Por que? kiszabott unicef,ensz,nato stb.

Hogy ne legyen off.
http://barcanoticias.blog.hu/2011/12/28 ... udasom_nem
Por que? kiszabott unicef,ensz,nato stb.
Ennek én is nagyon őrülök itt vannak a fiatalok, mikor mutassák meg magukat, ha nem mostsura írta:Újabb húzás: kupameccs helyett az összes külföldi haza mehet karácsonyozni. A fiataloknak meg a játéklehetőség ajándék. Bravo!
Azt gondolom, általánosságban igaz, amit írsz és a "ritmus" szóval nagyon jól elkaptad a lényeget.Kalap1988 írta:Szerintem egyébként az első 10-15 perces gyengélkedéseinknek ( sok csapat szeretne ilyen gyenge lenni az elején.. nem vészes ez) igen egyszerű magyarázata van, persze aztán lehet tévedek: Mégpedig az, hogy nekünk precíziós játékunk van, amit, ha még az igazi bemelegedés előtt megzavarnak ( rettentő letámadásos presszió), akkor a még meccsbe nem akklimatizálódott barcás fiúk könnyebben vétenek hibákat. Aztán amikor felveszik a meccs erős ritmusát, bemelegednek, akkor már nincs ezzel gond. Ez más csapatnál kevésbé zavaró, mert ők nem játszanak ilyen precíz játékot, nincs benne ennyi pontos passz, főként nem kockázatos hátul... Ez akkor jelent kis problémát ( de nem mindig, előfordul, hogy már az első perctől jobban megy), ha az ellenfél úgy letámad, mint a Real. Ha behúzódnak, akkor természetesen nem, van idő felvenni a meccs ritmusát. Szerintem ennek semmi köze a mentális felkészítéshez, nyilván rendesen melegítenek a meccs előtt és úgy jönnek fel, de mégis kell egy kis idő a ritmushoz. Az pedig természetes, hogy ez minket érint a leglátványosabban, nem a futó, letámadó csapatot. Nekik nem kell precíz dolgokat végrehajtani miközben 1000 fokon égnek...
A hiba, persze, akkor is hiba, de szerintem ez megmagyarázza.
Megint úgy érzem hogy ezt mondhattam volna az előttem lévő shakernek is, eredmény ugyanez lett volna.Sanama írta: Hagyjuk már ezt a kamut... Az,hogy az első tíz percben mit csinál, mit változtat azon, hogy hogyan küldi ki a fiúkat a gyepre?Ha fel lennének tüzelve valószínű hogy aludnának...
Puyi mindig remekel a rangadókon, igazi vezérIlúvatar írta:Külön öröm jár az is, hogy VÉGRE nem a Villa kezdett Alexis kárára... Jól döntött.
A felállított kezdősora KIVÁLÓ volt, pont ilyet akartam. Igaz, hogy Puyi helyére Macsit raktam volna be, de Puyi megszégyenítően rám cáfolt, s alkotott is rendesen.
Hát ez egy nagyon érdekes szituáció volt. Valdes volt egyértelműen a hunyó, de a csapat is asszisztált mellé. Nekem teljesen olyan érzésem volt, mintha még az öltözőben lettünk volna. Azután nézem a visszajátszást. Egyrészt nem értettem Puyol minek adta hátra, amikor nem volt körülötte senki... Egyébként ezt többször is eljátszottuk ezen a meccsen teljesen fölöslegesen. Aztán utána azt nem értettem, hogy miért Abidalnak akarta odarúgni, mikor Piqué tök üresen állt mellette. Végül jött a végzetes hiba. Egyébként érdekes dolog ezen a kezdéseken való gondolkozás, mert láthattuk nem egyszer, hogy már nem egyszer a meccs elején benyeltünk egyet, de rengetegszer is volt már olyan (főként a Camp Nouban), hogy mi vertünk egyet. Remélhetőleg az utóbbi folytatódik majd, és nem ilyen balfék gólokat kapunk.Sanama írta:Hagyjuk már ezt a kamut... Az,hogy az első tíz percben mit csinál, mit változtat azon, hogy hogyan küldi ki a fiúkat a gyepre?Ha fel lennének tüzelve valószínű hogy aludnának...gergo9
Hagyjuk már ezt a kamut... Az,hogy az első tíz percben mit csinál, mit változtat azon, hogy hogyan küldi ki a fiúkat a gyepre?Ha fel lennének tüzelve valószínű hogy aludnának...gergo9