Vagy Fontás fan.S.Agüero írta:yaya touré mezszáma volt...kakasugynok007 írta:Miért?sjd írta:Basszus, és Kobe 24-esben van![]()
(gondolom nem véletlenül választotta ezt a számot)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Vagy Fontás fan.S.Agüero írta:yaya touré mezszáma volt...kakasugynok007 írta:Miért?sjd írta:Basszus, és Kobe 24-esben van![]()
(gondolom nem véletlenül választotta ezt a számot)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miért?sjd írta:Basszus, és Kobe 24-esben van![]()
(gondolom nem véletlenül választotta ezt a számot)
Rosszul fogalmaztam meg, itt a romboló van kihangsúlyozva, az általad felsoroltak között is a 7ből 5 védekező játékos, hozzájuk képest a Real egy attraktív támadófocit játszó csapat volt, amikor Mou odakerültgergo9 írta:Eto'o, tavalyi Milito, Cambiasso,Maicon, Zanetti, tavalyi Lucio, vagy mondjuk Julio CesarSneijder az egyetlen épkézláb játékos (a többi csak romboló)
Mind bőven világklasszis bármelyiket 100x többe nézem mint a holland munkást.
Nem tudom mekkora idiótának kell lenni ahoz hogy vki alapjaiban mást próbáljon játszatni ezzel a csapattal.daffy írta:,de csak akkor,ha a barcába a következő edző is ugyan ezt akarja játszatni,mert ha valami mást,akkor ütközne a válogatott és a barca játéka.
Nyilván, ritka az olyan hogy 3-4-5 korszakos zseni játszik egy csapatban, és mindannyian tudásukhoz méltóan. Amiben hatalmas szerepe van Pep-nek hogy mindenkiből kihozza az állatot.de az is, hogy máshol nem tudott volna közel sem ilyen sikeres lenni.
Eto'o, tavalyi Milito, Cambiasso,Maicon, Zanetti, tavalyi Lucio, vagy mondjuk Julio CesarSneijder az egyetlen épkézláb játékos (a többi csak romboló)
Magyarul SAF-ot mert más nem nagyon van aki több sikeres korszakot is maga mögött tudhat.ők tudják,én a másik stílust "képviselem"
daffy írta:mounál sem tetszik,de ez az én véleményem. 2 fajta edző van ilyen szempontból és mou is és pep is ugyan abba a kategóriába tartozik. ők tudják,én a másik stílust "képviselem"
mounál sem tetszik,de ez az én véleményem. 2 fajta edző van ilyen szempontból és mou is és pep is ugyan abba a kategóriába tartozik. ők tudják,én a másik stílust "képviselem"csababarca írta:Ezeket értem. De itt most az érdekelne,hogy a kluboktól való távozásairól mit gondolsz.daffy írta: vegyesek az érzéseim mouval kapcsolatban. anno írtam,hogy kell ő a realba. most aggódással figyelem az érkezőket,mert nem a spanyol stílus megtestesítői egyelőre,de még lehet menteni az ügyet. nyár végén erre visszatérhetünk. a rinyálásai és nyilatkozatai nem tetszenek,mert ha igaza van,akkor sem mondhat dolgokat. a munkásságát elismerem és tisztelem,de nem tartom akkora edzőfejedelemnek,mint a piást,sőt. korszakos és színes alakja napjaink futballjának,de nálam nem ő az egyetlen.
Mert írtad, hogy Pepben nem tetszene,ha azért elmenne,mert nem tudna tovább motiválni.
Ezeket értem. De itt most az érdekelne,hogy a kluboktól való távozásairól mit gondolsz.daffy írta: vegyesek az érzéseim mouval kapcsolatban. anno írtam,hogy kell ő a realba. most aggódással figyelem az érkezőket,mert nem a spanyol stílus megtestesítői egyelőre,de még lehet menteni az ügyet. nyár végén erre visszatérhetünk. a rinyálásai és nyilatkozatai nem tetszenek,mert ha igaza van,akkor sem mondhat dolgokat. a munkásságát elismerem és tisztelem,de nem tartom akkora edzőfejedelemnek,mint a piást,sőt. korszakos és színes alakja napjaink futballjának,de nálam nem ő az egyetlen.
vegyesek az érzéseim mouval kapcsolatban. anno írtam,hogy kell ő a realba. most aggódással figyelem az érkezőket,mert nem a spanyol stílus megtestesítői egyelőre,de még lehet menteni az ügyet. nyár végén erre visszatérhetünk. a rinyálásai és nyilatkozatai nem tetszenek,mert ha igaza van,akkor sem mondhat dolgokat. a munkásságát elismerem és tisztelem,de nem tartom akkora edzőfejedelemnek,mint a piást,sőt. korszakos és színes alakja napjaink futballjának,de nálam nem ő az egyetlen.csababarca írta: És akkor Mourinhoról mi a véleményed? Nem piszkálódásból,csak érdekel.
ő egy adott csapatnál sem maradt győzelmek után, lépett is le. Pep ilyen alapon már elmehetett volna 1 év után.
A csúcson maradni (ugyanazzal a csapattal) nem volt neki motiváció.
Azért ha megnézzük Mourinho-t, nem feltétlenül ez volt a helyzet:csababarca írta: És akkor Mourinhoról mi a véleményed? Nem piszkálódásból,csak érdekel.
ő egy adott csapatnál sem maradt győzelmek után, lépett is le. Pep ilyen alapon már elmehetett volna 1 év után.
Én megértettem Mourinhot, h miért távozott éppen az aktuális csapataitól: Portoval azért lehetett tudni, h hosszútávon lehetetlen nemzetközi sikereket elérni, hisz az ilyen kisebb költségvetésű sikercsapatokat mindig szétvásárolják. Chelsea-ből nem önszántából ment el, az Interből meg ugye a Real hívta, ami azért nagy kihívás, lássuk be.csababarca írta:daffy írta:ez viszont nem tetszik benne. meg kell próbálni akkor is összeszedni a csapatot,ha nem érez bennük motivációt. ettől lehetne halhatatlan edző. a szharból kell várat építeni(ráadásuk nincs is kaki). ha nem sikerül neki,akkor mi van? elmegy,de legalább tudja mindenki,hogy mi a helyzet. a bukás pillanata előtt lelépni...háááát.
És akkor Mourinhoról mi a véleményed? Nem piszkálódásból,csak érdekel.
Igen, én is erre céloztam.Fecooo írta:off, de nagyon esélyes, h Pep Brazíliában már spanyol kapitány lesz, és az is, h a portugáloké meg murinnyó...
Hát tudja fene, ha úgy érzi, hogy mennie kell, akkor ne erőltesse a maradást. Persze én is örülnék egy olyan korszakos edzőnek a Barcánál, mint a Szőr Manchesterben, de Guardiola nem ilyen személyiség. Ezt már játékosként el kellett fogadnom, nagy kedvencem volt és baromira sajnáltam, hogy elment ereje teljében.ez viszont nem tetszik benne. meg kell próbálni akkor is összeszedni a csapatot,ha nem érez bennük motivációt. ettől lehetne halhatatlan edző. a szharból kell várat építeni(ráadásuk nincs is kaki). ha nem sikerül neki,akkor mi van? elmegy,de legalább tudja mindenki,hogy mi a helyzet. a bukás pillanata előtt lelépni...háááát.
Nem tudom, szerintem most a Barcánál próbálnak a kaptafánál maradni.viszont a spanyol kapitányi poszt tényleg jó lehet,de csak akkor,ha a barcába a következő edző is ugyan ezt akarja játszatni,mert ha valami mást,akkor ütközne a válogatott és a barca játéka.
Szerintem Mourinho félig tudatosan menekül a hosszú távú elkötelezettség elől. Képtelen lenne sikeres maradni egy csapattal. Nem olyan alkat. Ami nem is lenne gond, csak utána az özönvíz...És akkor Mourinhoról mi a véleményed? Nem piszkálódásból,csak érdekel.
daffy írta:ez viszont nem tetszik benne. meg kell próbálni akkor is összeszedni a csapatot,ha nem érez bennük motivációt. ettől lehetne halhatatlan edző. a szharból kell várat építeni(ráadásuk nincs is kaki). ha nem sikerül neki,akkor mi van? elmegy,de legalább tudja mindenki,hogy mi a helyzet. a bukás pillanata előtt lelépni...háááát.
ez viszont nem tetszik benne. meg kell próbálni akkor is összeszedni a csapatot,ha nem érez bennük motivációt. ettől lehetne halhatatlan edző. a szharból kell várat építeni(ráadásuk nincs is kaki). ha nem sikerül neki,akkor mi van? elmegy,de legalább tudja mindenki,hogy mi a helyzet. a bukás pillanata előtt lelépni...háááát.d írta:Neki egyébként tökéletes következő állomás lehetne egy spanyol szövetségi kapitányi poszt. Del Bosque nem fiatalodik már, ha jól tudom 2012-ig szól a szerződése, volt is vele interjú, hogy nem biztos benne, hogy utána is folytatja, Pep kezére játszik, hogy sok a Barcás a keretben, emiatt a játékstílus is hasonló, ráadásul tudjuk, hogy mindig bizonytalan, hogy meddig tart az ideje a Barcánál.
off, de nagyon esélyes, h Pep Brazíliában már spanyol kapitány lesz, és az is, h a portugáloké meg murinnyó...d írta:Neki egyébként tökéletes következő állomás lehetne egy spanyol szövetségi kapitányi poszt. Del Bosque nem fiatalodik már, ha jól tudom 2012-ig szól a szerződése, volt is vele interjú, hogy nem biztos benne, hogy utána is folytatja, Pep kezére játszik, hogy sok a Barcás a keretben, emiatt a játékstílus is hasonló, ráadásul tudjuk, hogy mindig bizonytalan, hogy meddig tart az ideje a Barcánál.