Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.20. 10:52:29

kanty írta:Nem kell sem parázni, sem Alvest elküldeni, mert nem fog semmi sem történni. Maradni fog, szinte biztos vagyok benne.
:wink:
Lehet, hogy maradni fog, mindenesetre ez a hír megszületett és hát nem egy pozitív fényt vet a játékosra. Remek jobbhátvéd, azonban nem hiszem, hogy ezzel kéne a címlapokra kerülnie. Inkább a jó teljesítményével. Az utolsókig fogja húzni, aztán majd jön a döntés.

Én azonban fel vagyok készülve, ha nem marad, akkor is van sok jó védő a világon, mondták itt már Maicont, van der Wielt, az én jelöltem pedig Azpilicueta. :P
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.11.20. 10:42:35

Szerintem nincs olyan,hogy pótolhatatlan,nem olyan rossz játékos,de szerintem simán tudnánk pótolni,én nem adnék neki,ha nem jó itt go City vagy Chelsea.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.20. 10:36:31

socio66 írta:
kanty írta: Azért nem ilyen egyszerű.
Ha most szó nélkül kap egy irreálisan magas fizetést akkor a többi játékos is jöhet és kérhet több pénzt. A másik meg, kis idő múlva ha úja jön, h nem elég a pénz akkor mi lesz? Többhöz több kell alapon.
ahogy mondod.
ráadásul nálunk vannak a legmagasabb fizetésű játékosok,ha minden hosszabbításnál emelünk,akkor előbb-utóbb az egekben lesznek a kiadások.
mindig azt mondjuk hogy adjuk meg és kész,mert kell nekünk az adott játékos. de azért lennie kell egy határnak. eleve abból indulok ki hogy a barcánál jelenleg csak lejjebb van,ha valaki igazán címeket akar nyerni és a legjobb társakkal játszani,akkor itt marad.
alves jó játékos,de tudnia kellene hol a helye,nincs itt annyi ideje és nem is olyan fontos láncszem mint azok,akiknek a fizetését akarja megkapni.
azért remélem megoldódik a dolog.
Így van! Nekem Busquets meg Valdes is baromi unszimpatikus volt, mikor fizetésemelésért cirkuszoltak, főleg utóbbi, hiszen csillagászati összeget kért. Aztán akkor született kompromisszum, remélem most is fog. Fecoval is egyet értek, h rossz időt is választottak Alvesék a hisztire, hisz nem most játszik élete formájában, + ahogy nyár óta tudjuk, mégsem annyira jó a klub anyagi helyzete, aminek az egyik nagy oka az igen magas fizetések. Így úgy gondolom, nincs min gondolkodni, max minimális fizetésemelést hagynék jóvá a vezetőség helyébe, ha nem elég neki, akkor mehet isten hírével. Ebben az esetben tény, h elvesztenénk egy nagyon jó jobbhátvédet, akit nem lenne könnyű pótolni, DE jó példa lenne a többi játékosunk számára, h a klub nem enged az irreális követeléseknek, és aki újat húz vele, az mehet.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.19. 21:32:43

Messithebest írta:csak cumpak
off: sztem az cakumpakk :P (legalábbis így tudom, de lehet, h tévedek...)

ON: Dani teljesítményével nem vagyok kibékülve, így sztem nem a legjobb időt választották a menedzserével a hisztizésre...
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.11.19. 21:29:45

Piqué írta:Bízom abban szereti annyira a klubot,hogy aláírja az új szerződését. :roll:
Dani csak egy zsoldos a sok közül sajnos:(
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.19. 21:16:42

Ha most szó nélkül kap egy irreálisan magas fizetést akkor a többi játékos is jöhet és kérhet több pénzt. A másik meg, kis idő múlva ha úja jön, h nem elég a pénz akkor mi lesz? Többhöz több kell alapon.
Teljesen egyetértek.

Így ha csak cumpak kap egy nagyobb összeget,és másnak aki kéri annak nem adjuk meg,könnyen távozhat,kivételezés indokkal.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
socio66

2010.11.19. 20:49:58

ahogy mondod.
ráadásul nálunk vannak a legmagasabb fizetésű játékosok,ha minden hosszabbításnál emelünk,akkor előbb-utóbb az egekben lesznek a kiadások.
mindig azt mondjuk hogy adjuk meg és kész,mert kell nekünk az adott játékos. de azért lennie kell egy határnak. eleve abból indulok ki hogy a barcánál jelenleg csak lejjebb van,ha valaki igazán címeket akar nyerni és a legjobb társakkal játszani,akkor itt marad.
alves jó játékos,de tudnia kellene hol a helye,nincs itt annyi ideje és nem is olyan fontos láncszem mint azok,akiknek a fizetését akarja megkapni.
azért remélem megoldódik a dolog.
Piqué
Jugador d'estrella

2010.11.19. 20:40:01

Bízom abban szereti annyira a klubot,hogy aláírja az új szerződését. :roll:
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.19. 20:15:37

MessiFan írta:Szerintem adják meg neki amire vágyik és legyen boldog. Lényeg hogy itt maradjon mert nagyon fontos tagja a csapatnak.
Azért nem ilyen egyszerű.

DE ahogy már mondtam szerintem nem lesz gond, megegyeznek és Alves maradni fog.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.19. 20:04:23

Szerintem adják meg neki amire vágyik és legyen boldog. Lényeg hogy itt maradjon mert nagyon fontos tagja a csapatnak.
messideco
Presidente del Barça

2010.11.19. 19:47:49

According to Catalan based newspaper El Mundo Deportivo, Dani Alves’ contract offered by FC Barcelona is a renewal until the year 2015 with the option to renew until 2016 if Alves will have played at least 50 % of the 2015 season.

The proposal is very similar to that of Barcelona’s midfielder Xavi, and if Alves agrees to sign the contract he will be one of the six or seven highest-paid players in the team.

Read more: http://www.totalbarca.com/2010/news/abo ... z15kuBCteB

Olyan szerződést kapna szinte, mint Xavi...Nem értem ezt a palit, vagy az ügynöke keveri a ...-t
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.19. 17:48:22

Nem kell sem parázni, sem Alvest elküldeni, mert nem fog semmi sem történni. Maradni fog, szinte biztos vagyok benne.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.19. 17:35:01

Érdekes, hogy itt többen simán túllépnek ezen a dolgon, "ha elmegy Alves, jön más". Nem így műkődik a dolog. Ide új jobb bekk kerülne, annak időbe tellene beilleszkednie, és nemhinném hogy Alves szintjét tudná nyújtani azon a poszton. Meg kell vele állapodni így, vagy úgy, de nem szabad elengedni, főleg hogy a piacon nincs hozzáfogható jhv.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2010.11.19. 17:34:45

Van der Wielről korábban is cikkeztek az újságok, a válogatottban egész jó, Ajax meccseket nem nézek.
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.19. 17:27:35

Barcaádám írta: Maicon lassan 30 lesz és borsos ár, Lahm hosszabbított ,Ramos meg Realban játszik, és úgy gondolom hogy a jelenlegi játékos állományban egyszerűen rajtuk kívül nincs olyan aki Alves szintjét tudná hozni

Ezért mondtam,hogy akkor fiatalítsunk: Santonból és Van Der Wielből óriási hátvéd lesz,ha nem vesznek el a süllyesztőben.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
gygerike
Entrenador del Barça

2010.11.19. 15:52:10

Ha ne adj isten menne, az én jelöltem Van der Wiel. Fiatal nem lehet olyan drága és sztem 1-2 éven belül tudná azt nyújtani amit Alves
Visca El Barca
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.19. 15:23:29

Szerintem az elején semmiképp nem menne úgy a játék. Elhiszem, hogy futna, de itt begyakorolt mozgások vannak, amitől olyan a passzjátékunk amilyen. Ehhez szerintem idő kell, illetve Alvesben mindig benne van a váratlan, idén is nem egyszer cselezte ki védőjét, illetve amikor Messi néha kihúzódik (van ilyen, ne tagadjuk) vagy Villa, vagy Pedro, akkor rendre Alvessel csinálják meg a kényszerítőket őrületbe kergetve a védőket. Erre szerintem kevesen képesek, de persze ez csak vélemény. És nem megy úgysem sehová :D
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.19. 15:19:08

Kalap1988 írta:
Capon írta:90% esélyt látok rá hogy marad. Próbálnak még egy bőrt lehúzni a klubról amit nagyon remélek nem engednek nekik és majd szépen elfogadják azokat a feltételeket amiket utoljára eléjük raktak.
Az is igaz hogy Alves játéka is megváltozott mióta nincs közvetlen előtte Messi nincs kivel passzolgatni a szélen. A játékának azon elemét hogy felfut és bead szinte bárki más meg tudná csinálni. Persze nagyon sokat mozog ez szinte az egyedüli elem a játékában amit nehezen tudnánk pótolni. Ezen kívül nem látok semmi olyat amiben pótolhatatlan lenne.
Akkor lehet mi mást meccset szoktunk nézni, vagy más Alvest figyelünk :) Már bocsánat.... A mozgásával, a váratlan megmozdulásaival annyi helyet teremt a többieknek és annyival hozzájárul a gördülékeny játékhoz, amit per pill nehezen tudok elképzelni más jobbhátvédtől. Vagy kell legalább félév míg beleszokik.

:) lehet
De te is látod, hogy én is megemlítettem azt a rengeteg mozgást amit végez így magában foglalja azt is amit te mondasz (szerintem). Ugyan akkor előre meg merem kockáztatni, hogy ha jönne egy helyettese akkor az sem az orrát vakargatná egész meccsen hanem ellátná a feladatait felfutna, elmozogna az ellenféltől stb. Hasznos játékos Alves szó se róla de mióta egyedül van jobb szélen egyáltalán nem pótolhatatlan a játéka. Egyedül azt a nagy futómennyiséget lenne nehéz pótolni szerintem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.11.19. 15:17:28

értem LG és Sanama álláspontját is , igazatok is van DE!

nekem az a bajom ha elmegy, azért lenne kár mert nem még nem igazán tudott bizonyítani Adriano(kevés játékperc miatt) és nem tudnánk pótolni!

Maicon lassan 30 lesz és borsos ár, Lahm hosszabbított ,Ramos meg Realban játszik, és úgy gondolom hogy a jelenlegi játékos állományban egyszerűen rajtuk kívül nincs olyan aki Alves szintjét tudná hozni pedig -néha- nem túl magas, beadásai szörnyűségesek, újabban elfelejtett cselezni de ennek ellenére hihetetlen munkabírással bír, sokat van játékban, védekezésben jó, és azért vannak még szép megoldásai.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.19. 15:13:24

Capon írta:90% esélyt látok rá hogy marad. Próbálnak még egy bőrt lehúzni a klubról amit nagyon remélek nem engednek nekik és majd szépen elfogadják azokat a feltételeket amiket utoljára eléjük raktak.
Az is igaz hogy Alves játéka is megváltozott mióta nincs közvetlen előtte Messi nincs kivel passzolgatni a szélen. A játékának azon elemét hogy felfut és bead szinte bárki más meg tudná csinálni. Persze nagyon sokat mozog ez szinte az egyedüli elem a játékában amit nehezen tudnánk pótolni. Ezen kívül nem látok semmi olyat amiben pótolhatatlan lenne.
Akkor lehet mi mást meccset szoktunk nézni, vagy más Alvest figyelünk :) Már bocsánat.... A mozgásával, a váratlan megmozdulásaival annyi helyet teremt a többieknek és annyival hozzájárul a gördülékeny játékhoz, amit per pill nehezen tudok elképzelni más jobbhátvédtől. Vagy kell legalább félév míg beleszokik.
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.19. 15:03:22

90% esélyt látok rá hogy marad. Próbálnak még egy bőrt lehúzni a klubról amit nagyon remélek nem engednek nekik és majd szépen elfogadják azokat a feltételeket amiket utoljára eléjük raktak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
messibingyo
Jugador del Barça

2010.11.19. 15:00:52

En azt mondom ha telen tenyleg lesznek olyan barmok es elszalasztjak alvest akkor megis nyugodhatnak afelol hogy iden semmit nem nyer a csapat ,mert szerintem alves egy oszlopos tagja ennek a Barcanak'''
bingyo
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.19. 14:48:18

Én nem látom okát,mért akar Alves távozni. Egy picivel több fizetés kéne neki és akkor talán maradna.A távozásra kb 10% esélyt látok,remélem nem következik be. Ha igen akkor a helyettesei lehetnének: Santon(borzalmasan tehetséges,és még csak 19 éves(Inter)),Van Der Wiel(ő kicsikét idősebb(22) de ő is nagyon tehetséges),Maicon(szerintem nem kell bemutatni...),Rafael(21 éves,de nagyon tehetséges(MU))

Szóval ha már Alves elmegy,a helyére igazoljunk valami fiatal játékost.DE bízok Alves maradásában.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.19. 14:30:41

Zozzy 5 írta:igazából a piacon lévő játékosok közül csak Maicon lenne olyan helyettese, akinél nem kéne izgulni, beválik-e. Más nem nagyon van, esetleg még Van der Wiel jöhetne szóba nálam, de ennyi. Meg kell tartani Alvest.
Én azért nem tartom annyira pótolhatatlannak, főleg, mióta Messi középen van, már nem villog annyit elől. Ettől függetlenül nehéz lenne pótolni, de azért nem hinném, h pont a jobbhátvéd poszt határozná meg elsősorban a sikereinket. Törekedni kell a magtartására, de nem mindenáron! Van egy határ, ami fölött már a klub sem engedhet. Lejjebb írtam már, mi a probléma, nem emelhetjük a csillagokba a játékosaink fizetését.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.11.19. 14:17:55

igazából a piacon lévő játékosok közül csak Maicon lenne olyan helyettese, akinél nem kéne izgulni, beválik-e. Más nem nagyon van, esetleg még Van der Wiel jöhetne szóba nálam, de ennyi. Meg kell tartani Alvest.
Válasz küldése