Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Valamint ha összejön a dolog, a fizetése sem lesz utolsó...Lionel85 írta:Alvés kijelentette, hogy maradni akar és a héten be is jelenthetik a hosszabbítását
http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/02 ... ore2488777
Jobb is ha marad, a további találgatásokat lezárva, de mégegyszer mondom, akkor sem állt volna meg az élet, ha megy. De bolond is lenne, itt egy nagycsapatban van, jó helyen és trófeákra esélyes klubban!
Én a VB meccs utáni bajnokin vettem észre először.Rajmó írta:Lehet egy buta kérdés az amit kérdezek, de Alves barátunk mióta Adidasban nyomja? Én a Nike-ra emlékszem, hogy abban játszott. Hogy ne legyen off, elég jól nyomta ma este, tetszett a játéka nagyonCsak így tovább Alves.
Egyértelmű hogy legalább 4 évvel meg kell hosszabbítani a szerződését.Dani Alves: ”Nem álmodozhatunk egy 5 gólos győzelemről a Madrid ellen, de amint látszik, megdolgozhatunk érte. Megdolgoztunk! A eredmény úgy alakult, ahogy a játék képe alapján várni lehetett.”
”A szerződésemből még másfél év hátra van, így rengeteg idő lesz még ezzel foglalkozni. Sok mindenen múlik, és mindent megteszek a pályán azért, hogy részemről teljesítsem a hosszabbításhoz szükséges dolgokat. Remélem minden jól alakul majd!”
ha ezt csinálnánk minden játékosnál, aki többet kér már nem lenne csapatunk.. én értem miért van ez a reakció, de azért mérlegelni kell, hogy nem vagyunk-e sokkal előrébb egy tökéletesen a csapatba illő alvessel, mint évi plusz egymillióval mondjuk..Ennyi.
Van itt olyan játékos aki még pénzről is lemondott volna,vagy mondott annak érdekében,hogy jöhessen.
Pénz kell? Manchester City, aztán jó szenvedést...
komolytalan vagy, már a 'fun'-nal kezdve.Alves fun-ok!
Készüljetek arra,hogy elfog menni és ahogy írták mások is pótolható.
Én nagyon bírom a játék a személyiségét is de egy Maicon-t eltudnék nézni a helyén vagy Maicon menne a Realba mi meg megvennénk Ramost(az lenne nagy visszavágás a k.csög figo-ért)
Ennyi.albicelesteX írta:Szerintem nincs olyan,hogy pótolhatatlan,nem olyan rossz játékos,de szerintem simán tudnánk pótolni,én nem adnék neki,ha nem jó itt go City vagy Chelsea.
igazából alvesnek, meg a barcelonának nem az a probléma, hogy nem ad be olyan jól, hanem az, hogy próbálkozik. nem hiszem, hogy kellene egy olyan játékos nekünk, aki jól ad be (magyarul sokat is ad be), mert aztán róla is kiderülne, hogy a barcában már nem is ad be jól. miért is? mert középcsatár nélkül játszunk. magyarul akkor lesz jó egy beadás, ha előtte egy védő hibázik vagy nincs is ott (tehát megint hibázik).Pl. van sok olyan futballista, akik jobban adnak be, mint Alvés.
Ne feledd, senki sem pótolhatatlan. Más játékost igazolhatunk, de ugyanolyat, mint Alvés, soha. Nem nagy a valószínűsége, ha elmenne, de lenne azért a piacon célszemély. Ha nem is olyan jó, mint Alvés, de esetleg másban jobb, mint a brazil. Pl. van sok olyan futballista, akik jobban adnak be, mint Alvés. De még sorolhatnám tovább.kristop írta:jelenleg nemhogy a piacon, de a világon nincs egy ilyen jobbhátvéd, szóval ezt a könnyen pótlást nemis nagyon értem. maicon ha csúcsformában van akkor tud jobb lenni nála, de ő se úgy ami a barcához kellene.
ha tényleg elmenne, hirtelen észrevennénk a hatalmas különbséget a felsorolt jobbhátvédek és ő közötte. azt, hogy folyamatosan rohamozza az ellenfél bal oldalát, letámad, hogy mintaszerűen beleillik a passzjátékunkba, és hogy ő mindemellett remekül védekezik, szóval nem r carlos ebből a szempontból.
ettől függetlenül hülyeség lenne egyből megadni a kért összeget, ez nem így megy.