Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Cseri
Entrenador del Barça

2020.01.10. 16:58:41

Valverdének már rég mennie kellett volna, csak könyörgöm, ne Kúman jöjjön, játékosnak legenda, de edzőként kB. Matthaus szint
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2020.01.10. 16:55:21

LG írta:Számomra egyre inkább az jön át, hogy a játékosok hozzáállásával is baj van, nincs már bennük maximalizmus, jól elvannak ebbe a langyos lötyögésben. Valverde ehhez tökéletes edző, nem akarnak mást, olyat, akinél talán meg is kéne erőltetniük magukat.
ha belegondolsz adott egy Messi, Alba, Piqué, aki már mindent megnyert és néhány rövid évre van a visszavonulástól. ezen a ponton sztem már mindegyikük inkább azt választja, hogy ellötyögnek a haverokkal életük klubjában jó sok pénzért, minthogy beismerjék, hogy a csapatsiker érdekében sokuknak menniük kellene, és sokuk haverjainak is menniük kellene.

nyilván ez dühítő, és adjanak bele 200%-ot, de akár csak tudatalatt sztem ott lehet bennük ez az érzés. nekem legalábbis törvényszerű, hogy egy mindent megnyert harmincas játékos egyszerűen távolról sem lesz annyira motivált, mint mondjuk a Mané, Firmino, Bernardo Silva-féle fiatalabb játékosok, akiknek még most kell karriert csinálniuk.

szóval sztem sok játékosunk egyszerűen úgy van vele, hogy: focizgatás a haverokkal úgy, hogy még le is esik vmi kupa > trófeaözön fegyelmezett játékkal.
Samper
Director del Fútbol

2020.01.10. 16:00:45

Átgondoltam. A világért se menesszék most. Bárki jönne helyette, az Okosjancsik mindent telesírnának, hogy ha hagyják nyugodtan dolgozni Valverdet, megnyerte volna a BL-t is, a bajnokságot is. Inkább kanalazza ő ki a tavaszi feketelevest, amit Bartoval és az uralkodó öltözői klikkel együtt kifőzött.
LG
Az Év fórumozója 2016

2020.01.10. 15:44:30

Tomix354 írta:Remélem senki nem hitette magát azzal, hogy pont emiatt a kiesés miatt fog lemondani, vagy rakja ki a másik szerencse csomag :D
Nem, sőt, őszintén megmondom, hogy annyi szégyenletes teljesítmény után pont egy ilyen miatt menne vagy menesztenék, még valahol fel is háborodnék. :)
Most már maradjon szezon végéig, de aztán mikor megy, vigye magával Bartóékat is.
vajon a játékosok miért állnak ki folyamatosan az edző iránt, mert ez derül ki a nyilatkozataikból
Számomra egyre inkább az jön át, hogy a játékosok hozzáállásával is baj van, nincs már bennük maximalizmus, jól elvannak ebbe a langyos lötyögésben. Valverde ehhez tökéletes edző, nem akarnak mást, olyat, akinél talán meg is kéne erőltetniük magukat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2020.01.10. 16:07:46-kor.
Tomix354
Entrenador del Barça

2020.01.10. 15:08:37

Remélem senki nem hitette magát azzal, hogy pont emiatt a kiesés miatt fog lemondani, vagy rakja ki a másik szerencse csomag :D

Szerintem Bartot érdekli a legkevésbé ez a kiesés, pár millió a zsebben, ez akkor sem lett volna több ha tovább megyünk, legalább nem kell fizetni tovább az ottani szállásért :mrgreen:
Barca_10
Entrenador del Barça

2020.01.10. 15:05:52

Dehogy adja be a lemondását, sokat nem tesz hozzá a csapathoz, Messiék a spanok, túl van is fizetve és a világ egyik legszebb városában él. Ha meg szívunk sem változik semmi csak nem örül a góloknak.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2020.01.10. 14:13:04

Lemondott már?
vagy Barto kivágta?

gerinc egyikben sincs, szóval csak költői kérdések.

hihetetlen hogy ennyire szeret szenvedni, amúgy lehet Barto nem engedi, mert ennyi szívás után nem hiszem el, hogy még nem ajánlotta fel a lemondását.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Szabolcs 1984
Barça C

2020.01.10. 13:32:35

vajon a játékosok miért állnak ki folyamatosan az edző iránt, mert ez derül ki a nyilatkozataikból
zsoltfree
Capitá del Barça

2020.01.10. 12:50:32

Vg99: teljes mértékben adom amit írtál. Szerintem a keret alapvetően jó. Ha nyáron jönne egy hozzáértő, akkor nem kéne sokat hozzanyulni.
MessiNeymarSuarez: ez a vendegblogos cikk hol van? Egyébként ilyen sztorim nekem is van. Gyermek korom óta barca fan voltam, de soha sem álltam úgy anyagilag, hogy eljussak egy meccsre. Egyszer sikerült még kb 18 évesen egy szlovákiai magyar ismerősömmel kijutnom a Matador Puchov - Barcelona bl selejtezőre (igen, az már feltételezi, hogy előző évben nem épp a bajnoki címért küzdöttünk). Akkor jött frissen Ronaldinho pl. Aztán elkezdtem dolgozni, és mindig érlelődött bennem, hogy mennyire király lenne egy Barcelonai városnézés és meccs. Plusz még nézegettem az ilyen csomagban szervezett utakat, de egy gyenge meccsre, rossz hellyyel, rossz szállással is mindennel együtt elég drágára jött ki. Jobb híjján minden évben elkezdtem drukkolva követni a BL csoportkör sorsolást, hátha valamikor szomszéd országban, neadjisten magyar csapattal sorsolnák össze szeretett klubbomat. Előbbire minden évben volt kis esély, utóbbira ugye nem annnyira:) Viszont kb 4 éve 32 éves fejemmel végre leszerveztem egy barcelonai nyaralást, hogyhogy nem akkorra, amikor játszanak épp hazai bajnoki meccset is. Ez a Real Sociedad elleni meccs volt. Nagyon nehéz volt és nagyon drága (kb egy jobb magyar csapatnak ez a szezonbérlet ára volt) volt erre is egy jó jegy, mert az utolsó fordulók egyike volt, és akkor már jó idő van, így minden meccs kb drágább kategóriába esik. Szóval megvolt a pálya közepére, közel a pályához a jegy, és mentünk a meccsre. Óriási élmény volt az a stadion, ahogy a városban bárhol jártál, mindenki egy irányba a stadion felé ment. És a jó hely élőben mégjobb volt, láttam a bemelegítést, ott voltak a kedvenceim, még Neymar is itt volt akkor ugye (élőben nekem ő sokkal jobb volt mint tv-ben). Szóval ment a meccs, már az első percre totál jó rvés volt, hogy végre megvalósult a gyermekkori álmom. Aztán a meccset amúg 2-0-ra nyertük, és Pedro vert egy ollózós gólt, ez teljes libabőr volt. A lényeg: mellettem ült egy helyi culé, akin kb látszik, hogy minden meccsen ott van, meg a kisfia (kb 7-10 éves). A kisfia a szünetben elkérte a fater telefonját és elkezdett vele játszani. Eddig még oké. Aztn a második félidő kezdetén felnéz egy pillanatra a sípszóra, aztán visszanézett a telójára és folytatta a játékot. Gyakorlatilag a kiscsávó végigjátszotta a második félidőt. Aztán mire a fateer is látta, hogy ez a 2-0-ás eredmény már tuti oké és a fia unja a banánt, ezért leléptek a meccs előtt 10 perccel, hogy elkerüljék a forgalmat. Hát igen, akkoriban ezt már tíz perccel a lefújás előtt ezt biztosra vehetted. De a lényeg, hogy ott voltam én, aki libabőrrel állva nézett szinte végig egy meccset, ami amúgy nem volt különösebben izgalmas, míg mellettem egy helyi arc a második félidőt még csak meg sem nézte ez neki annyira természetes volt. Megdöbbentő összehasonlítás.
Samper
Director del Fútbol

2020.01.10. 11:01:29

Aki elégedett Valverdevel, az menjen vele akárhová! Bárki is legyen ő.
vg99
Capitá del Barça

2020.01.10. 10:41:10

Valverde elküldésének folyamatos elhalasztásával szerintem nem az a legnagyobb gond, hogy mondjuk idén nem nyerünk semmit,
hanem az, hogy Valverde után jó eséllyel sok éves nihil jön,
amikor az öregeket elküldjük, de nem lesz senki, akire építhetünk, hiszen Valverde semmiféle építkezést nem végez.
Pedig lehetne, tegnap is elvitt egy csomó fiatalt. Mennyit játszottak? 1 ember 3 percet. Nem csodálom, ha elmegy a kedvük, és elhúznak, főleg, hogy még közben sem kommunikál senkivel.
Ja és közben itt lesznek a +100as igazolásaink óriási fizuval,
és nem lesz pénzünk igazolni sem.

Aztán Valverde meg Barto majd mutogathat, hogy az utódok mennyivel sikertelenebbek, mint ők voltak.
Csakhogy nekik lesz mindez köszönhető.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2020.01.10. 10:12:08

zsoltfree: Nem csak itthon látjuk itt, a közösségi média is tele van Barto és Valverde out-os postokkal, de mindez semmire se megy, ha a sociókat nem zavarja a ténykedés. Nem tudom az okát, meg hívja őket egyesével teázni, vagy miért ennyire töretlen a bizalom?
Igen, amúgy Valverde tökéletes lesz bűnbaknak, mert ha idén nem nyerünk semmit, egyszerűen csak kidobja, nyakába varrva mindent, ő meg mossa kezeit.Amíg nem ég a ház, eszébe se jut hozni egy forrófejű Lucho-szerű figurát aki az ajtót berúgva jönne a klubhoz, inkább marad a tutibiztosnál.
Ezeket az ellentéteket amúgy a múltkori vendégblog jól leírta hogy ki hogy éli meg az egészet:
Míg az oda látogató szurkolónak élete egyik legnagyobb élménye a srácokat látni élőben, addig a törzsgyökeres katalán meg rejtvényt fejt miközben a világ legjobbja épp a 6. aranylabdáját mutatja be a közönségnek, mintha 3 évente születnének ekkora játékosok és a világ legnagyobb természetessége lenne..

Tegnapiról:
Én is küldeném az első géppel vissza Bilbaoba, ott volt a helye(ráadásul jó munkát is végzett)

Viszont a tegnapit nem varrnám a nyakába.(maximum a késői cserékben ludas, meg ilyenkor jól jönne egy Klopp-féle idegbeteg aki a hitvesztett csapatot visszarántja)
Lefociztuk az Atletit, köpni-nyelni nem tudtak, ahhoz képest hogy Mikiegér-kupa oda tették a srácok magukat, jobban is mint előzetesen vártam, az egyik legjobb meccs volt a szezonban.

Ami a vesztünk lett, az a VAR ítéletek, és azoknak a hatása a csapatra lélektanilag.
Aki Digin nézte, ott a stúdióban jól kifejtették azt, hogy a játékosokat mennyire meg tudja viselni az, hogy megszerzik a vezetést, bíró megadja, örülnek 2 percig aztán a semmiből jön a VAR és vissza az egész, 1:1, ez teljesen idegen érzés még.
Szerencsénkre hirtelen jött a következő gól, amit már megadtak, viszont utána is mikor egy edzésen begyakorolt technikát nagy pályán sikerül így megvalósítani, főleg az Atleti ellen, és ebből szerezzük meg a harmadik gólt, 2 percig öröm és boldogság van, aztán megint jön a VAR, akkor már tényleg brutálisan demoralizálóan hatott a csapatra.

Talán most először hatott nagyon komolyan a VAR ténykedése a srácokra, nem ehhez szoktak, hanem arra hogy ha a bíró gólt int, akkor utána lehet ünnepelni, most meg rá percekre jön hogy "vissza minden, 1:1/2:1".
Nagyon remélem hogy ezentúl erre felkészülnek lelkileg, és legközelebb nem omlanak össze ennyire.
Azzal meg totálisan egyetértek amit a stúdióban mondtak, hogy ilyen félcentis belógásokkal inkább a támadófocit kellene előnyben részesíteni, és megadni, így amúgy az "egyvonalban" kifejezés kb meg is szűnt. Az meg tényleg vicces, hogy Messi esetében szabálytalan, míg Vidal esetében meg pont ugyanaz a karrész szabályos gólt szerzőnek minősült, ezáltal lesre változtatva.
Piqué is idióta sokszor, de azért ő rá sem jellemző, hogy utolsó előtti emberként félpályán bohóckodik ha 4 ellenfél játékos rohan a kapunk felé, szerintem neki is a fejébe volt ami történt.
Kár érte, az Atletinek köze sem volt a meccshez.
zsoltfree
Capitá del Barça

2020.01.10. 09:29:12

Megnéznék itt egy olyan szavazást:

Minek örülnél jobban:
- bajnokság és BL megnyerése év végén
- Bartomeu + Valverde távozik év végéig
zsoltfree
Capitá del Barça

2020.01.10. 09:18:29

Gondolkodtam rajta, hogy ez az edző vajon csak nekem nem szimptaikus, és akik ott élnek Barcelonában esetleg totál másképp látják? Egy példa, amikor Laportát leváltották, akkor nekem úgy tűnt ő nagyon is alkalmas a feladatra, főleg ismerve és emlékezve az elődje munkásságára. Erre Barcelonában megbuktatták. Míg ebben az esetben az elnök stabilan megússza ezt minden évben, és amikor választás volt, akkor pont megnyertünk mindent, így azért nehéz váltani....

Szóval azon töprengtem, hogy lehet mi látjuk rosszul, mert kis zárt közösség vagyunk, egy kis országban, és lehet csak mi fújjuk ezt túl. Most elnézegettem a facebookon az official Barcelona oldalát, és kb minden népszerű komment Valverdéről szól, és arról, hogy miért is van még itt? Szóval durva, hogy valahol mindenki ezt látja. De akkor meg miért jó ez pl az elnöknek, hogy itt tartja őt? Lehet a váalsztás előtt akarja kidobni, és bűnbakot akar belőle csinálni? Ha itt marad Valverde még egy évet, és marad ez ami az utóbbi években van, hogy össze visza igazolunk neveket, akiket nem az edző kér (állítólag), majd utána itt csilliárdokért igazolt és annyit is kereső emberek stabilan nem játszanak, vagy mennek kölcsönbe, akkor a bl-helyekért fogunk majd szépen indulni. Pár éve pont ilyenekért röhögtük ri a Real-t, és örültünk, hogy jó hogy nálunk nincs ilyen, mert ez több, mint egy klub. Hát mára sajnos inkább már kevesebb lett. Ha itt lesz ez a nímand év végéig, akkor ugyan mondjunk már Messinek legalább egy jó indokot, hogy miért ne hagyja abba, vagy esetleg próbálja ki magát máshol is? Mit égesse magát ilyen közegben ennyi idősen, ennyi megnyert trófeával? És azért neki is csak évei vannak hátra, és azért távolról sem pótoltuk a Xavi-Iniesta-Messi hármast (és ha hozzá vesszük, hogy mögöttük volt egy Sergio vagy egy Toure, tartalékban pedig egy Mascherano). Persze rá lehet vágni, hogy nem szüetik minden évben újr az a hárm úriember, és főleg nem az utánpótlásban egyszerre. Viszont egy Pep biztos tudott volna esélyt adni pl Sampernek, Todibonak, Waguenak, Semedonak, Puignak, Alenanak, Lehet jobban használta volna Denist is. Oké, sokan már nincsenek itt, és máshol nem ütnek meg valami magas szintet, de azért Nagyon sokan voltak, akik Pep korában egész jó kiegészítő emberei voltak a csapatnak és innen elkerülve pedig senki sem tudta őket használni. Ha Messi is elhagyja ezt a bandát akkor oké, elmegy az elnök, de jöhetne helyette a jó isten is, ha akkor kezd el csapatot építeni, legalább még évek, mire stabil hosszú távú eredménye lesz. Bár ilyen nézhetetlen kaki játék után nem tudok elképzelni olyat, hogy valami még rosszabb legyen. Vagy 25 éve nézek barca meccseket, és most ott tartok, hogy inkább nem, mert ez az alibi játék amit látok rendesen felhúz. Eredménytelenség, sok bekapott gól, kevés helyzet, ötlettelen tili-toli.

És ezek nem csak üres frázisok. Nézzük meg pl mi lett a Manchesterből, vagy egy Arsenalból, vagy egy Milanból. Szerintem ezzel a vezetőséggel kb ezek a csapatok közé fogunk kerülni.

És tényleg, egy edző már nagyon sokat lendíthetne rövid távon, majd egy elnök mondjuk nyártól, mert akkor az igazolások is következetesebbek lehetnének.

Piszkosul dühítő ez a dolog.
LG
Az Év fórumozója 2016

2020.01.10. 00:11:49

La Pulga írta:Kicsit kezd komikussa valni a klubtol mar igy a negyedik-otodik(?) nagy eges utan az a kenyszer, hogy mentegessek Valverdet a nagy vilag elott. Remelem amikor esetleg bukjuk a BL-t es a Liga-t is mindenhova ki lesz plakatolva, hogy Valverde iranti bizalom toretlen es ez csak is a jatekosok hibaja.
Nem akarom védeni, mert nem kedvelem, és örülnék, ha már leköszönne, de a mai nálam nem oszt, nem szoroz vele kapcsolatban. A többivel viszont egyet értek, ha majd bukik Valverde, úgy lenne az igazi, ha magával rántaná az elnököt is, illetve azokat, akik tűzön-vízen át kiálltak mellette.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2020.01.09. 23:57:36

Kicsit kezd komikussa valni a klubtol mar igy a negyedik-otodik(?) nagy eges utan az a kenyszer, hogy mentegessek Valverdet a nagy vilag elott. Remelem amikor esetleg bukjuk a BL-t es a Liga-t is mindenhova ki lesz plakatolva, hogy Valverde iranti bizalom toretlen es ez csak is a jatekosok hibaja.
Subinho
Director del Fútbol

2020.01.07. 10:01:57

crixus írta:Tulajdonkepp edzö nelkül jatszunk, amikor az 1-2 vezer ugy gondolja hogy kicsit meghajtjak akkor van jatek, amugy semmi. De nem latni semmilyen csapatszerkezetet sem meccs közben. Mindenki szinte oda helyezkedik ahova akar, kaosz van a palyan. A nyaron nem csak Valverdenek kellene mennie hanem azoknak a jatekosoknak is akik a leginkabb ragaszkodnak hozza. Legyen az akar Messi es Suarez.
Nem tudom, hogy Messi ragaszkodott-e hozzá, de én nem emlékszem ilyenre, azok meg elég kemény szavak, hogy mennie kellene Messinek... Jelenleg ő tartja ott a csapatot, ahol van. Nélküle nem csodálkoznék ha kb. 3-4. hely körül mentünk volna Karácsonyozni...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2020.01.06. 17:17:19

Kovbal88 írta: Rondaldinho volt az első ilyen,
Ezt a részt nem teljesen értem szerintem, leírod, hogy itt mire gondoltál?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2020.01.06. 10:34:56

Kovbal88 írta:Szerintem, azt nem lehet megcsinálni, hogy megvették 150 millióért Coutinho-t és rá másfél évre kölcsönadják a Bayern-nek. Profi csapat ilyet nem csinál, sajnos itt már harmadszor fordul elő.
Rondaldinho volt az első ilyen, aztán Ibra, most meg Cou. Szóval nem csak az edzővel van itt a probléma.. azt nem oldaná meg a csere. Viszont ideje lenne tiszta alsót venni.
Szerintem Coutinho kölcsönadása az akkori körülmények között jó ötlet volt.
Szerencsétlen gyerek már annyira leépült önbizalmilag, hogy a szezon végefele már egy normális passz is olykor gondot okozott neki.
Ha itt maradt volna, még tovább romlott volna az értéke és az önbizalma, plusz jött Griezmann is.

Az meg már megint más kérdés, hogy biztos a 150 milliós igazolást kell-e elküldeni, vagy azt akinek nem sikerül beillesztenie a drága játékosokat a rendszerbe.
Samper
Director del Fútbol

2020.01.06. 08:11:59

Coutinhot az öregek nem fogadták be és Valverde ezt hajtotta végre.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2020.01.05. 15:30:40

Szerintem, azt nem lehet megcsinálni, hogy megvették 150 millióért Coutinho-t és rá másfél évre kölcsönadják a Bayern-nek. Profi csapat ilyet nem csinál, sajnos itt már harmadszor fordul elő.
Rondaldinho volt az első ilyen, aztán Ibra, most meg Cou. Szóval nem csak az edzővel van itt a probléma.. azt nem oldaná meg a csere. Viszont ideje lenne tiszta alsót venni.
crixus
Entrenador del Barça

2020.01.05. 13:11:28

Tulajdonkepp edzö nelkül jatszunk, amikor az 1-2 vezer ugy gondolja hogy kicsit meghajtjak akkor van jatek, amugy semmi. De nem latni semmilyen csapatszerkezetet sem meccs közben. Mindenki szinte oda helyezkedik ahova akar, kaosz van a palyan. A nyaron nem csak Valverdenek kellene mennie hanem azoknak a jatekosoknak is akik a leginkabb ragaszkodnak hozza. Legyen az akar Messi es Suarez.
davi10
Llegenda del Barça

2020.01.05. 12:48:33

Teljesen véletlenül futottam bele ebbe :D

Kép
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Kovbal88
Entrenador del Barça

2020.01.05. 11:14:33

Samper írta:Igaz, hogy a Barcanak van jópár baja a kártékony edzőn kívül is. De az ő kirúgása a legkönnyebben járhetó út, ami biztos megmozgatna sok mindent a csapat körül.
Lehet, viszont neki tavaly mennie kellett volna, a BL kiesés után, ráadásul a kupát is buktuk. Az első éve amúgy még egész jól is sikerült, sokáig veretlenség, aztán azt is sikerült elintézni. De hogy most mi a nyavaja van, arról fogalmam sincs.
De Jong, Dembele olyan játékosok, akik már egymaguk is képesek lehetnek látványosan javítani a csapat teljesítményét és itt mégse látunk ilyet. Vagy megveszik Coutinho-t Suarez árának a duplájáért és megy kölcsönbe.
A bajnokságban is csak azért állunk jól, mert a másik két nagycsapat se brillírozik, de nemzetközi szinten, már ott tart a csapat, hogy nem képes idegenben gólt rúgni évek óta. És megy minden tovább semmi változás, mindenkinek megfelel a jelenlegi helyzet.
Messi is csak két aranylabdát bukott minimum az elmúlt években, legalább most kapott egyet, habár ő a legjobb nem biztos, hogy neki adtam volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2020.01.05. 10:28:43

Tomix354 írta:Belegondolva hihetetlen mákja van ennek az embernek. Egyrészt van egy teljesen alkalmatlan elnökünk Barto személyében, aki legalább a tavalyi bl kiesé után lapátra kellett volna tennie. Aztán itt volt a teljesen széteső Atma és a elmúlt évek leggyengébb madridja. Ennek köszönhetően bajnokságok jöttek, így Barto védhette.
+ rengeteg meccset is szerencsével hoztunk alatta, amikor semmivel nem voltunk jobbak, mint az ellenfél. Mert most már legtöbbször ez a helyzet, nem dominálunk, a kiesőjelöltekkel is ki-ki meccset kell vívnunk. Messi és ter Stegen is rengetegszer mentette meg a seggét. És az a baj, hogy az ilyen győzelmek miatt lehet még itt, ezért tart még a szenvedésünk.
Válasz küldése