2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jason írta:Utánanéztem egy kicsitt a már emlitett játékosok árrának :Fernando írta: Erős pénzekbe kerülne a csapatnak elhozni egy olyan játékost aki minimum azt nyújtaná amit ő.
Maicon ár: 30.000.000 €
Van Der Wiel ár: 10.000.000 €
P.Lahm ár: 28.000.000 €
OFF: D.Alves ára: 30.000.000 €
Utánanéztem egy kicsitt a már emlitett játékosok árrának :Fernando írta: Erős pénzekbe kerülne a csapatnak elhozni egy olyan játékost aki minimum azt nyújtaná amit ő.
Még ne temessük. Majd ha hivatalosan is bejelenti, hogy nem írja alá és a klub hivatalos válaszában értesíti, hogy tényleg nem kap újabb ajánlatot, akkor elkezdek izgulni, hogy kivel fogjuk pótolni. Amíg viszont ez be nem következik, addig Dani a csapat teljes értékű tagja.S.Agüero írta:Alves viszont nagyon beleillett a játékunkba, remélem találunk egy hozzá hasonló játékost.
"...vagy elfogadja vagy nem..." van más lehetősége?Fernando írta:Engem addig nem érdekel mennyit keres amíg a pályán mindent megtesz és alázatos, de én azt vettem észre, hogy az ügy eléggé rányomja a teljesítményére a hatását. Két választása van vagy elfogadja vagy nem. Ha nem akkor viszlát. Nálam még mindig nem mutatja azt amit a Sevillában anno, persze még így is roppant hasznos tagja a csapatnak, fontos láncszem de szerintem ő még a pótolható kategória. Nem szeretném ennek ellenére, ha elmenne.
"...de ő azért nem pótolhatatlan kategóriába..."Boixos írta:ha nem fogadja el, akkor öltözzön és költözzön. igaz, h egy átlagon felüli képességű kiváló futballista, de ő azért nem a pótolhatatlan kategória. nehogy már ne legyen neki elég az a lé, ami annak a csapatkapitánynak is megfelel, aki már akkor a barcelonában játszott, amikor alves még nyolcasokat pisált a homokozóban!
remélem, felébred a gyerek.
Még szerencse, h Figo anno csak kiegészítő ember volt nálunk!Mihu írta:Nemtudom hogy merül fel bárkinek az agyában is hogy Ramos a Barcában.Barcaman14 írta:Mostmár illik komyolan vennem ezt az ügyet úgy nézem!Eddig csak legyintettem, mondván úgy is Alves aláírása lesz a vége, de ez most már korántsem vicces.
Hiába írják sokan hogy a Barcaba könnyű játszani, meg könnyen lehet helyettesíteni. Mégis kivel? Maicon, aki a végét húzza, mégis kérnek érte vagy 25 milliót. De könnyen el tudom képzelni Ramost is a Barcaban...
A jelenlegi piacon kevés alkalmasabb játkos van a jobbhátvéd posztra mint Alves. Ezzel nem azt mondom hogy emeljük a az egekbe a fizetesését, mert szerintem sem helyes amit most csinál. De rá kell bírnunk valahogy hogy maradjon. Bízom Pep motiváló készségében, mást enm nagoyn tudok tenni.
1: Van egy megállapodás a klubok között hogy meghatározó játékosokat nem visznek el egymástól
de a simán pótolható az vágod mit jelent? merthogy szerintem biztos nem azt, hogy két olyan játékost említesz egy kevésbé offenzív balhatvéd helyett, akik legtöbbször szélsőt játszanak, mivel inkább abba jók..Barcaforever írta: Nincs ebbe semmiféle "rohadt nagy" ellentmondás.Vki akkor pótolható, ha látszik a játékán, hogy a társainál több hibával játszik, érzékelhetően.
Teszem fel Abidal is simán pótolható, pl Bastossal vagy a sokak által lenézett Balellel.
Hál'istennek már nincs annyi szabad időm, h kövessem más ligák bajnokságát, ezért nem írtam 3 nevet.Csak gondolom nem igazán normális, h a csapat majdnem legjobban keresője akar lenni, miközben számomra igenis sokszor hibázik és így csak 4et rúgunk 5 helyett.![]()
Kívánom neki, h a Cityben keressen többet, mint Messi.
Ez csak az egyik megyőző érv Ramos ellen, de minőségi romlást is eredményezne. Na de hagyjuk is mert teljesen irreális hogy ő ideigazol, és ahogy te is mondtad finoman szólva is nem kívánatos személy!Mihu írta:[Szerintetek a szurkolók mennyire fogadnának szívesen egy olyan játékost, aki minden El Clasico-n agyonrúgja a mieinket, rendszeresen a legalattomosabb belépőket tőle láthatjuk a klasszikusokon. Egyszerűen hánynom kell Ramostól, és nem szeretnék ilyen játékost a csapatban tudni.
Nemtudom hogy merül fel bárkinek az agyában is hogy Ramos a Barcában.Barcaman14 írta:Mostmár illik komyolan vennem ezt az ügyet úgy nézem!Eddig csak legyintettem, mondván úgy is Alves aláírása lesz a vége, de ez most már korántsem vicces.
Hiába írják sokan hogy a Barcaba könnyű játszani, meg könnyen lehet helyettesíteni. Mégis kivel? Maicon, aki a végét húzza, mégis kérnek érte vagy 25 milliót. De könnyen el tudom képzelni Ramost is a Barcaban...
A jelenlegi piacon kevés alkalmasabb játkos van a jobbhátvéd posztra mint Alves. Ezzel nem azt mondom hogy emeljük a az egekbe a fizetesését, mert szerintem sem helyes amit most csinál. De rá kell bírnunk valahogy hogy maradjon. Bízom Pep motiváló készségében, mást enm nagoyn tudok tenni.
Nincs ebbe semmiféle "rohadt nagy" ellentmondás.Vki akkor pótolható, ha látszik a játékán, hogy a társainál több hibával játszik, érzékelhetően.torrentkiller írta:Ez egy rohadt nagy ellentmondás. Valaki akkor pótolható, ha van egy konkrét személy, aki tudja ugyan azt, vagy magasabb szintet hozni. Szerinted miért akarják itt tartani? Mert nehéz olyat találni, aki megfelelően gyorsan be tud épülni, megérti magát a csapattársakkal, plusz az utolsó leheletig küzd.Barcaforever írta: Jó elöl kényszerítőkben, de sok hibával játszik, sztem pótolható, de nem tudom kivel.Mondjuk az Ajaxból a szélső védővel.
Egy megoldás lenne elfogadható: Maicon. Vagy régebben sokan emlegették Van der Wiel-t.
Mindenesetre én örülnék ha maradna, mivel nagyon hasznos ott a jobb szélen, dinamikát ad a játéknak. Meg is látszik ha Adriano játszik helyette...