Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alvest nem kell B.....gatni Megnezheted majd ha veletlenul el megy akkor milyen jo lesz ott a jobb szelmenczel írta:Az ő szintjén, egy 40 milliós játékostól, én nem azt várom el, hogy robotoljon, hanem hogy az 5 ziccer lehetőségből több mint egyszer válasszon jó megoldást (az az egy is rossz döntés volt, mert az elsőszándékát védte a kapus).Kalap1988 írta:Hát azért ne túlozzunk. Az utolsó megoldásai rosszak, de a mezőnyben rettentő jól játszik és menetrendszerűen, amolyan Alvesesen robotol. Amikor rosszul megy neki az nem így néz ki...
Ja és mezőnyben legalább 5 labdát adott el a védekező harmadban...
Az ő szintjén, egy 40 milliós játékostól, én nem azt várom el, hogy robotoljon, hanem hogy az 5 ziccer lehetőségből több mint egyszer válasszon jó megoldást (az az egy is rossz döntés volt, mert az elsőszándékát védte a kapus).Kalap1988 írta:Hát azért ne túlozzunk. Az utolsó megoldásai rosszak, de a mezőnyben rettentő jól játszik és menetrendszerűen, amolyan Alvesesen robotol. Amikor rosszul megy neki az nem így néz ki...
Miért is az ügynöke dönt? Ha nem akar elmenni, nem megy, ennyi.Lionel85 írta:Vagy én vagyok lemaradva és nem tudok egy hírről amiről te igen, vagy csak te túlzod el, hogy fenyegetőzött. Ha így van, kérek egy linket a hírről.messideco írta:Emlékszem 2008-ban minden álma az volt, hogy idejöjjön. Bő két év múlva már azzal fenyegetőzik, hogy elmegy.
Szerintetek van neki szíve? Ha már írtátok, hogy az kellene döntsön...
Ahol én tartok, ott még semmi fenyegetés nem volt, mindössze annyit mondott el, hogy nem zár ki semmit a jövőjét illetően! A másik pedig az, hogy saját maga mondta el, hogy maradni szeretne, de ügynökén a döntés.
ez már szinte prioritássá vált hogy jó játékos mellé rossz ügynök, már ha mégis lelépne - amit nagyon nemakarok hisz szinte pótolhatatlan, és a piacon nem lessz tőle nagyobb név- jóllehet Maxwell ill. Adriano is tudná őt helyettesíteni? , lehet olyan reakcio lepne fel mint Yaya - Busquets párosnál ...tökéletesen helyettesíteni tudja őt, erről függetlenül iszonyatosan megharagudnák rá, hogyha elhagyná a főhajót ...Lionel85 írta: de ügynökén a döntés.
Én is csak ennyit hallottam tudok Alves ügyéről,szerintem nem megy elLionel85 írta:Vagy én vagyok lemaradva és nem tudok egy hírről amiről te igen, vagy csak te túlzod el, hogy fenyegetőzött. Ha így van, kérek egy linket a hírről.messideco írta:Emlékszem 2008-ban minden álma az volt, hogy idejöjjön. Bő két év múlva már azzal fenyegetőzik, hogy elmegy.
Ahol én tartok, ott még semmi fenyegetés nem volt, mindössze annyit mondott el, hogy nem zár ki semmit a jövőjét illetően! A másik pedig az, hogy saját maga mondta el, hogy maradni szeretne, de ügynökén a döntés.
Vagy én vagyok lemaradva és nem tudok egy hírről amiről te igen, vagy csak te túlzod el, hogy fenyegetőzött. Ha így van, kérek egy linket a hírről.messideco írta:Emlékszem 2008-ban minden álma az volt, hogy idejöjjön. Bő két év múlva már azzal fenyegetőzik, hogy elmegy.
Én is pont így vagyok vele,remélem nem megy el.Victor_Valdes írta:Mindig is egy zsoldos volt, az is marad, ennek ellenére be kell látni, hogy ilyen magas szinten pótolhatatlannak tűnik, akármennyire is nehéz kimondani, szüksége van rá a barcának.