Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezekkel csak egyet tudok érteni. szerintem is az idény de legalább is a következő 3-4 év legjobb igazolása voltlluisllach89 írta:madridban a 6. gólnál nézd meg hogy megelőzve szerelt, utána lenyomott 1 sprintet és bevágta a dupla-történelmi gólt, emellett Katalán, és 1 művész a védelemben és fiatal és gólerős. és...
KUMMA JÓ, NA!
madridban a 6. gólnál nézd meg hogy megelőzve szerelt, utána lenyomott 1 sprintet és bevágta a dupla-történelmi gólt, emellett Katalán, és 1 művész a védelemben és fiatal és gólerős. és...MQuC írta:Szerintem rohadt lassú. Ezen kellene változtatnia. Bár így is elég jol megoldja a gondokat a tengelyben, szóval nincs nagy baj.
egyet értek..remélem személyében tisztelhetjük az új Carles Puyol-tBraunA írta:egyetértek, és igazi culé is, (bár Oleguer is az volt de ezt most hagyjukMikaos írta:Kicsit késve, de azért fontosnak tartom:
Piqué volt szerintem a spanyol válogatott legjobbja az amerikaiak ellen. Egyszer nem tudták átjátszani, csomószor megelőzte a csatárát (ami ritka, főleg egy ilyen magasságú védőnél), a passzai is rendben voltak (azt hiszem, egy jelentősebb elpasszolása volt).
Az ár/érték arányban mindenképp az év igazolása volt nekünk, de szerintem az évtizedé is.) nagyon szeretem a játékát és a gondolkodását, már ami ide távolba eljut róla...
egyszóval szimpatikus játékos és visszavonulásáig BARCAmezben látnám.
És KatalánKamarilla írta:Azt hiszem vérbeli Barca drukkert jelent!Bogci írta:Egy gyors kérdés valaki meg tudná nekem mondani mi az a culé ??? Sokszor hallottam már és nem értem!!!BraunA írta: és igazi culé is,Elvakult, Barca fanatistát!
^^
Azt hiszem vérbeli Barca drukkert jelent!Bogci írta:Egy gyors kérdés valaki meg tudná nekem mondani mi az a culé ??? Sokszor hallottam már és nem értem!!!BraunA írta: és igazi culé is,
Szerintem ez igaz volt év elején. Mára nem látnám rajta hogy nehézkes lenne a mozgása sem hogy lassú lenne.MQuC írta:Szerintem rohadt lassú. Ezen kellene változtatnia. Bár így is elég jol megoldja a gondokat a tengelyben, szóval nincs nagy baj.
egyetértek, és igazi culé is, (bár Oleguer is az volt de ezt most hagyjukMikaos írta:Kicsit késve, de azért fontosnak tartom:
Piqué volt szerintem a spanyol válogatott legjobbja az amerikaiak ellen. Egyszer nem tudták átjátszani, csomószor megelőzte a csatárát (ami ritka, főleg egy ilyen magasságú védőnél), a passzai is rendben voltak (azt hiszem, egy jelentősebb elpasszolása volt).
Az ár/érték arányban mindenképp az év igazolása volt nekünk, de szerintem az évtizedé is.
kit nem környékezett még meg az a nyúlszájú?Zsoma írta:Két hónapja megkörnyékezte Perez, mielőtt még megválasztották volna, h elcsábítsa a Margithoz.
Két hónapja megkörnyékezte Perez, mielőtt még megválasztották volna, h elcsábítsa a Margithoz.