Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.31. 23:35:02

S.Agüero írta:
kakasugynok007 írta:
sjd írta:Basszus, és Kobe 24-esben van :cry:
(gondolom nem véletlenül választotta ezt a számot)
Miért? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
yaya touré mezszáma volt... :roll:
Vagy Fontás fan. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.31. 23:31:47

kakasugynok007 írta:
yaya touré mezszáma volt... :roll:
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.07.31. 23:30:38

Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.31. 23:19:00

Basszus, és Kobe 24-esben van :cry:
Enjoy
Capitá del Barça

2011.07.31. 22:55:10

Pep&Kobe 8)
Kobe barátunk elég sokat reklámozta a csapatunkat idén is.
Kép

Íme egy videó is róluk
Kép
Barcafan9
Jugador del Barça

2011.07.31. 18:58:31

Kép
Kép
krampusz
Jugador d'estrella

2011.07.27. 20:43:58

nem néztem vissza...,biztos már volt itt:
“Seduits per en Pep” (“Captivated by Pep”),

http://www.tv3.cat/videos/3549510
messibingyo
Jugador del Barça

2011.07.27. 11:53:28

bingyo
sura
Jugador d'estrella

2011.07.21. 15:40:53

Pep első éve után még lehetett azt hinni, hogy csak kicsúszott neki. Aki három szezon után ilyeneket mond, az forduljon orvosához, gyógyszerészéhez. Ráadásul folyamatosan építi tovább a csapatot. Persze bármikor befuthat egy rossz meccs, vagy akár egy rossz széria. Az se biztos, hogy karrierje végig a Barcahoz fog kötődni. Akkor majd máshol is sikeres lesz, hiszen játékosként is világklasszis volt, tehát másképp ért a focihoz, mint a mai Helenio Herreák. Higgyetek Menottinak!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2011.07.19. 13:22:01

Pep és Zubi mai sajtótájékoztatója:

- Bojan több játékidőt szeretne, nagyon közel áll a Rómához.
- Bővebb keretre van szükségünk.
- Szeretnénk Cesc leigazolni, reméljük sikerül végül.
- Sanchez ügye is közelít a végéhez...reméljük happy end lesz.
- Ha nem sikerül Sanchezt megvenni, akkor más támadó után nézünk.
- Támadó igazolása élvez prioritást középpályással szemben.
- Keressük Jeffren számára a legjobb megoldást, de a piac közel sem olyan aktív mint a média hiszi.
- A dél-amerikaiak aug 8-án csatlakozhatnak ha minden igaz a kerethet, az amerikai túránk után.
- Puyol jól halad a rehabbal, nincsenek problémái.
messibingyo
Jugador del Barça

2011.07.04. 13:16:10

bingyo
ab1daL
Director del Fútbol

2011.06.22. 16:37:27

Jól telik a vakáció :)
Kép
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.07. 19:07:36

gergo9 írta:
Sneijder az egyetlen épkézláb játékos (a többi csak romboló)
Eto'o, tavalyi Milito, Cambiasso,Maicon, Zanetti, tavalyi Lucio, vagy mondjuk Julio Cesar
Mind bőven világklasszis bármelyiket 100x többe nézem mint a holland munkást.
Rosszul fogalmaztam meg, itt a romboló van kihangsúlyozva, az általad felsoroltak között is a 7ből 5 védekező játékos, hozzájuk képest a Real egy attraktív támadófocit játszó csapat volt, amikor Mou odakerült
(na meg Milito-t se tartom nagyra, nagyjából neki is kimerülnek abban a képességei, hogy 10 méterről elpitsázza a hosszúba, mint Higuain)

Egyébként pont a Chelsea elleni meccsre emlékszem, hogy csak néztem mekkora passzokat ad Sneijder, én őt szívesebben nézném, mint mondjuk Maicont
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.07. 18:52:04

daffy írta:,de csak akkor,ha a barcába a következő edző is ugyan ezt akarja játszatni,mert ha valami mást,akkor ütközne a válogatott és a barca játéka.
Nem tudom mekkora idiótának kell lenni ahoz hogy vki alapjaiban mást próbáljon játszatni ezzel a csapattal.
Nem lesz kinevezve olyan edző.

de az is, hogy máshol nem tudott volna közel sem ilyen sikeres lenni.
Nyilván, ritka az olyan hogy 3-4-5 korszakos zseni játszik egy csapatban, és mindannyian tudásukhoz méltóan. Amiben hatalmas szerepe van Pep-nek hogy mindenkiből kihozza az állatot.
Pepnek a pedagógia rész a legnagyobb erőssége ez pedig független a kerettől. A futballhoz pedig elképesztő esze van amit máshol is tudna kamatoztatni bőven. Lehet hogy kéne egy két év de kétlem hogy máshol ne lenne sikeres.
Az hogy hol helyezkedik el ranglétrán az kérdéses. SAF a no1 az tény.
Nálam Zsozé TOP5-be sincs.
A hatalmas taktikai repertoárja ellenére az oroszokkal, az interrel, meg itt is teljesen ugyanazt játszatta. Csak a büdös bunkó szerepe változott hol Pepe hol Del Horno stb.
4-3-3 vagy 4-5-1-es totál bunker 3boxtobox kpval melós csatárokkal némi kontrával.

Sneijder az egyetlen épkézláb játékos (a többi csak romboló)
Eto'o, tavalyi Milito, Cambiasso,Maicon, Zanetti, tavalyi Lucio, vagy mondjuk Julio Cesar
Mind bőven világklasszis bármelyiket 100x többe nézem mint a holland munkást.
ők tudják,én a másik stílust "képviselem"
Magyarul SAF-ot mert más nem nagyon van aki több sikeres korszakot is maga mögött tudhat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.07. 17:38:48

daffy írta:mounál sem tetszik,de ez az én véleményem. 2 fajta edző van ilyen szempontból és mou is és pep is ugyan abba a kategóriába tartozik. ők tudják,én a másik stílust "képviselem"

Értem.
Azért várjunk még Peppel,ez az első csapata, szóval még bármi lehet belőle.
Ha még 3-4 évet lehúz itt,már nem sorolható a Mou-féle edzők közé.
Azért amit Ferguson csinál az ritkaság.
Ha csak a top klubokat nézzük, talán az Arsenalnál Wenger,aki jó régóta ott van, egyébként senki más,még tán 5 éve sincs az adott csapatnál.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.06.07. 17:08:17

csababarca írta:
daffy írta: vegyesek az érzéseim mouval kapcsolatban. anno írtam,hogy kell ő a realba. most aggódással figyelem az érkezőket,mert nem a spanyol stílus megtestesítői egyelőre,de még lehet menteni az ügyet. nyár végén erre visszatérhetünk. a rinyálásai és nyilatkozatai nem tetszenek,mert ha igaza van,akkor sem mondhat dolgokat. a munkásságát elismerem és tisztelem,de nem tartom akkora edzőfejedelemnek,mint a piást,sőt. korszakos és színes alakja napjaink futballjának,de nálam nem ő az egyetlen.
Ezeket értem. De itt most az érdekelne,hogy a kluboktól való távozásairól mit gondolsz.
Mert írtad, hogy Pepben nem tetszene,ha azért elmenne,mert nem tudna tovább motiválni.
mounál sem tetszik,de ez az én véleményem. 2 fajta edző van ilyen szempontból és mou is és pep is ugyan abba a kategóriába tartozik. ők tudják,én a másik stílust "képviselem"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.07. 17:06:00

daffy írta: vegyesek az érzéseim mouval kapcsolatban. anno írtam,hogy kell ő a realba. most aggódással figyelem az érkezőket,mert nem a spanyol stílus megtestesítői egyelőre,de még lehet menteni az ügyet. nyár végén erre visszatérhetünk. a rinyálásai és nyilatkozatai nem tetszenek,mert ha igaza van,akkor sem mondhat dolgokat. a munkásságát elismerem és tisztelem,de nem tartom akkora edzőfejedelemnek,mint a piást,sőt. korszakos és színes alakja napjaink futballjának,de nálam nem ő az egyetlen.
Ezeket értem. De itt most az érdekelne,hogy a kluboktól való távozásairól mit gondolsz.
Mert írtad, hogy Pepben nem tetszene,ha azért elmenne,mert nem tudna tovább motiválni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.06.07. 17:03:22

csababarca írta: És akkor Mourinhoról mi a véleményed? Nem piszkálódásból,csak érdekel.
ő egy adott csapatnál sem maradt győzelmek után, lépett is le. Pep ilyen alapon már elmehetett volna 1 év után.
A csúcson maradni (ugyanazzal a csapattal) nem volt neki motiváció.
vegyesek az érzéseim mouval kapcsolatban. anno írtam,hogy kell ő a realba. most aggódással figyelem az érkezőket,mert nem a spanyol stílus megtestesítői egyelőre,de még lehet menteni az ügyet. nyár végén erre visszatérhetünk. a rinyálásai és nyilatkozatai nem tetszenek,mert ha igaza van,akkor sem mondhat dolgokat. a munkásságát elismerem és tisztelem,de nem tartom akkora edzőfejedelemnek,mint a piást,sőt. korszakos és színes alakja napjaink futballjának,de nálam nem ő az egyetlen.
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.07. 17:03:17

csababarca írta: És akkor Mourinhoról mi a véleményed? Nem piszkálódásból,csak érdekel.
ő egy adott csapatnál sem maradt győzelmek után, lépett is le. Pep ilyen alapon már elmehetett volna 1 év után.
Azért ha megnézzük Mourinho-t, nem feltétlenül ez volt a helyzet:
Porto: lehet h BL-győztes, de azért kellett a szerencse is, megismétetlhetetlen siker volt, ehhez képest a Chelsea sokkal ígéretesebb csapat volt akkor (pont annyira hibáztathatjuk, mint Carvalhot vagy Decot)
Onnan aztán úgy lépett le, hogy már gyakorlatilag ki akarták rúgni az eredmények miatt. Ment az Interhez, ahol mindent megnyert és ekkorra hívta a Real, ami valljuk be nagy előrelépés még egy Bl-győztes csapathoz képest is, ha abban a csapatban Sneijder az egyetlen épkézláb játékos (a többi csak romboló)
Sztem sem a Portoban, sem az Interben nem volt meg az a potenciál, ami a mostani Barcában megvan, ezért más Pep helyzete
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.07. 16:56:51

csababarca írta:
daffy írta:ez viszont nem tetszik benne. meg kell próbálni akkor is összeszedni a csapatot,ha nem érez bennük motivációt. ettől lehetne halhatatlan edző. a szharból kell várat építeni(ráadásuk nincs is kaki). ha nem sikerül neki,akkor mi van? elmegy,de legalább tudja mindenki,hogy mi a helyzet. a bukás pillanata előtt lelépni...háááát.

És akkor Mourinhoról mi a véleményed? Nem piszkálódásból,csak érdekel.
Én megértettem Mourinhot, h miért távozott éppen az aktuális csapataitól: Portoval azért lehetett tudni, h hosszútávon lehetetlen nemzetközi sikereket elérni, hisz az ilyen kisebb költségvetésű sikercsapatokat mindig szétvásárolják. Chelsea-ből nem önszántából ment el, az Interből meg ugye a Real hívta, ami azért nagy kihívás, lássuk be.

Guardiola azért még jó, h nem ment el egy év után, annál azért ő jobban kötődik a Barcához. De most már 3 éve csúcson van, tényleg már ITT az égadta világon semmit nem kell bizonyítania. Innen mér nincs feljebb. Akármennyire is kötődik a klubhoz, érthető, ha már lassan elveszti a motivációját. Új kihívások elé nézhet: akár egy másik klub, de sokkal inkább egy erős válogatottal még bizonyíthat.
Sztem abszolút kézenfekvő lenne, ha 1 szezont maradna, aztán az EB után elmenni mondjuk spanyol szöv. kap.-nak.
d
Entrenador del Barça

2011.06.07. 16:51:04

Fecooo írta:off, de nagyon esélyes, h Pep Brazíliában már spanyol kapitány lesz, és az is, h a portugáloké meg murinnyó...
Igen, én is erre céloztam. :)
ez viszont nem tetszik benne. meg kell próbálni akkor is összeszedni a csapatot,ha nem érez bennük motivációt. ettől lehetne halhatatlan edző. a szharból kell várat építeni(ráadásuk nincs is kaki). ha nem sikerül neki,akkor mi van? elmegy,de legalább tudja mindenki,hogy mi a helyzet. a bukás pillanata előtt lelépni...háááát.
Hát tudja fene, ha úgy érzi, hogy mennie kell, akkor ne erőltesse a maradást. Persze én is örülnék egy olyan korszakos edzőnek a Barcánál, mint a Szőr Manchesterben, de Guardiola nem ilyen személyiség. Ezt már játékosként el kellett fogadnom, nagy kedvencem volt és baromira sajnáltam, hogy elment ereje teljében.
viszont a spanyol kapitányi poszt tényleg jó lehet,de csak akkor,ha a barcába a következő edző is ugyan ezt akarja játszatni,mert ha valami mást,akkor ütközne a válogatott és a barca játéka.
Nem tudom, szerintem most a Barcánál próbálnak a kaptafánál maradni.
Szerintem Mourinho félig tudatosan menekül a hosszú távú elkötelezettség elől. Képtelen lenne sikeres maradni egy csapattal. Nem olyan alkat. Ami nem is lenne gond, csak utána az özönvíz...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.07. 16:45:19

daffy írta:ez viszont nem tetszik benne. meg kell próbálni akkor is összeszedni a csapatot,ha nem érez bennük motivációt. ettől lehetne halhatatlan edző. a szharból kell várat építeni(ráadásuk nincs is kaki). ha nem sikerül neki,akkor mi van? elmegy,de legalább tudja mindenki,hogy mi a helyzet. a bukás pillanata előtt lelépni...háááát.

daffy
Madridista

2011.06.07. 16:41:07

d írta:Neki egyébként tökéletes következő állomás lehetne egy spanyol szövetségi kapitányi poszt. Del Bosque nem fiatalodik már, ha jól tudom 2012-ig szól a szerződése, volt is vele interjú, hogy nem biztos benne, hogy utána is folytatja, Pep kezére játszik, hogy sok a Barcás a keretben, emiatt a játékstílus is hasonló, ráadásul tudjuk, hogy mindig bizonytalan, hogy meddig tart az ideje a Barcánál.
ez viszont nem tetszik benne. meg kell próbálni akkor is összeszedni a csapatot,ha nem érez bennük motivációt. ettől lehetne halhatatlan edző. a szharból kell várat építeni(ráadásuk nincs is kaki). ha nem sikerül neki,akkor mi van? elmegy,de legalább tudja mindenki,hogy mi a helyzet. a bukás pillanata előtt lelépni...háááát.
viszont a spanyol kapitányi poszt tényleg jó lehet,de csak akkor,ha a barcába a következő edző is ugyan ezt akarja játszatni,mert ha valami mást,akkor ütközne a válogatott és a barca játéka.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.07. 16:39:35

d írta:Neki egyébként tökéletes következő állomás lehetne egy spanyol szövetségi kapitányi poszt. Del Bosque nem fiatalodik már, ha jól tudom 2012-ig szól a szerződése, volt is vele interjú, hogy nem biztos benne, hogy utána is folytatja, Pep kezére játszik, hogy sok a Barcás a keretben, emiatt a játékstílus is hasonló, ráadásul tudjuk, hogy mindig bizonytalan, hogy meddig tart az ideje a Barcánál.
off, de nagyon esélyes, h Pep Brazíliában már spanyol kapitány lesz, és az is, h a portugáloké meg murinnyó...
d
Entrenador del Barça

2011.06.07. 16:37:45

Neki egyébként tökéletes következő állomás lehetne egy spanyol szövetségi kapitányi poszt. Del Bosque nem fiatalodik már, ha jól tudom 2012-ig szól a szerződése, volt is vele interjú, hogy nem biztos benne, hogy utána is folytatja, Pep kezére játszik, hogy sok a Barcás a keretben, emiatt a játékstílus is hasonló, ráadásul tudjuk, hogy mindig bizonytalan, hogy meddig tart az ideje a Barcánál.
Válasz küldése