntőn is az új mezben fogunk játszani?
Mindig íg van ez, az utolsó bajnokikon már a jövő évi mezekben találhatóak a játékosok.bali 15 írta:Milyen fura ,ma este az új mezünkben fogunk már játszani és most
nézem a sportklubot és a Bayern is már a jövőbeli szerelésében van.
Mi olyan sietős?
Igen! A csúnya nőkre sem mondjuk, hogy csúnya..., csak azt, hogy érdekes arcú. Ez azt hiszem már önmagában is leleplezi a véleményem az idegenbeli felszerelésről.wikko írta:Hát az idegen beli mez érdekes..... De ha a csapat jól játszik benne akkor mind 1 !
Igen! 100% h eredetiek!Fisher77 írta:Sziasztok. Szeretnék jövő évi barca mezt venni és ezen az oldalon találtam: http://www.kitbag.com/stores/kitbag_4_5 ... lector=126
Azt szeretném kérdezni, hogy ezek a mezek biztos eredetiek?
Na mondjuk,ha ilyen mezben szaladgálnának a fiaink jövőre,akkor elég arcpirongató lenne.A csajokon jól áll (sztem),külön kívánságuk volt.De hozzáteszem ilyesmiben pompázott a Palermo is mondjuk,és rajtuk vhogy nem volt begyere.lionelmessi19 írta:Mondjuk ami a lányokon van mihii linkjén, az a tipikus gusztustalan babarózsaszín.![]()
Csatlakozom Grecki Kollegához!grecki írta:Én speciel eléggé férfinek érzem magam, mégis simán felvennék rózsaszín cuccot.VIII.Henrik írta:Borzasztó a 2. mezünk!Értem én, hogy a női szurkolók száma egyre nő, de könyörgöm, FÉRFI EMBER NEM VESZ MAGÁRA RÓZSASZÍNT!!!
(Jelenleg nincs, régen volt. Kiégettem egy szilveszteri buliban...)
Ráadásul nekem baromira tetszik - így képek alapján az új idegenbeli. Sokkal jobb például, mint a babakék. Szerintem.