én meg azt mondom, hogy de, igen, az volt. csak a csapat gyengébb volt mellette.Capon írta:Nem értem mit nem értesz. Eddig is ZSENIÁLIS volt mint a mondanivalómból is kiderült de azért ennyire nem volt meccseket eldöntő, csapatírányitó, magabiztos stb stb stb sorolhatnám reggelig.chi omega írta:
már ne is haragudj, de ez egyszerűen nem igaz. iniesta 3 éve ilyen szinten játszik, és viszi a csapatot a hátán. tavaly meg tavalyelőtt is szinte az egyetlen olyan játékos volt messi mellett, aki meccsről meccsre világklasszis teljesítményt rakott le az asztalra. vezéregyéniség évek óta.
(sőt, már a 2006os BL-meneteléskor is kiemelkedő volt, egy xavit pótolt tökéletesen.. de akkor még valóban nem tekintettek rá ilyen áhítattal a társak, fiatal volt még)
Andrés Iniesta
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem értem mit nem értesz. Eddig is ZSENIÁLIS volt mint a mondanivalómból is kiderült de azért ennyire nem volt meccseket eldöntő, csapatírányitó, magabiztos stb stb stb sorolhatnám reggelig.chi omega írta:már ne is haragudj, de ez egyszerűen nem igaz. iniesta 3 éve ilyen szinten játszik, és viszi a csapatot a hátán. tavaly meg tavalyelőtt is szinte az egyetlen olyan játékos volt messi mellett, aki meccsről meccsre világklasszis teljesítményt rakott le az asztalra. vezéregyéniség évek óta.Capon írta:Iniesta EB óta brillírozik. Előtte is nagyszerű technikás játékos volt de az EB óta magabiztosabb már már a csapat vezéregyéniségé nőtte ki magát. Óriási mentális fejlődésen ment át a kontinens tornán. Előtte (csak) egy nagyszerű játékos volt azóta viszont a világ egyik legjobb játékosa lett. Elképesztően ZSENIÁLIS![]()
![]()
(sőt, már a 2006os BL-meneteléskor is kiemelkedő volt, egy xavit pótolt tökéletesen.. de akkor még valóban nem tekintettek rá ilyen áhítattal a társak, fiatal volt még)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
már ne is haragudj, de ez egyszerűen nem igaz. iniesta 3 éve ilyen szinten játszik, és viszi a csapatot a hátán. tavaly meg tavalyelőtt is szinte az egyetlen olyan játékos volt messi mellett, aki meccsről meccsre világklasszis teljesítményt rakott le az asztalra. vezéregyéniség évek óta.Capon írta:Iniesta EB óta brillírozik. Előtte is nagyszerű technikás játékos volt de az EB óta magabiztosabb már már a csapat vezéregyéniségé nőtte ki magát. Óriási mentális fejlődésen ment át a kontinens tornán. Előtte (csak) egy nagyszerű játékos volt azóta viszont a világ egyik legjobb játékosa lett. Elképesztően ZSENIÁLIS![]()
![]()
max a nagyközönség nem vette észre ezt, mert ronaldinhora figyelt folyton. szégyen.
- Capon
- Llegenda del Barça
Iniesta EB óta brillírozik. Előtte is nagyszerű technikás játékos volt de az EB óta magabiztosabb már már a csapat vezéregyéniségé nőtte ki magát. Óriási mentális fejlődésen ment át a kontinens tornán. Előtte (csak) egy nagyszerű játékos volt azóta viszont a világ egyik legjobb játékosa lett. Elképesztően ZSENIÁLIS

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Entrenador del Barça
amikor megláttam, hogy INI a jobbszélen fog kezdeni, akkor egy kicsit megijedtem...
már máskor is játszott ott, hogy Messit helyettesítse, és nagyon nem ment neki. de ha a mai BARCÁRA ránézünk, akkor tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy teljesen mind1, hogy ki melyik poszton játszik, mert mindenkinek megy a játék.
szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy most nagyon örülök, hogy INInek megy a játék. egyértelműen Ő a meccs legjobbja.
byebye
már máskor is játszott ott, hogy Messit helyettesítse, és nagyon nem ment neki. de ha a mai BARCÁRA ránézünk, akkor tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy teljesen mind1, hogy ki melyik poszton játszik, mert mindenkinek megy a játék.

szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy most nagyon örülök, hogy INInek megy a játék. egyértelműen Ő a meccs legjobbja.
byebye
Valóban,és majdnem megvolt a 2.gólpassza is:) nem rajta múlott .
Én is pont azon gondolkoztam,hogy 3év alatt mekkorát fejlődött, jelenleg pótolhatatlan,Messit pedig remekül pótolja,zseniális.
Nem tudok egyebet hozzáfűzni,öröm nézni,ahogy játszik
Én is pont azon gondolkoztam,hogy 3év alatt mekkorát fejlődött, jelenleg pótolhatatlan,Messit pedig remekül pótolja,zseniális.
Nem tudok egyebet hozzáfűzni,öröm nézni,ahogy játszik

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az első félidei játéka a legnagyobbakat idézte!
Fantasztikus gól, csodás gólpassz, a labdáinak szeme van.
Csak és kizárólag szuperlatívuszokban lehet Róla szólni! Fantasztikusat játszik ma is! Igazi klasszissá nőtte ki magát ebben a szezonban. Nem tudok betelni a játékával, egyszerűen hihetetlen a mi kis Hófehérkénk.
Gratula Ini!
FORCA INIESTA!
Fantasztikus gól, csodás gólpassz, a labdáinak szeme van.
Csak és kizárólag szuperlatívuszokban lehet Róla szólni! Fantasztikusat játszik ma is! Igazi klasszissá nőtte ki magát ebben a szezonban. Nem tudok betelni a játékával, egyszerűen hihetetlen a mi kis Hófehérkénk.

Gratula Ini!
FORCA INIESTA!

- miihii
- KHAL
Csak és kizárólag a csodálattól tátott szájjal lehet nézni a játékát.Brutális formát fut a kisember.20 perc alatt egy gyönyörű találat,egy parádés beindulás és ebből gólpassz,plusz keveri össze az ellenfél playáinak lábait rendesen.Szal harsogjon az
INIESTA INIESTA INIESTA INIESTA INIESTA INIESTA

INIESTA INIESTA INIESTA INIESTA INIESTA INIESTA

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Jelenleg a világ legjobb formájában lévő játékosa a meghatározó játékosok,klasszisok közül
Gyönyörű gólt lőtt!

Gyönyörű gólpassz
Gyönyörű gólt lőtt!

Gyönyörű gólpassz

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nem hiszem, hogy dobogón lesz, akármit is nyerünk, de 5re jó esélye van. Egy-két év múlva, ha még a góllövést is megtanulja, akkor mindenki elfogja ismerni, látni fogja benne a zsenit.barca99 írta:Iniesta, Messi, Touré... emlékeim szerint a közelmúltben felmerülő nevek. Nem lenne egyszerűbb licitálni az egész keretre? Plusz a személyzet, így pedig már tuti lenne a siker minden téren.
...
Fáj a szívem, hogy Iniesta nem gólerősebb, mert akkora gigaklasszis minden másban... az öngól előtt hogy forgatta az emberét... mire elment az egyik cselre már mehetett a másikra.Az a csavarás balról a hosszú felé, vagy az a kapáslövés... nem hiszem el, hogy egyik se tudott beakadni.
![]()
Kíváncsi leszek, az idei egyéni elismerésekben hol fogják számon tartani. Ha összejön egy arany, és így folytatja, és ennek ellenére nem lesz dobogón... nem is folytatom.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Megnéztem a hírt és a City elég jól vásárol, minden egyből összejön neki.palesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ma ... 30929.html?

Szerintem Ini néhány év múlva a világ legjobbja lesz. És ő mindig keményen dolgozik. Nem hinném, hogy úgy járni, mint Ronaldinho. (

Sok sikert kívánok neki!:);)
Iniesta, Messi, Touré... emlékeim szerint a közelmúltben felmerülő nevek. Nem lenne egyszerűbb licitálni az egész keretre? Plusz a személyzet, így pedig már tuti lenne a siker minden téren.
...
Fáj a szívem, hogy Iniesta nem gólerősebb, mert akkora gigaklasszis minden másban... az öngól előtt hogy forgatta az emberét... mire elment az egyik cselre már mehetett a másikra.
Az a csavarás balról a hosszú felé, vagy az a kapáslövés... nem hiszem el, hogy egyik se tudott beakadni.
Kíváncsi leszek, az idei egyéni elismerésekben hol fogják számon tartani. Ha összejön egy arany, és így folytatja, és ennek ellenére nem lesz dobogón... nem is folytatom.
...
Fáj a szívem, hogy Iniesta nem gólerősebb, mert akkora gigaklasszis minden másban... az öngól előtt hogy forgatta az emberét... mire elment az egyik cselre már mehetett a másikra.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ma ... 30929.html?
hát legalább már ilyen szinten "elismerik" és jogosan a legnagyobbak közt emlegetik
amúgy tegnap nagyon jól játszott, megint a csapat legjobbja volt 
hát legalább már ilyen szinten "elismerik" és jogosan a legnagyobbak közt emlegetik

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Véleményem szerint a mai este a legjobb teljesítményt nyújtotta. Nálam Ő a meccs embere! Remek passzok, nagyszerű gól, jó meglátások, sok futás. Teljességgel elégedett vagyok vele, csak így tovább! A góljának pedig feltétlenül örülök.
Szép volt Ini!
Még sok ilyet, sok örömet!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Szép volt Ini!
Még sok ilyet, sok örömet!
CATALUNYA, TRIOMFANT!

Vegre megtort a jeg
nagyon megerdemelte ezt a golt!!!ma (is) a csapat legjobbja volt, fantaziat lenduletet ad a csapat jatekanak.posztjan a vilag legjobbja!!

Igen, nagyon érett már neki a gól, az utóbbi meccseken rengeted ziccere volt. Remélem ezzel megtört a jég, és most már jön sorba a többi is. 
Szerk: Hát több gólt nem lőtt, de ma is hatalmasat játszott. Idén mindenki Messiről beszél, de sztem Iniesta a csapat legjobbja. Amikor sérült volt, akkor hullámvölgybe kerültünk, amikor játszik, szinte nincs is gyenge meccse. Emlékszem, mikor Franknál eleint mégcsak csere volt, mindig új lendületet adott a csapatnak mikor beállt. Ma már ugyanezt a lendületet képes 90 percen keresztül adni a csapatnak.

Szerk: Hát több gólt nem lőtt, de ma is hatalmasat játszott. Idén mindenki Messiről beszél, de sztem Iniesta a csapat legjobbja. Amikor sérült volt, akkor hullámvölgybe kerültünk, amikor játszik, szinte nincs is gyenge meccse. Emlékszem, mikor Franknál eleint mégcsak csere volt, mindig új lendületet adott a csapatnak mikor beállt. Ma már ugyanezt a lendületet képes 90 percen keresztül adni a csapatnak.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nagyon megy ma is.Egy átkozott nagy zseni! 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- sneco7
- Capitá del Barça
Nem csak ő nem lő gólt középpályáról,hanem mostanában a többiek is eléggé meg vannak átkozva ilyen szempontból,de így belegondolva talán még a védőink is kevesebb gólt szereznek,mint más csapatoknál.Szerencsére van egy olyan támadósorunk,aki mindenkinél több gólt lő.Majd amikor kell,akkor Ini is meglövi a maga gólját. 

Góólszerzás tekintetében megvan átkozva. Amúgy pedig remek előkészítő mezőnyjátékos.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Rengeteg nagy helyzetet hagy ki... Ebben van még fejlődni valója.LG írta:Nem is veszélytelen..inkább mag van átkozva. Most is kapufát lőt...redmiller írta:Iniesta évek óta zseniálisan játszik, de kapura veszélytelen! Középpályán brilliáns, elől is gyönyörűen megoldja a dolgokat, viszont a kapuval szemben gyenge... Hihetetlen milyen ziccereket képes kihagyni...Érdekes, mert a válogatottban azért gyakrabban lő gólt.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Nem is veszélytelen..inkább mag van átkozva. Most is kapufát lőt...redmiller írta:Iniesta évek óta zseniálisan játszik, de kapura veszélytelen! Középpályán brilliáns, elől is gyönyörűen megoldja a dolgokat, viszont a kapuval szemben gyenge... Hihetetlen milyen ziccereket képes kihagyni...