Mezner2 írta:Mostanában ismét egyre gyakrabban kerül elő a Messi mindenidők legjobbja téma,amikor ilyeneket olvasok,mindig elmosolyodok a gép előtt és csóválom a fejem,hogy aki ilyet mond,az nem látta ezt a zsenit,varázslót játszani valószínűleg. A szememben vitathatatlanul ő az etalon,aki magában a szó szerint vett JÁTÉKBAN annyival mindenki felett áll,hogy nem is ad össszehasonlítási alapot a maiakkal,de még a rég múlt sztárjaival sem. Egyszerűen tényleg ő volt a FOCI,minden amiért szeretik az emberek ezt a játékot,azt ő testesítette meg,csúnyán hangzik de egy Messit gondolkodás nélkül elcserélnék egy csúcson lévő Dinho-ra,azonnal aláírnám,és ezzel nem Messi eredményeit akarom csorbítani,de senki a közelébe sem érhet a varázslónak.
Én gyakorlatilag az Ő érkezésével lettem Barcelona rajongó, mert leültem a seggemre aztán tátott szájjal néztem, hogy miket művel az ember. Ő kiszolgálta a közönséget rendesen, az biztos. Imádtam/imádom. DE! Csúnyán elszúrta a karrierjét, kár érte. El sem tudom képzelni, hogy Messivel miket művelnének Ők ketten a pályán. Ha belegondolok, feláll a szőr a hátamon.
Ronaldinhonak volt 3 jó éve, és ezért úgy gondolom, hogy nem lehet azt mondani, hogy Ő a legjobb. (persze ez szubjektív dolog természetesen) Sokak nagy kedvence, többek között az én személyes kedvencem is Dinho (most már kikerült sajnos a látókörömből, nem sűrűn nézek brazil meccseket), és mérges vagyok rá kissé, hogy ezt a tehetséget így elpazarolta...

Meghatározó játékos a futball történelmében, az biztos, mert olyan hanyag eleganciával mint Ő nem sokan tudnak játszani.
De egyébként kár párhuzamot vonni Messi és Dinho között! Mindketten kiemelkedőek, viszont messi úgy gondolom sokkal professzinálisabb. Ő mindent alárendel a focinak, R10-zel ellentétben.