híreket nem teszünk be forrás nélkül.danixx írta:A hirek szerint a Liverpool offolta a Lemar igazolast szoval lehetseges h mi se igazolunk.(
Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A hirek szerint a Liverpool offolta a Lemar igazolast szoval lehetseges h mi se igazolunk.
(

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Eladni...Még kölcsönbe sem mennekStalkyard írta:Azon lepődnék meg ha valakit el is tudnánk adni, és még pénzt is kapnánk érte.visca el barca írta:állítólag munirt sem tudjuk elsózni torinoba (bein sports)

Ideje lenne átgondolni ezt a " mindenki hatalmas nagy összegeket kap amellett hogy még a marketing pénzt is teljes részben megkapja" logikát.
Tulajdonképpen Douglas és Arda az, akik ellenséges elbánást érdemelnek a kompromisszumképtelenségükért. A többi feleslegeset érdemes segíteni pl. más kontinensre szerződésben.
Azon lepődnék meg ha valakit el is tudnánk adni, és még pénzt is kapnánk érte.visca el barca írta:állítólag munirt sem tudjuk elsózni torinoba (bein sports)
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- visca el barca
- Presidente del Barça
állítólag munirt sem tudjuk elsózni torinoba (bein sports)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ja, láttam azt is. Valószínűleg mindkettő hír távol áll az igazságtól.visca el barca írta:az jó, mert máshol 60 millió + egy kölcsön játékost írnak (akit nem neveztek meg)
De egyébként a Monaco orosz elnökének és Mendesnek vannak üzleti kapcsolatai. Lehet lecserélem az avataromat ezúttal Mendesre, ha ezt összehozza.

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az jó, mert máshol 60 millió + egy kölcsön játékost írnak (akit nem neveztek meg)Cestus írta:https://twitter.com/CatalanEdition/stat ... 3578807298
Brékingnyúz: André Gomest + zsebpiszkot ajánlottunk Lemarért augusztus 30.-án!
A Monaco vezetői kapkodva kutatják a tollukat, hogy végre aláírhassák ezt.

https://twitter.com/CatalanEdition/stat ... 3578807298" target="_blank

"It is what it is."
Vásárolni bármikor tudsz, de csapatba "beregisztrálni" játékost csak akkor amikor átigazolási időszak van. Hiába záródott be a Kínai átigazolási időszak Július közepén, mi augusztusban vettük meg Paulinho-t (sajnos), mert Spanyolországban 1-én éjfélkor záródik le. Igaz, Coutinho esetében már fogjuk tudni hogy van e rá esély, mert Angliában 31én zár és ha nincs pótlása akkor biztosan nem adják el.Léfe írta:Eladás és vétel nem ugyanaz? Ha 1-e után veszünk - nem játszhat, ez értelmetlen.
94:39 6 - 1
A játékos nevezéseket kell leadni Szept. 1. éjfélig, nem? Szerintem a klubok tárgyalhatnak az átigazolási ablakok között is, de hiába lenne megegyezés, mert nem tudnák nevezni a játékost.Léfe írta:Ezt alant irták.
Mi 1-én még igazolhatunk. Az átigazolási időszak lezárta a vásárlásokra vonatkozik csak, eladni bármikor lehet.
Eladás és vétel nem ugyanaz? Ha 1-e után veszünk - nem játszhat, ez értelmetlen.
-
- Entrenador del Barça
Ezt alant irták.
Mi 1-én még igazolhatunk. Az átigazolási időszak lezárta a vásárlásokra vonatkozik csak, eladni bármikor lehet.
Eladás és vétel nem ugyanaz? Ha 1-e után veszünk - nem játszhat, ez értelmetlen.
Dybalát megvesszük Iniesta pótlására, Di Maríát meg Xavi-utódnak, tiszta sor.
Jó sok gólos mérkőzéseink lesznek legalább, rúgunk 8-at, kapunk 12-t, nem fogunk unatkozni.

Jó sok gólos mérkőzéseink lesznek legalább, rúgunk 8-at, kapunk 12-t, nem fogunk unatkozni.

"It is what it is."
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... inho/18297" target="_blank
ezek ám a hírek! Jobb lenne ha nem írnának semmit!
SZVSZ: ha eddig nem tudtak megvenni senkit sem a fentiek közül/ vagy mást / akkor az idén már 0 esély van bárki érkezésére.....
Á
ezek ám a hírek! Jobb lenne ha nem írnának semmit!

SZVSZ: ha eddig nem tudtak megvenni senkit sem a fentiek közül/ vagy mást / akkor az idén már 0 esély van bárki érkezésére.....
Á
- MatyiG
- Adminisztrátor
Chino, én ezt így tudnám elképzelni.:
Védekezésben:
Semedo---Piqué---Umtiti---Alba
Dembélé---SR-----Busi---Coutinho
--------Messi-------Suárez--------
Támadásban:
----------Piqué---Umtiti----------
Semedo---SR------Busi------Alba
Dembélé-----Messi------Coutinho
---------------Suárez---------------
Jó kis háromszögek kijönnének a játékosok között.
Védekezésben:
Semedo---Piqué---Umtiti---Alba
Dembélé---SR-----Busi---Coutinho
--------Messi-------Suárez--------
Támadásban:
----------Piqué---Umtiti----------
Semedo---SR------Busi------Alba
Dembélé-----Messi------Coutinho
---------------Suárez---------------
Jó kis háromszögek kijönnének a játékosok között.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nyilván egy 4-2-3-1-ben nem fognak annyit felfutkosni.Chino írta:Arról nem beszélve, hogy a szélső védőink is rendszeresen felfutnak.

- Chino
- Llegenda del Barça
Igen, ez teljesen logikus, mindenki számára világos, de adódik a kérdés elég-e két középpályás. Messi-Suarez kiesik a védekezésből és egy Dembelé-Draxler/DiMaria se valószínű, hogy ezt így megoldják. Ezért is rohantak át a közeppályánkon, csak úgy kínálják magukat a kontrák. Az eddigi 3 középpályás széjjelebb tudta húzni a kp-t vagy letámadni, így zavarni/megakadályozni a labdakihozatalokat. Ha megnézed azokat a rendszereket, ahol két vkp-val játszanak vagy 4-4-2-ben előttük még 2 kp vagy akik a középső/támadóharmadban vannak szigorúan visszazárnak/letámadnak. Pont Messi posztján kéne védekezés. Na nálunk ez nincs és lesz meg egy Suarez, Messi duóval. Ha pedig még DiMaria is jön akkor hagyjuk.crixus írta: Roppant egyszerű a történet. Valverde rájöhetett, hogy a klasszikus 4-3-3 már nem fog működni, mert nincs olyan szélsőnk a jobbosra, aki be tudja játszani az egész pályát, Messi pedig annyira már nem gyors és 1vs1ben sem a régi, hogy szélsőként szerepeljen. Így vagy játszik hamis 9-est, de akkor Suárezt nem tudjuk igazán kimaxolni, vagy ahogy az eddigi meccsekből valószínűsíthető, Messi Suárez mögé kerül és egy 4-2-3-1-es taktikával állunk majd ki, ahol Dembelé játszhat a jobboson, mert az fekszik neki inkább, Coutinho meg a baloson. Ha Coutinho nem jön, Draxler tökéletes lehet a balosra, vagy Mariska a jobbosra - így Dembelé kerülne a balosra.
Ha eddig orrnehezek voltunk, méginkább azok lennénk.
Arról nem beszélve, hogy a szélső védőink is rendszeresen felfutnak. Leaglábbis Alba, de ha a másik oldalon Viadal játszik még szomorúbb a történet. Semedoról még korai nyilatkozni.
Az eddigi két meccsből nem lehet kiindulni, mert se Suarez nem volt, sem Dembelé.
Ráadásul ki lenne a 4-3-2-1-ben a két belső középpályás? Az egyik Busi, az tiszta sor, ő mindenképp kezdő lesz. Az ő sebessége pedig a hagyjuk kategória. A másik Paulinho? Ha Valverde ezt szerette volna egy olyan játékos után néz, nem inkább a nyakába kapja.
A 4-3-3 működhet továbbra is, ahogy LE kijjebb hozta Messit. Azért annyira nem lassult ő le, csak Alves távozásával nem volt társa, SR alig ment fel az ellenfél térfelére így folyamatosan beljebb ment. Ez most Semedoval működhet, mert a pali a sebességével meg a teherbírásával fel tudja szántani a jobb oldalt, a passzait és a technikáját pedig megmutatta már.
Ezzel a formációval pedig gyakorlatilag jönne legalább 4 új ember a kezdőbe, és lenne 8(!) ember 2 posztra, akik közül max. 3 alkalmas oda.
Forca Barca!!!!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
markionni írta:Neymar is elvagyodott, ezt meg se realizalta a vezetoseg es valoszinuleg 221 millaert se engedtetek volna el. Akkor ti is kiscsapat vagytok?
Ezek kokemeny profik akik mar ilyen szintre jutottak es ennyit ernek. Nem lesz motivalatlan egy bajnoki cimre eselyes, latvanyos jatekot hozo epulo csapatban ahol valszeg fenyesre csiszoltak a valagat minden nap. A Pool kaparta ossze amikor mar sokan lemondtak rola, asszem nem alaptalan a ragaszkodasuk hozza. De aztan lehet csak nekem nem lenne pofam transzferert konyorogni azoknak akik mindent megadtak nekem. Az termeszetesen megint mas tortenet ha a ket klub magatol megegyezik, de ez a halatlansag ami jellemzi a mai jatekosokat az vicc. Legyen akar Modric, Coutinho vagy Dembele.
Ha annyira el akart volna menni, nyilván elengedik olcsóbbért, ezzel szemben Neymar továbbra is minden második nap meggondolta magát, ezzel szemben Coutinho egyenes eset, már régóta megmondta hogy el szeretne menni, ha a klub békésen megoldja megy is, aztán meg beadta a transzferkérelmet mert szemétkedett a Liverpool.
Ha minden második nap vissza vonta volna a kérelmet akkor olyan lett volna mint Neymar, de így...
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ar-6254336" target="_blank
Elvileg mi is megkörnyékeztük Lemart. Mondjuk ez így nagyon érdekes lesz, ha éppen mi köpünk bele a Liverpool levesébe azzal, hogy felverjük a francia szélső árát nekik, akik pont azért igazolnák le a srácot, hogy nekünk átdobhassák Coutinhót.
Elvileg mi is megkörnyékeztük Lemart. Mondjuk ez így nagyon érdekes lesz, ha éppen mi köpünk bele a Liverpool levesébe azzal, hogy felverjük a francia szélső árát nekik, akik pont azért igazolnák le a srácot, hogy nekünk átdobhassák Coutinhót.

Én külföldi fórumon olyat olvastam, hogy Espanyol-rajongó.Gaboo írta:Bennem is megfogalmazódott ez a kérdés. Nem madridi kötődésű ez az ember? Csak mert mintha valahol erről olvastam volna.
"It is what it is."
Bennem is megfogalmazódott ez a kérdés. Nem madridi kötődésű ez az ember? Csak mert mintha valahol erről olvastam volna.Cestus írta:https://twitter.com/GuillemBalague/stat ... 6206407680
Ennek a Guillem Balaguenek mi a franc a baja, hogy 10 percenként ugyanazt mantrázza, mintha az élete múlna rajta? Ez az ember már számtalanszor leszerepelt a pöffeszkedő stílusban tett nyilatkozataival, de még most sem ég le a képéről a bőr.
Amúgy azért nem akart a Chelsea-be igazolni mert középpályás poszton akar játszani, a Chelsea-be meg szélsőnek akarták. Őszintén nem tudom, hogy a Liverpool-ba minek kellene, főleg középre érthetetlen.BarcafanTomee írta: Ox elutasította a Chelseat, nagyon Liverpoolba menne.
Seri jóval mélyebben játszik, mint Coutinho, aki támadóbb felfogású.lics írta:Most nemértem nem úgy volt, hogy Seri Coutinho alternatívája? Mivel, hogy Seri is jól lát a pályán és ő is irányító, de lehet nem jól emlékszem. Horribilis pénzért akarunk igazolni szerintem felesleges, kéne egy ember még a szélre aki gyors és tud cselezni. Messi pedig mellettük Suárez elődtük befejező. De mindannyiunknak más a véleménye én így gondolom. És jövőre ráérnénk költekezni ha már egyszer így alakult, mert annyira szuper a vezetőségünk.
Én inkább most verném el a pénzt, mert jövőre a VB miatt még kevesebbet fog érni az, ami jelenleg a kasszánkban van.
"It is what it is."
Most nemértem nem úgy volt, hogy Seri Coutinho alternatívája? Mivel, hogy Seri is jól lát a pályán és ő is irányító, de lehet nem jól emlékszem. Horribilis pénzért akarunk igazolni szerintem felesleges, kéne egy ember még a szélre aki gyors és tud cselezni. Messi pedig mellettük Suárez elődtük befejező. De mindannyiunknak más a véleménye én így gondolom. És jövőre ráérnénk költekezni ha már egyszer így alakult, mert annyira szuper a vezetőségünk.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Talks are underway between Arsenal and Liverpool over the transfer of Alex Oxlade-Chamberlain. (Source: Liverpool Echo)
After rejecting Chelsea, Arsenal have told Oxlade-Chamberlain that he is no longer wanted. (Source: The Times)
Arsenal are willing to sell Alex Oxlade-Chamberlain to Liverpool despite the bad history between the two clubs over Suárez. (Source: Mirror)
Liverpool and AS Monaco representatives are currently meeting regarding the transfer of Arsenal target Thomas Lemar. (Source: SFR Sport)
Azért linkelem ezt a sok szemetet, mert hátha kihatással vannak Coutinhóra is. Ox elutasította a Chelseat, nagyon Liverpoolba menne.
After rejecting Chelsea, Arsenal have told Oxlade-Chamberlain that he is no longer wanted. (Source: The Times)
Arsenal are willing to sell Alex Oxlade-Chamberlain to Liverpool despite the bad history between the two clubs over Suárez. (Source: Mirror)
Liverpool and AS Monaco representatives are currently meeting regarding the transfer of Arsenal target Thomas Lemar. (Source: SFR Sport)
Azért linkelem ezt a sok szemetet, mert hátha kihatással vannak Coutinhóra is. Ox elutasította a Chelseat, nagyon Liverpoolba menne.
- sneco7
- Capitá del Barça
Senki nem akarja Gomest semennyire,különben már el lenne advaTobias88 írta:Gomes + 100 = Dybala, hol kell aláírni?
Ha már ennyire akarják Gomest...

Dybala most kapta meg a legendás 10-es mezt és láthatóan lubickol azóta, a Juve nem akarja eladni. Szóval 0% esély van rá.