Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Attól mert Te a Barcában ismerted meg, nem kellene többesszámban beszélned. Mit kellett volna üzennie? Hogy köszi, hogy elküldtetek?Attya írta: Köszi az infót, okos!!! Hol lett aranylabdés, hol ismerte + mindenki?? Segitek, Barcalonaban!!! De ez mind lényegtelen, az számít, h 1 szót nem üzent a Barca Drukkereknek! Ennyit ér!!
Messi lelkileg nem erős?Mihu írta:[quote="barca0417Messi egy nagyon jó játékos, de nem igazán vezér alkat, mert hiába kivételes tehetség, egyrészt sérülékeny, másrészt lelkileg nem olyan erős.
Köszi az infót, okos!!! Hol lett aranylabdés, hol ismerte + mindenki?? Segitek, Barcalonaban!!! De ez mind lényegtelen, az számít, h 1 szót nem üzent a Barca Drukkereknek! Ennyit ér!!bnorbi82 írta:Te miről beszélsz? Világbajnokként, a világbajnok Brazil csapat egyik legjobbjaként jött ide.Attya írta:Az a legrosszabb ebben az egészben, h 1 szóval nem említette +, h mennyire köszöni szépen az itt eltöltött időt, h itt lett világsztár...stb Már 1 ideje nem a kedvencem, de azért annyi lehetett vna benne, h elköszön a katalán és a Barca drukkerektöl!!!! Ambivalens érzések vannak nkm vele kapcsolatban!!!
Te miről beszélsz? Világbajnokként, a világbajnok Brazil csapat egyik legjobbjaként jött ide.Attya írta:Az a legrosszabb ebben az egészben, h 1 szóval nem említette +, h mennyire köszöni szépen az itt eltöltött időt, h itt lett világsztár...stb Már 1 ideje nem a kedvencem, de azért annyi lehetett vna benne, h elköszön a katalán és a Barca drukkerektöl!!!! Ambivalens érzések vannak nkm vele kapcsolatban!!!
Elment Dinho kész. Ettől függetlenül van még egy Xavi a csapatnak,aki a Spanyol válogatottat Európa trónjára vezette! Sőtt,még ha Hleb is ott lesz Deco helyén már ketten vannak. Nem hiszem,hogy félni kéne. Spanyol csapatban ki volt vezér alkat? Xavi. Ha Silva-t megszerezzük majdnem az a középpályánk lesz: Silva-Iniesta-Xavi ,ezek közül pedig Xavi igenis vezéregyéniség,nem hiába lett az EB legjobbja és lett Spanyolország Európa-bajnokbarca0417 írta:bízom benne, hogy nem fog az történni mint 2002-ben. Rivaldo távozott, aki egyedül meccseket döntött el. Hiába jöttek jó játékosok, Riquelme,Mendieta, Sorin...a Barca játéka olyan semmilyen lett. Nem volt vezére a csapatnak, a bl-ben még úgy ahogy meneteltünk, amíg nem jött a Juve, de a bajnokságban csak nehezen, a végén értünk oda a 6.-odik helyre. Nem akarok vészmadár lenni, én bízok Pep-ben, és az új csapatban, de valahogy hiányzik nekem egy "10"-es a csapatból. Messi egy nagyon jó játékos, de nem igazán vezér alkat, mert hiába kivételes tehetség, egyrészt sérülékeny, másrészt lelkileg nem olyan erős. Ez persze változhat, mert még nagyon fiatal. De mondom, erős ez a csapat, de akkor is, remélem értitek hogy mire gondolok. Ha Henry újra az lenne, aki volt, akkor még ő lenne a leginkább alkalmas erre, de ezt nem tudom.
Attól,hogy Dinho elment a Barca még Barca marad,esetleg más játékstílussal.Valbali írta:Ha az első fordulóban aztán hintenek egy ötöst, akkor már majd mindenki egy csapásra el fogja felejteni, hogy mennyit siránkoztunk egész nyáron.tagore írta:nem akarok negatív lenni, de szerintem Ronaldinho nem lesz boldog Milánóban.
Most érezni igazán, hogy lezárult egy (egyébként elég szép) korszak. Engem eléggé elszomorít. Csak nézem ezeket az új játékosokat... valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ők lesznek ezentúl a BARCA.
Szerintem kár, hogy így lett vége.
Ha az első fordulóban aztán hintenek egy ötöst, akkor már majd mindenki egy csapásra el fogja felejteni, hogy mennyit siránkoztunk egész nyáron.tagore írta:nem akarok negatív lenni, de szerintem Ronaldinho nem lesz boldog Milánóban.
Most érezni igazán, hogy lezárult egy (egyébként elég szép) korszak. Engem eléggé elszomorít. Csak nézem ezeket az új játékosokat... valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ők lesznek ezentúl a BARCA.
Szerintem kár, hogy így lett vége.
Ronado-Kaka-Pato hármas télen nagyon jól játszott, de Ronaldinho érkezésével új taktika után kell néznie a Milannak.bogen írta:Ronaldinho-Kaká-Pato
még a végén érdemes lesz Milán meccset nézni?
remélem nem Rivaldo-s Milán karrierje lesz...
Ez a srác annyira szereti a Milánt, hogy elbukik a következő három évben több mint 3 milliárd forintot, mintha a Barcában maradt volna és több mint 6 milliárd forintot, mintha a Citybe ment volna. De akkor mit keresett itt 5 évet?depth írta:Nekünk jobb lett volna, neki szerintem kevésbe. Mondjuk a fizetése ott milyen durva lett volna márSlither írta: 21+4 milla![]()
Jobb lett volna ha a Man. Cityt választja, de mindegy...És azért ez becsülendő, h azt választotta, ahova inkább szeretett volna menni, pedig ott "csak" évente 3,5millát fog kapni.