Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azzal egyetértek, hogy Umtitit nem kell kirakni miatta, de Alba szerintem a 2 gólon kívül baromi hasznos volt a Depor ellen, és előtte a Celta ellen is. Azt meg róla kapjuk ha balhátvéd is, mert szögletből voltak. De azon kívül nagyon jól jött a sebessége, nem egy kontrát állított meg mert lefutotta a támadót, 14 labdaszerzése volt, én nem mondanám katasztrófának. De lehet ez az én hülyeségem csak, mert olvasom már többektől ezt, de szerintem inkább a gólok miatt lett negatív a megítélése, nem azért, amit mezőnybe nyújtott.TripleH írta:Láttad múltkor Albat ott? Mert szerintem nem. Pont a sebessége volt amit nem tudott abban a pozícióban kihasználni.
Eléggé érthető lenne, hogy elégedetlen, gyakorlatilag nem játszik.Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 74/?type=3
Óvatosan kell kezelni a hírt, de lehet alapja.
Mostanában voltak gyengébb meccsei de tegnap parádés volt. Gyakorkatilag mint egy negyedik támadó. Nálam Suarez a MoM de ő is nagyot ment.ktm írta:Ez a Bilbao elleni kupapárharc jól megmutatta, hogy mekkora kontraszt van a bal oldali támadójátékban, ha ő játszik és nem Digne. Egyik legjobb volt tegnap szerintem.
SR nem lassú játékos, de a kezdősebessége nagyon kevés egy szélsőhátvédhoz képest. Egyik ez, a másik meg, hogy ő nem is fut annyit. Vannak beindulásai, de nincs bennük lendüelt, így kiugratni is nehéz. Arról nem beszélve, hogy mentalitását is tekintve nem mer próbálkozni annyit. Alba odlalán most Arda volt aki semmit nem tett hozzá a játékhoz, mégis szét tudta húzni a játékot és bejátszani a szelet. Ez pedig baromira hiányzik a jobb oldalról. SR mai jó játéka ide vagy oda.palesz77 írta: Értem amit mondasz, részben igaz is, de ennek ellenére Robinak idén több gólpassza van.Tudom, hogy többet is játszott, de nem csak tempó kérdése ez szerintem, Messi nélkül Alba is félkezű óriás, SR-nek meg nincs egy saját "Messije", hogy beindítsa. Vidal is azért volt most olyan jó, mert egy kreatív ember játszott mellette, aki odatette neki a bogyót amikor beindult, előtte 1 héttel neki se volt 1 megindulása se. Alba is most, egyszer Messitől, egyszer Denistől kapott tökéletes labdát, míg SR egymaga játszott jobbszélsőt sokszor a meccsen. Elég más kettejük szituja, szerintem nem oldaná meg ezt a "gondot" csak az, ha Robi úgy futna mint Alba. De jövőre majd kiderül, ha megvesszük Cancelot..
![]()
De ha már az ő topicja. Jordi elég sokat javult mostanság, ezt az énjét még én is nagyon szeretem, pedig nem a kedvencem a kis törpe. Csak így tovább!
Értem amit mondasz, részben igaz is, de ennek ellenére Robinak idén több gólpassza van.Tromort77 írta:Ez a tempó kellene a jobb oldalra is.
Na ilyenkor örülök annak a Dignének, akit sokan a nyáron megkérdőjeleztek, hogy minek. Amúgy is ráfér Albára, hogy fejben helyretegye magát.palesz77 írta:Alba has hamstring problem in his left leg. Player is likely to miss next Barca-Deportivo game. He'll be sidelined for 10-15 days. [sport]
Pozitívum, hogy nem hagy ki sokat, de most minőségi opció van a pótlására, így nem aggódom a hiánya miatt.palesz77 írta:Alba has hamstring problem in his left leg. Player is likely to miss next Barca-Deportivo game. He'll be sidelined for 10-15 days. [sport]
Ez nem teljesen igaz. Katalánul (a Jordi katalán eredetű keresztnév) zs-vel mondják a Jordit, más területeken j-vel, más területeken h-val. Spanyol kommentátorok is többféleképp szokták ejteni.hank1ee írta: Off: Ami engem meglepett, az Alba nevének kiejtése. A Jordit úgy ejtik, ahogy írják, nem pedig "zsordinak".