Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A másik meg az, hogy ha így kijátszuk a záradékokat, akkor nem igen lesz csapat, aki hajlandó lesz opciókhoz kötött jutalékokkal csökkenteni a vételárat. Persze ha sajnáljuk egy beválni látszó, ígéretes játékosért azt a pénzt kifizetni, amibe beleegyezett a vezetőség, akkor meg is érdemeljük.Stalkyard írta:De most ha komolyan ezért nem játszatják, mikor végre van egy értelmes jobbhátvéd, akkor elfogytak a jelzők ezekre a barmokra, ténylegesen. Én ilyet még nem is hallottam.Hogy valaki belemenjen ilyen üzletbe, aztán meg emiatt direkt kevesebbet játszasson egy játékost. De annyira a Bartoumeu rezsimre vall.
Igen, én már amikor még csak a hírek jöttek Neymar távozásáról, akkor mondtam, hogy pikáns lenne. Nagyon remélem, hogy összejön a párharc, jobban várom, mint a Klasszikusokat.siporka írta:Arra gondolt már vki, h. egy FCB vs PSG meccsen Semedo pont Neymarral fog szembekerülni? Volt már nyáron afférjuk, ha jól emléxem.
Megeszi a brazilt.siporka írta:Arra gondolt már vki, h. egy FCB vs PSG meccsen Semedo pont Neymarral fog szembekerülni? Volt már nyáron afférjuk, ha jól emléxem.
Köszivisca el barca írta:10.4 kmtyityo írta:Van valahol olyan oldal ahol meglehet nézni mennyit futott tegnap?Nem találok semmit neten.
https://pbs.twimg.com/media/DKH3TamVwAAvx70.jpg:large" target="_blank
10.4 kmtyityo írta:Van valahol olyan oldal ahol meglehet nézni mennyit futott tegnap?Nem találok semmit neten.
Samper írta:Nemzetközi klasszis is lehet belőle a posztján.
A hétvégén remélem már nem lesz a kezdőben. Valverde Suareznél is látta, hogy valami nincs rendben, és padozott. Vele kapcsolatban is erre számítok.pep71 írta: Piqué(lassúsága, tohonya forgoldásai miatt főleg) pedig simán padra kerülhetne a játéka alapján...
Tudod értelmezni amit írtam? Nem azt írtam h tegyük oda, hanem hogy szerintem ott is jó lenne.Samper írta:Középhátvédként? Jajj istenem! Pont az a pláne benne, hogy ahogy a szükség hozza, hátul is, elöl is kiváló.Nemzetközi klasszis is lehet belőle a posztján.mezenga írta:Nagyon komoly a srác. Gyors, erős, technikailag is rendben van. Kell ő oda szélre mert Piqué játéka nagyon gyenge és be kell segíteni neki.
Szerintem középhátvédként is simán megállná a helyét. Engem a játéka kicsit Abidáléra emlékeztet.
Középhátvédként? Jajj istenem! Pont az a pláne benne, hogy ahogy a szükség hozza, hátul is, elöl is kiváló.Nemzetközi klasszis is lehet belőle a posztján.mezenga írta:Nagyon komoly a srác. Gyors, erős, technikailag is rendben van. Kell ő oda szélre mert Piqué játéka nagyon gyenge és be kell segíteni neki.
Szerintem középhátvédként is simán megállná a helyét. Engem a játéka kicsit Abidáléra emlékeztet.
+1, szerintem is jó lenne KH poszton főleg, ha olyan ellenféllel játszik a Barca, akik egész meccsen védekeznek a 16-os előtt és csak 1-2 kontrára várnak, mert piszok gyors és mellé elég erős is. Piqué(lassúsága, tohonya forgoldásai miatt főleg) pedig simán padra kerülhetne a játéka alapján..Masch is sokkal jobb volt nála tegnap.mezenga írta:Nagyon komoly a srác. Gyors, erős, technikailag is rendben van. Kell ő oda szélre mert Piqué játéka nagyon gyenge és be kell segíteni neki.