Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
kurdt
Megmentő :)

2011.01.24. 21:03:30

Tocy írta:
samy85 írta:Ha elmegy Alves, mondjon valaki egy olyan kvalitásu/képességű játékost aki olyan mint Dani!!!
Nem nagyon tud mondani senki sem!
Talán 2 játékost lehetne elképzelnia blaugranaban!: Gareth Bale, és Aly Sisokkho! szerintem!
Közük nincs hozzá...
Egy ember van, akit el tudnék Alves helyén képzelni, de még vele sem lehet teljesen pótolni a brazilt: Lahm

azonban ő kétlem h mozdítható lenne... :roll:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.24. 21:01:20

sjd írta:
samy85 írta:Ha elmegy Alves, mondjon valaki egy olyan kvalitásu/képességű játékost aki olyan mint Dani!!!
Talán 2 játékost lehetne elképzelnia blaugranaban!: Gareth Bale, és Aly Sisokkho! szerintem!
na, idén is elkezdődött az átigazolási időszak az FM-kockák számára :roll:

először is legyünk tisztába a jobbhátvéd fogalmával, ami NEM balhátvéd
és legalább Cissokho nevét tanuld meg leírni, mielőtt ilyen remek ötleteket adsz

ha Alves meg eligazol én komolyan mondom elmegyek Manchesterbe és a háza előtt nyílt színen fogom elégetni a mezem, amin a neve van...
:x :x :x :x :x
Fogalmam sincs hány éves szerződést ajánlanának, de ha mondjuk 3 évvel számolunk akkor 6 millió euro el tudja gondolkodtatni az embert...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
samy85
Capitá del Barça

2011.01.24. 21:00:18

oké lehet nincsenek olyan jók, de nincs olyan játékos aki olyan vagy hasonló képességekkel bírna mint Alves! Bale és Aly a legközelebbiek!
Maicon kimozdithatatlan, és hát láttam játszani a hétvégén nem nyűgözött le!!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.24. 20:54:16

na, idén is elkezdődött az átigazolási időszak az FM-kockák számára :roll:

először is legyünk tisztába a jobbhátvéd fogalmával, ami NEM balhátvéd
és legalább Cissokho nevét tanuld meg leírni, mielőtt ilyen remek ötleteket adsz

ha Alves meg eligazol én komolyan mondom elmegyek Manchesterbe és a háza előtt nyílt színen fogom elégetni a mezem, amin a neve van...
:x :x :x :x :x
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.24. 20:51:00

MichaaBee írta:
MessiFan írta:Pep leszögezte, hogy Alves még sokáig a Barcában marad erre Cruyff már el is adná.
Elég érdekes dolog. Miért kéne eladni? Miért nem lehetne megadni neki azt a pénzt? Adják meg neki és legyen boldog. Ennyi én már nem is foglalkozom többet ezzel az üggyel. Ha megy akkor menjen a citybe ahol annyi pénzt kap amennyit csak akar.
Isten őrizz, hogy megkapja a 9.5 milláját... Nehogymár többet kapjon, mint Xavi és Iniesta. Kapott egy olyan szerződést, ami egy szinten helyezi el a csapat többi fontos tagjával, Piquével, Puyollal, Valdésszel stb. Ez is nagy pénz és ha ez nem elég neki, akkor fel is út, le is út!
Erről van szó!
Itt nem az a kérdés,hogy milyen játékos Alves,vagy,hogy lehet-e pótolni, itt elvi kérdésekről van szó. Az pedig nem kevés embert dühítene,ha Alves többet vinne haza Piquenél vagy Puyolnál.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.24. 20:48:49

Közük nincs hozzá...
samy85
Capitá del Barça

2011.01.24. 20:48:05

Ha elmegy Alves, mondjon valaki egy olyan kvalitásu/képességű játékost aki olyan mint Dani!!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.01.24. 20:47:47

MessiFan írta:Pep leszögezte, hogy Alves még sokáig a Barcában marad erre Cruyff már el is adná.
Elég érdekes dolog. Miért kéne eladni? Miért nem lehetne megadni neki azt a pénzt? Adják meg neki és legyen boldog. Ennyi én már nem is foglalkozom többet ezzel az üggyel. Ha megy akkor menjen a citybe ahol annyi pénzt kap amennyit csak akar.
Isten őrizz, hogy megkapja a 9.5 milláját... Nehogymár többet kapjon, mint Xavi és Iniesta. Kapott egy olyan szerződést, ami egy szinten helyezi el a csapat többi fontos tagjával, Piquével, Puyollal, Valdésszel stb. Ez is nagy pénz és ha ez nem elég neki, akkor fel is út, le is út!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.24. 20:43:34

Pep leszögezte, hogy Alves még sokáig a Barcában marad erre Cruyff már el is adná.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.24. 20:39:32

Cruyff szerint simán adjuk el és kész...hát az öreg megmondta. Ha többet akar és az a fontos neki, meg sem kell próbálni itt tartani. Ilyen játékos nem kell. Nagyon hiányozni fog a játékból, és remélem, ezzel még nem indul meg a csapat a lejtőn...kell hozni helyette egy ugyanúgy támadó felfogású, hajtós jobbhátvédet, és csinálni tovább. Cicinhora kíváncsi lennék, bár tudom hogy a Madridnál sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, csak a stílusa, támadásai miatt írtam, mikor még anno Brazíliában játszott és volt róla szó h jön Európába, mondták, hogy Ronaldo-Rivaldo-Ronaldinho-Kaká után ő lesz az új brazil világsztár...hát nem lett az.
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.24. 16:59:22

miért is pótolhatatlan? (angoltudást igényel)

szerk.: ja, és ma már edzett a csapattal.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2011.01.24. 07:17:42

Alves miért nem játszott a Racing ellen? Lehet, hogy lemaradtam valamiről.

sérült :)
péci
Barça C

2011.01.24. 06:55:13

Alves miért nem játszott a Racing ellen? Lehet, hogy lemaradtam valamiről.
Én is sajnálom, ha elmegy, de ha a Barca megemelt ajánlatáért nem marad, akkor inkább menjen.
daffy
Madridista

2011.01.23. 11:40:31

torrentkiller írta:
daffy írta:a city kerete angliában kimagaslóan erős. egy kicsit kell szokniuk egymást és messze esélyesek lehetnek bármire.
Ezt nem is vitatom. De amígy minden nyáron kicserélik a fél csapatot, addig az összeszokás nem nagyon fog megvalósulni.
ezt pedig én nem vitatom :) lényeg a lényeg,ha daninak van egy kis esze és szépérzéke,akkor hosszabbít. nekem amúgy meggyőződésem,hogy marad. biztos kezdőcsapat tagság,biztos címelhódítási lehetőségek,biztosított válogatott szereplés,összeszokott csapat,kézreálló stílus,szerethető játék. ennél többre egy focista nem vágyhat,talán csak a kihívás,de ha azt akar,akkor szeretettel várjuk fehérben :)
P_e-d_r-o
Barça B

2011.01.23. 11:38:23

Hát az a 26 millio nagyon de nagyon kevés!EGyébként meg nem csak a City próbálja meg elvinni ha nem hosszabbít,hanem például a Chelsea,akik tavaly óta Ramost akarják,de mivel őt nemtudják megvenni,(mert úgysem fog elmenni),szerintem tuti ajánlatot fognak tenni Alvesért!És ha a City aztmondja,hogy max 26-ot adunk érte,és ha nem kapjuk meg akkor majd jövőre elvisszük ingyen,akkor mglehet nekik mondani,hogy akkor inkább eladják a Chelsea-nek most teszem fel ugyanúgy 26-ért,csakhogy ne az övék legyen,akkor majd adnak érte többet is!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.23. 11:36:12

daffy írta:a city kerete angliában kimagaslóan erős. egy kicsit kell szokniuk egymást és messze esélyesek lehetnek bármire.
Ezt nem is vitatom. De amígy minden nyáron kicserélik a fél csapatot, addig az összeszokás nem nagyon fog megvalósulni.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2011.01.23. 11:22:00

torrentkiller írta:
Barcaman1993 írta:A katalán Sport azt írja, hogy a ManCi. 26 millió eurót adna érte és 9,5 milliós fizut Alvesnek. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne elengedni, de azért ne is olyan fizetést kapjon, mint Xavi meg Iniesta (kicsit fontosabb a szerepük). Viszont, ha meg elmegy, akkor legalább 30-35 millát el kéne kérni érte.
Itt az a legnagyobb kérdés, hogy Alvesnek mi a fontosabb. A pénz, vagy az, hogy címeket nyerjen. Mert a cityvel mindent fog, csak nyerni nem fog semmit. De ha mégis elmegy, akkor meg is érdemli.
a city kerete angliában kimagaslóan erős. egy kicsit kell szokniuk egymást és messze esélyesek lehetnek bármire.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.23. 10:59:06

Barcaman1993 írta:A katalán Sport azt írja, hogy a ManCi. 26 millió eurót adna érte és 9,5 milliós fizut Alvesnek. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne elengedni, de azért ne is olyan fizetést kapjon, mint Xavi meg Iniesta (kicsit fontosabb a szerepük). Viszont, ha meg elmegy, akkor legalább 30-35 millát el kéne kérni érte.
Itt az a legnagyobb kérdés, hogy Alvesnek mi a fontosabb. A pénz, vagy az, hogy címeket nyerjen. Mert a cityvel mindent fog, csak nyerni nem fog semmit. De ha mégis elmegy, akkor meg is érdemli.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2011.01.23. 10:30:43

Barcaman1993 írta:ha meg elmegy, akkor legalább 30-35 millát el kéne kérni érte.
nem lehet. ha a manci vár még +1 évet,akkor ingyen elviheti. hosszabbítani fog,de ha nem tenné,25 körül tudnátok eladni(szerintem ez a city ajánlat a max)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.01.23. 10:26:00

A katalán Sport azt írja, hogy a ManCi. 26 millió eurót adna érte és 9,5 milliós fizut Alvesnek. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne elengedni, de azért ne is olyan fizetést kapjon, mint Xavi meg Iniesta (kicsit fontosabb a szerepük). Viszont, ha meg elmegy, akkor legalább 30-35 millát el kéne kérni érte.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Andris
Adminisztrátor

2011.01.22. 14:03:32

Röviden a véleményem: nem túl szimpatikus dolog ez a részéről, pirospontot nem fog kapni érte. Ha a játékát nem befolyásolja, akkor viszont feketét se.

Teljesen természetesnek tartom, hogy az ember a munkahelyén fizetésemelést akar kicsikarni, Alves mindenképpen olyan teljesítménnyel bír, hogy ezt szemrebbenés nélkül megpróbálhatja szvsz. Egy közel sem saját nevelésű játékostól pláne nem lehet elvárni hogy az ilyen tárgyalásokon finomkodjon, ezek a világon mindenütt ilyen nehézkesek.

Nem jár neki annyi pénz, amennyit akar, de több jár talán, mint amennyit most kap. Amíg nem keres annyit, mint a többiek (az aranylasztis hármasunk alatt), addig szerintem igazságtalan a dolog.

Ha nem fogadja el, és elmegy, akkor menjen isten hírével, mert ez nem méltó mentalitás egy profi labdarúgó esetében, pláne nem, ha egy Barca játékosról van szó. Sok pénzt kapunk érte, ha nem is tudunk még egy ilyen játékost szerezni, valami közelítő megoldást találunk ennyiért, nem egy Adriano fog ott rohangászni azért akkor sem.

És szerintem elfogadja szépen, és ittmarad. Mert mindenki ezt akarja, ilyenkor elég egyszerű végső döntést hozni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.01.22. 11:13:51

Ha van egy csöpp esze, és szíve.. akkor nem kérdés megy vagy marad.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.22. 10:40:15

Még tegnap írtam hogy Pep motiváló készségében bízhatunk. És az alapján amit Pep nyilatkozott egy kicsit megnyugodtam. :) Biztos vagyok benne hogy megfogja győzni Alvest a maradásról!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.21. 23:27:36

nagyon remélem, h igaz amit Pep mond, azaz, h itt marad Alves és aláírja a szerződést. Már nekem majdnem, h mindegy, csak valamit csináljanak, mert várni a legrosszabb. :?
daffy
Madridista

2011.01.21. 23:27:07

Ilúvatar írta:még mindig nem hiszem hogy lelécel innen alves...
nyilván nem,annyira nem hülye. ha kicsit is motiválják a címek a pénzzel szemben,akkor marad. a citynek még kell 1-2 év,hogy nagyon komolyan kelljen őket venni,oda csak a pénz miatt mehetne.de nem megy :wink:
Válasz küldése