Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mintával jobbvisca el barca írta:a 3. mezt már kb 2 héttel ezelőtt láttam, nekem tetszik, de nem tudom, hogy egyszínű lesz-e vagy ilyen terepmintás...
(Lehet. 1 nap után is lehet, sőt 6-7 óra után is, ha tök másról írna az ember az adott topicban.)MessiNeymarSuarez írta:(Közben bocsánat a dupláért, nem tudom hogy van-e szabály arra, ha jó ideje nem jött mástól HSZ, akkor lehetne-e duplázni vagy sem)
Lehetséges, csak nehogy RM-os mez legyen belőleMessiNeymarSuarez írta: lehet messi jövőre az én trehányul elsuhintott diet coke-os palackomban fogja nyomatni
Lehetséges, csak nehogy RM-os mez legyen belőlevisca el barca írta:lehet messi jövőre az én trehányul elsuhintott diet coke-os palackomban fogja nyomatniMessiNeymarSuarez írta:Amúgy a linkelt Nike oldalról azt lehet olvasni, hogy minden mez 16 darab újrahasznosított palackból (is) készül.
lehet messi jövőre az én trehányul elsuhintott diet coke-os palackomban fogja nyomatniMessiNeymarSuarez írta:Amúgy a linkelt Nike oldalról azt lehet olvasni, hogy minden mez 16 darab újrahasznosított palackból (is) készül.
hatalmas kavics esett le a szívemrőlvisca el barca írta:barca0417 megnyugodhat, jó mezt vettamúgy nem csúnya, de nem is kiemelkedő.
Erre gondolsz, ugye?csababarca írta:nekem bejön, bár szinte mindegy hogy néz ki a mez,csak nyerjünk benne![]()
idegenbeliekből nekem a sárga jött be 08/09-ből, meg a 04/05ös szezonból a kék átmenetes, bár erre már kevesen emlékeznek.
Nekem van egy "eredeti" ilyenem.meg a 04/05ös szezonból a kék átmenetes, bár erre már kevesen emlékeznek.
A sárgát én is szerettem, de nekem még volt pár, amik bejöttek. A 10/11-es zöld, a 11/12-es fekete, és a Senyerás is jók voltak szerintem.csababarca írta:idegenbeliekből nekem a sárga jött be 08/09-ből, meg a 04/05ös szezonból a kék átmenetes, bár erre már kevesen emlékeznek.
pedig lehetsz, mert mind a nike, mind a barca hivatalos csatornákon hozta le.Chino írta:Már ha tényleg ez lesz, amiben nem vagyok biztos.