2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egy ember van, akit el tudnék Alves helyén képzelni, de még vele sem lehet teljesen pótolni a brazilt: LahmTocy írta:Közük nincs hozzá...samy85 írta:Ha elmegy Alves, mondjon valaki egy olyan kvalitásu/képességű játékost aki olyan mint Dani!!!
Nem nagyon tud mondani senki sem!
Talán 2 játékost lehetne elképzelnia blaugranaban!: Gareth Bale, és Aly Sisokkho! szerintem!
Fogalmam sincs hány éves szerződést ajánlanának, de ha mondjuk 3 évvel számolunk akkor 6 millió euro el tudja gondolkodtatni az embert...sjd írta:na, idén is elkezdődött az átigazolási időszak az FM-kockák számárasamy85 írta:Ha elmegy Alves, mondjon valaki egy olyan kvalitásu/képességű játékost aki olyan mint Dani!!!
Talán 2 játékost lehetne elképzelnia blaugranaban!: Gareth Bale, és Aly Sisokkho! szerintem!![]()
először is legyünk tisztába a jobbhátvéd fogalmával, ami NEM balhátvéd
és legalább Cissokho nevét tanuld meg leírni, mielőtt ilyen remek ötleteket adsz
ha Alves meg eligazol én komolyan mondom elmegyek Manchesterbe és a háza előtt nyílt színen fogom elégetni a mezem, amin a neve van...
![]()
![]()
![]()
![]()
na, idén is elkezdődött az átigazolási időszak az FM-kockák számárasamy85 írta:Ha elmegy Alves, mondjon valaki egy olyan kvalitásu/képességű játékost aki olyan mint Dani!!!
Talán 2 játékost lehetne elképzelnia blaugranaban!: Gareth Bale, és Aly Sisokkho! szerintem!
Erről van szó!MichaaBee írta:Isten őrizz, hogy megkapja a 9.5 milláját... Nehogymár többet kapjon, mint Xavi és Iniesta. Kapott egy olyan szerződést, ami egy szinten helyezi el a csapat többi fontos tagjával, Piquével, Puyollal, Valdésszel stb. Ez is nagy pénz és ha ez nem elég neki, akkor fel is út, le is út!MessiFan írta:Pep leszögezte, hogy Alves még sokáig a Barcában marad erre Cruyff már el is adná.
Elég érdekes dolog. Miért kéne eladni? Miért nem lehetne megadni neki azt a pénzt? Adják meg neki és legyen boldog. Ennyi én már nem is foglalkozom többet ezzel az üggyel. Ha megy akkor menjen a citybe ahol annyi pénzt kap amennyit csak akar.
Közük nincs hozzá...samy85 írta:Ha elmegy Alves, mondjon valaki egy olyan kvalitásu/képességű játékost aki olyan mint Dani!!!
Isten őrizz, hogy megkapja a 9.5 milláját... Nehogymár többet kapjon, mint Xavi és Iniesta. Kapott egy olyan szerződést, ami egy szinten helyezi el a csapat többi fontos tagjával, Piquével, Puyollal, Valdésszel stb. Ez is nagy pénz és ha ez nem elég neki, akkor fel is út, le is út!MessiFan írta:Pep leszögezte, hogy Alves még sokáig a Barcában marad erre Cruyff már el is adná.
Elég érdekes dolog. Miért kéne eladni? Miért nem lehetne megadni neki azt a pénzt? Adják meg neki és legyen boldog. Ennyi én már nem is foglalkozom többet ezzel az üggyel. Ha megy akkor menjen a citybe ahol annyi pénzt kap amennyit csak akar.
Alves miért nem játszott a Racing ellen? Lehet, hogy lemaradtam valamiről.
ezt pedig én nem vitatomtorrentkiller írta:Ezt nem is vitatom. De amígy minden nyáron kicserélik a fél csapatot, addig az összeszokás nem nagyon fog megvalósulni.daffy írta:a city kerete angliában kimagaslóan erős. egy kicsit kell szokniuk egymást és messze esélyesek lehetnek bármire.
Ezt nem is vitatom. De amígy minden nyáron kicserélik a fél csapatot, addig az összeszokás nem nagyon fog megvalósulni.daffy írta:a city kerete angliában kimagaslóan erős. egy kicsit kell szokniuk egymást és messze esélyesek lehetnek bármire.
a city kerete angliában kimagaslóan erős. egy kicsit kell szokniuk egymást és messze esélyesek lehetnek bármire.torrentkiller írta:Itt az a legnagyobb kérdés, hogy Alvesnek mi a fontosabb. A pénz, vagy az, hogy címeket nyerjen. Mert a cityvel mindent fog, csak nyerni nem fog semmit. De ha mégis elmegy, akkor meg is érdemli.Barcaman1993 írta:A katalán Sport azt írja, hogy a ManCi. 26 millió eurót adna érte és 9,5 milliós fizut Alvesnek. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne elengedni, de azért ne is olyan fizetést kapjon, mint Xavi meg Iniesta (kicsit fontosabb a szerepük). Viszont, ha meg elmegy, akkor legalább 30-35 millát el kéne kérni érte.
Itt az a legnagyobb kérdés, hogy Alvesnek mi a fontosabb. A pénz, vagy az, hogy címeket nyerjen. Mert a cityvel mindent fog, csak nyerni nem fog semmit. De ha mégis elmegy, akkor meg is érdemli.Barcaman1993 írta:A katalán Sport azt írja, hogy a ManCi. 26 millió eurót adna érte és 9,5 milliós fizut Alvesnek. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne elengedni, de azért ne is olyan fizetést kapjon, mint Xavi meg Iniesta (kicsit fontosabb a szerepük). Viszont, ha meg elmegy, akkor legalább 30-35 millát el kéne kérni érte.
nem lehet. ha a manci vár még +1 évet,akkor ingyen elviheti. hosszabbítani fog,de ha nem tenné,25 körül tudnátok eladni(szerintem ez a city ajánlat a max)Barcaman1993 írta:ha meg elmegy, akkor legalább 30-35 millát el kéne kérni érte.
nyilván nem,annyira nem hülye. ha kicsit is motiválják a címek a pénzzel szemben,akkor marad. a citynek még kell 1-2 év,hogy nagyon komolyan kelljen őket venni,oda csak a pénz miatt mehetne.de nem megyIlúvatar írta:még mindig nem hiszem hogy lelécel innen alves...