2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Drasztikusabban megfogalmazva: A főnök azt mondja a takarítónőnek, hogy takarítsa ki a wc-t. A takarítónő ki is takarítja. Fordított esetben szerinted megtörténne?..shearer09 írta:En ezt ertem, inkabb ugy fogalmazok hogy a szabalyok nem jok.
Alcantara írta:Éppen ez a lényeg!shearer09 írta:Nem az a lenyeg hogy felette all, hanem hogy akkor miert nem terjedt/terjed minden buntetes automatikusan minden sorozatra.
Nagyon egyszerű történet. Jogi nyelvre kivetítve van olyan, hogy hatáskör és illetékesség.
A FIFA a spanyol szövetség felettes szerve, ami nem túl szép kifejezés a labdarúgást tekintve, de talán így érthetőbb lesz. Hatásköre ill. illetékessége van az adott tagszövetség csapatánál levő játékos szankcionálásában.
Ezzel szemben egy a Fifánál alsóbb szervezet jogi döntése (esetünkben spanyol szövetség) nem lehet érvényes egy felettes szerv (FIFA) rendezvényeire mivel a spanyol szövetségnek nincs hatásköre ill. nem illetékes a nemzetközi szövetség rendezvényeinek szankcionálására.
Így már érthető?
Éppen ez a lényeg!shearer09 írta:Nem az a lenyeg hogy felette all, hanem hogy akkor miert nem terjedt/terjed minden buntetes automatikusan minden sorozatra.
House írta:Elmagyarázom egyszerűen: A FIFA a spanyol szövetség felett áll.shearer09 írta:Nem tudom irta e mar valaki, de nekem azzal van bajom igy a Suarez uggyel kapcsolatban, hogy amig pl. a spanyol szovetseg eltilt egy jatekost par meccsre es mondjuk VB selejtezos hetvege van, nyugodtan jatszhat a valogatotban (FIFA rendezvenyen). Akkor hogy jon ahhoz a FIFA hogy olyan buntetest szab ki egy fifa rendezvenyen tortent esetnel, ami kihat a spanyol szovetsegen belul mukodo klubra!?! Nevetseges.
Elmagyarázom egyszerűen: A FIFA a spanyol szövetség felett áll.shearer09 írta:Nem tudom irta e mar valaki, de nekem azzal van bajom igy a Suarez uggyel kapcsolatban, hogy amig pl. a spanyol szovetseg eltilt egy jatekost par meccsre es mondjuk VB selejtezos hetvege van, nyugodtan jatszhat a valogatotban (FIFA rendezvenyen). Akkor hogy jon ahhoz a FIFA hogy olyan buntetest szab ki egy fifa rendezvenyen tortent esetnel, ami kihat a spanyol szovetsegen belul mukodo klubra!?! Nevetseges.
Lehet kicsit perverz a hölgy, és szereti, ha szeretkezés közben harapdálják.Andrisr10 írta:Ebből is látszik, hogy a szerelem vak.
Ezt valószínűleg csak mi nem tudjuk, a két fél (mármint a szövetség és Suarez/Barca) tutira tudja. Azért ez egy eléggé fontos történet. Bár érdekes a dolog mert a barátságos meccsek nagy része is hivatalos mérkőzésnek számít. Meglátjuk mi lesz belőle.visca el barca írta:mert az itélet nem tartalmazza egyértelműn h barimeccsen játszhat emadmushroom írta:Miért ne lenne szabad pályára lépnie a Gamperen? Nem tétmeccs, csak a szokásos nyári barátságos dzsembori.
mert az itélet nem tartalmazza egyértelműn h barimeccsen játszhat emadmushroom írta:Miért ne lenne szabad pályára lépnie a Gamperen? Nem tétmeccs, csak a szokásos nyári barátságos dzsembori.
Azért ne igyunk előre a medve bőrére.Messithebest írta:sztem korrektül jártak el a sportbírók az ügyében. viszont nagyon nagyon várom már hogy pályára lépjen Messivel és Neymarral együtt. Brutális kivégzés lesz ott, legyen bárki is az ellenfél.
Én is ilyesmit írtam. A legfontosabb, hogy a többiekkel együtt tud dolgozni addig is, beilleszkedése kezdődhet, és a figurákat is edzésen kell begyakorolni. Még mindig azt mondom hogy ez volt a leglényegesebb dolog, hogy legalább az edzéseken részt vehessen.LG írta:Ezzel tökéletesen egyet értek. A klub ennek az enyhítésnek is örülhet, és véleményem szerint korrekt döntés született.Hank1ee már leírta, tudtunk a leigazolásakor is a büntetésről, így szerintem semmi okunk nincs arra, hogy panaszkodjunk emiatt. Ha annyira zavart volna minket, hogy nem játszhat 2 hónapig, akkor nem igazoltuk volna le.. A klubnak igazából akkor se lenne oka panaszkodni, ha teljesen meghagyják a büntetést, és nem is edzhetett volna, de legalább azt eltörölték..
A Real ellen már játszhat, 24-én lejár a büntetése.ZBarca írta:Ezeken a bajnokikon biztos nem lesz Suárez: Elche,Villarreal, Bilbao, Levante, Málaga, Granada, Rayo Vallecano, Eibar, (Real Madrid?) [md]
Ezen kívül a BL első három játéknapjáról is biztosan lemarad az uruguayi.
Ezzel tökéletesen egyet értek. A klub ennek az enyhítésnek is örülhet, és véleményem szerint korrekt döntés született.Hank1ee már leírta, tudtunk a leigazolásakor is a büntetésről, így szerintem semmi okunk nincs arra, hogy panaszkodjunk emiatt. Ha annyira zavart volna minket, hogy nem játszhat 2 hónapig, akkor nem igazoltuk volna le.. A klubnak igazából akkor se lenne oka panaszkodni, ha teljesen meghagyják a büntetést, és nem is edzhetett volna, de legalább azt eltörölték..
Szomszéd Marika néninek még lehet, de nem tud mit tenni.Egyébként már nem lehet senkinek sem siránkozni,hogy még jobban enyhítsenek a tiltáson?Ez a volt az utolsó lehetőség?