vkinga írta:MESSI+BARCA szúrkoló vagyok. A VB-én a spanyoloknak, meg az argentínoknak fogok drukkolni. A spanyoloknak, Xavi, Puyol, Pique, Villa, Silva és Iniesta miatt. Az argentinoknak meg Messi, Tevez, Agüero miatt. Nem utolsósorban Maradona miatt, hogy jó edző legyen belőle, és a csapat jól szerepeljen.
Hehe egy az egyben így vagyok vele énis, Európában Spanyolország a katalánok miatt egyébként 98 óta argentin szurkoló vagyok.
on: midnenki egyetért,hogy Iniesta (és Messi) is zseni a saját posztján. Talán abban is egyetértünk, hogy jelenleg a Messi -Xavi-Ini- Piqué vonal a pótolhatatlan csapatgerinc (és sokan Yayat is ide vennék bár őt láttuk már jól helyettesítve Sergio által ld: bl döntő).
Két megjegyzésem van. Egyrészt azt kijelenteni,hogy Ini miatt nyertünk Bl-t... hát hogyismondjam balgaság. Ez csapatjáték és Leo 9 gólja éppúgy kellett mint Xavi gólpassza és persze Ini egyetlen találata.
Azt is vegyük észre hogy egyáltalán nem véletlen, hogy az adott évben legjobb labdarugó csapata kerül be és/vagy nyer bl döntőt.
példák: anno R10, aztán Kaká vagy tavaly cr7 (a második legjobb playa Messi csak azért nem volt döntőben mert elödöntőben találkoztak) idén pedig Messi a legjobb. Tudom hogy ez odavissza működik, mert szeretnek bl győztes csapatból választani, de bl-től eltekintve is az adott labdraugók érdemelték a díjat.
Szóval remélem, hogy Messi nyer, Xavi (főleg ha Konf kupára is vezeti a Spo-kat.) második lesz, Cr7 a 3. és Ini a 4. mert szerintem így reális és jogos.
Iniesta gyógyulást! Jó pihenést! Előszezonban találkozunk!
Visca Fuentealbilla!!