Nem egyszer volt már vitám "Messi-fanatikusokkal"... tény, hogy Messi sokszor hasznosabb, főleg amikor egyedül dönti el a meccseket (ráadásul nem egy-két ilyen meccse volt már, és gyanítom lesz is), de amitől ilyen jó ez az idei Barca, az a két spanyol középpályás. Hihetetlen mezőnymunka, emellett Ini rendkívül sokoldalú (kp, baltámadó, Rijkaardnál elég sokat vkp, egyszer még a balhátvéd posztot is rábízta), fut fel alá, labdát szerez, megindul, cselez, kapura lő... na igen, ez az egy pont amiben tényleg gyenge.
Szerintem ezt a játékot, csak akkor lehetne utánozni, ha a kp-inkat vennék meg, és nem a Tridentét.
Posztjukon kétségkívül a legjobbak, hasznosságban meg mikor ki, bár én Iniestát egy minimálisan (a szimpátia miatt) hasznosabbnak érzem.
Főleg, hogy rá nem jellemző a mezőnybe szürkülés, ha nem nem jön be az első pár csel.

Ráadásul az argentínt jobban is féltem az idő előtti kiégéstől, mert iszonyat tehetség, hamar a csúcsra tud jutni, csak nem tudom meddig tud ott megmaradni (reméljük nagyon sokáig). Ezzel szemben Iniesta évek óta hozza ezt a teljesítményt, kár, hogy az előző két évben nem nőttek fel hozzá... fokozatosan fejlődött, és nem lepne meg, ha tovább maradna a csúcson.
Az Aranylabdát meg kapja aki akarja, ettől még hálistennek nem lesz rosszabb egyik játékosunk sem.