Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezt én is akartam korábban írni, hogyha Puyol és Xavi egyszer szögre akasztja a cipőt, akkor őt tudnám elképzelni, mint csk, minden képessége megvan hozzá, emellett elképesztően szimpatikus emberként is, a csapatban úgy veszem észre ő a fő humor felelősFecooo írta:megvan a Kapitányunk utóda!!!
kérdés nélkül!!!
A meccs emberét én nem nevezném meg.Varga Tamás írta:A MECCS EMBERE!
TANÁRI, ZSENIÁLIS, CSODÁLATOS!
KÖSZI GERARD!
Abszolút egyetértek. Imádom a megindulásait, nem tökörészik hátul, rendre jól passzolja fel, jól játssza meg a labdákat, hátul pedig radír. Világ legjobb védője lesz.noname írta:Megint nagyot játszott. Ráadásul most nemcsak védelemben. Támadásban is kb egyedül Iniesta tett nála többet.Mindenesetre néztem egyet amikor elindult kb 35 re a kapunktól a labdával, a szitu vége pedig az lett h 3 védő közt kapura tudott lőni.
![]()
Sztem kétségkívül az év védője.Elég sokat elmond h már stabilabb helye van a csapatban mint Puyolnak. Sokat váram tőle, amikor idejött, de még annál is sokkal jobb, mint vártam.
A legérdekesebb az, hogy eleninte mindenki a lassúságával volt megakadva, ehhez képest azóta kierült h a védelemben max Alves gyorsabb nála.![]()
Talán Toure esetében volt legutóbb hasonló. Ő is olcsón jött és azóta teljesen megkérdőjelezhetetlen a helye a csapatban, mitn a világ top 3vkpjének egyike. MOst Pique helyzete is hasonló. Már kb 20-25 meccs óta a legjobb védő spanyolo-ban.