Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A pozitív diszkriminációnak is vannak határai, azért a józan eszünket ne dobjuk el. 4 gólt rugott a bajonkságban, Bl ben is alig, sokat volt sérült is. Csak a mi csapatunkban van nála két jobb (és eredméynesebb) labdarugó.
cannavaro hány gólt lőtt 2006ban? nem az aranycipőt akarják iniestának adni sokan, hanem az aranylabdát.menczel írta:A pozitív diszkriminációnak is vannak határai, azért a józan eszünket ne dobjuk el. 4 gólt rugott a bajonkságban, Bl ben is alig, sokat volt sérült is. Csak a mi csapatunkban van nála két jobb (és eredméynesebb) labdarugó.Iniesta887 írta:Nálam vinné az aranylabdát!
Visca FUENTABILAAA!!!!!!
A pozitív diszkriminációnak is vannak határai, azért a józan eszünket ne dobjuk el. 4 gólt rugott a bajonkságban, Bl ben is alig, sokat volt sérült is. Csak a mi csapatunkban van nála két jobb (és eredméynesebb) labdarugó.Iniesta887 írta:Nálam vinné az aranylabdát!
Nálam az első 3-ban Barcás lenne ( Xavi, Iniesta és Messi ), akik között nem tudnék önteni, talán Messinek adnám, de Inieasta és Xavi is nagyon közel lenne, nagyon megérdemelnék! Inieasta még fog fejlődni, az biztos, sokat, mert ő mindig tud újat mutatni, ezért még egy évet várhat az arany lasztira. ( Messi sztem kevésbé tud újat mutatni, mert neki hatalmas tehetsége van, amit jól is mutat, kevésbé tudok olyan nagy fejlődést látni, mint Ininél, mert a skillje már most nagyon magasIniesta887 írta:Nálam vinné az aranylabdát!
Csak mikor megy nyaralni?Ronaldinho&Barca írta:Huu azért ez nem gyenge..Ilyen sérüléssel mekkorát játszott a döntőben, leírhatatlan magasságokba emelkedett. De véleményem szerint jót tesz neki egy kis pihenés, utána újult erővel bolondíthatja az ellenfél kp.-t.
Ezzel nem értek egyet. Iniesta spanyol, ha egészséges, akkor a spanyol válogatottban a helye egy hivatalos FIFA tornán! Ez nem vitás. Nem hiszem, hogy a válogatott mellett dolgozó orvosok sarlatánok lennének, ha nem 100%-os az állapota, nyílván nem játszatják... Mondjuk én nagy válogatott-párti vagyok, mégha kedvenc klubcsapatomról is van szó. ÉS bizony Del Bosque mondja meg, hogy kit hív be.albicelesteX írta:http://www.nemzetisport.hu/vb2010/del-b ... 39124.html
Na nehogy Ő mondja már meg!Szerintem a Barcelonanak meg Iniestának is fontosabb hogy 100%-osan meggyógyuljon mint hogy részt vegyen egy ilyen sehol sem jegyzett tornán!
Basszus nem tudtam.lionelmessi19 írta:Az aranylabda hivatalos neve Ballond D'or.
most ezzel arra céloztál hogy lehet Ini fogja nyerni az aranylabdát? mert akár milyen jó szezonja volt ezt az aranylabdát töténjen bármi Messi fogja nyerni de mondjuk a 2. vagy a 3. helyet télleg megérdemelnéBarcaforever írta:Vmi Don Ballon díjról hallottam, amit nagy valószínűséggel ő fog nyerni, de a másik 2 jelölt Xavi és Messi.
Vki tud erről vmit?
Hát ez engem is nagyon meglepett, azért remélem nem ilyen súlyos a helyzet és nem Millito kategória lesz. Mielőbbi jobbulást Ini és RESPEKT a düntőért. Kitette a szívét, sérülten is játszott és nem akárhogyan.House írta:Nagy játékos, ezt nem is kell nagyon bizonygatni, sérüléssel bajlódva így játszani egy BL döntőn nem semmi dolog. Egyébként tényleg ennyire rossz a helyzet, amennyire Pep mondta, hogy "az ő jövője a tét."?Pep, bízunk benned, eddig nem hibáztál. Ezt se szúrd el.
Mert ugye Messi szezonja nem volt fantasztikus. Egyébként a második, Iniesta mögött abban, hogy hányszor volt a meccs embere. A barca hivatalos fórumán. Messi csak 21 éves. Hányan csinálták volna így végig ezt a szezont? Ráadásul nem volt sérült, ami nagy dolog. talán néha azért volt visszafogottabb, és nem mert többet vállalni. Elég csúnya sérülései voltak. Iniestának volt meccskihagyása. Amíg Messi pályán volt, addig Iniesta pihent.Barcagirl24 írta:szerintem Messinek se volt túl sok rossz meccse maximum azt mondtuk hogy "halványan játszott"honda25 írta:Ha azt nézzük, hogy kinek volt a legtöbb jobb meccse idén, amikor pályára lépett, akkor egyértelműen Iniesta a tippem.
Egyszerűen nem volt neki szxr meccse, mindig oda tette magát.
![]()
![]()
de mindenesre ini idén hihetetlen szezont produkált ámaki szerintem még messinél és iniél is meggyőzőbben játszott az Xavi. hihetetlen passzai voltak/vannak
szerintem Messinek se volt túl sok rossz meccse maximum azt mondtuk hogy "halványan játszott"honda25 írta:Ha azt nézzük, hogy kinek volt a legtöbb jobb meccse idén, amikor pályára lépett, akkor egyértelműen Iniesta a tippem.
Egyszerűen nem volt neki szxr meccse, mindig oda tette magát.