Daniel Alvés
Alves kétségkívül tud szépeket mondani:) Meg az egész jelleme figyelemreméltó:) Jellegzetes brazil:) Tiszteletet érdemel, és igaza is van:)
"Aki fél a vereségtől, az győzelembe menekül"
Daniel Alves
Daniel Alves
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szinte pont ezt akartam most leírni.Barcaman14 írta:Tetszik Alves nyilatkozata!Teljesen igaza van. Mou egy kitűnő edző, de túlságosan is fel van kapva. Persze biztos vagyok benne hogy nem marad el a válasz sem a részéről!

Tetszett nekem is, annyira egyszerűen, és hétköznapian nyilatkozott. De nagyon őszintén. Semmi kertelés, azt mondta, ami a szívén van.
Kíváncsi vagyok én is, hogy lesz-e válasz a 'szpesölván'-tól.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tetszik Alves nyilatkozata!
Teljesen igaza van. Mou egy kitűnő edző, de túlságosan is fel van kapva. Persze biztos vagyok benne hogy nem marad el a válasz sem a részéről!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- lui1698
- Llegenda del Barça
Mivel néztem a második félidőt, így biztosan tudom mondani, hogy a barcelona-i Adriano volt az.Lionel85 írta:Asszem az a római Adriano volt. Nem Correia, hanem Leite Ribeiro. forrás: Soccerway.com

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Hát azt a meccset nehéz lesz elfelejteni.... megrohantak a nosztalgikus érzésekBarca_10 írta: Igen,pont az első évében.
http://www.youtube.com/watch?v=ELAfapIe6VE
Ez volt az a meccs
Csinálhat bármit Xavi, az a Touré indítás máig úgy él bennem h "A GÓLPASSZ"
Na meg akkor még 2 kulcsember nélkül is alázás volt....
Igen,pont az első évében.ab1daL írta:Ha már Maicon, őt miért nem hívta be Menezes?
Remélem Alves betalál a Valencia ellen is majd a hétvégén, ha jól emlékszem ő már lőtt gólt nekik, talán az első barcás évében.
http://www.youtube.com/watch?v=ELAfapIe6VE
Ez volt az a meccs

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Entrenador del Barça
Szegeny Maicon raghatja otthon a kormet...Ha eddig alapkezdo volt Dunganal,most azert meg kell majd dolgozzon a kezdotagsager es nem is vagyok benne biztos hogy sikerul neki.Amugy Adriano is jatszott egy felidot 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- lui1698
- Llegenda del Barça
Nem volt csúnya ez se!
Hétvégén is lőhetne hasonlót.
Hétvégén is lőhetne hasonlót.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Nagyon szép gól volt , azért nálunk is voltak jó szabadrúgásai.Csak legtöbbször erőből akarja rúgni nem okosan,pontosan csavarni szvsz.Fernando írta:Irán ellen. Szép gól volt, de engem az ideg kerülget, ha meglátom mekkora szabigólokat vágott a válogatottban és a Sevilla-ban. Itt meg? A kaput se tudja eltalálni. Ez miért van?katalunya írta:Srácok,gólt rúgott az egyesült arab emírségek ellen a válogatottba.Kicsit dicsérjük is most
- Fernando
- Llegenda del Barça
Irán ellen. Szép gól volt, de engem az ideg kerülget, ha meglátom mekkora szabigólokat vágott a válogatottban és a Sevilla-ban. Itt meg? A kaput se tudja eltalálni. Ez miért van?katalunya írta:Srácok,gólt rúgott az egyesült arab emírségek ellen a válogatottba.Kicsit dicsérjük is most
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
http://www.totalbarca.com/2010/multimed ... vs-brazil/katalunya írta:Srácok,gólt rúgott az egyesült arab emírségek ellen a válogatottba.Kicsit dicsérjük is most
nem is kicsit

-
- Jugador d'estrella
Srácok,gólt rúgott az egyesült arab emírségek ellen a válogatottba.Kicsit dicsérjük is most 

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

Én azért tavaly nem voltam vele annyira elégedett, sőt! Sztem tavaly rengeteg gyenge meccse volt, főleg a szezon első felében, aztán a végére már javulgatott, de akkor sem azt a játékot hozta, amit egy 30 milliós védőtől várna az ember. Az első szezonja azért lényegesen jobb volt, és nem csak a kupák miatt gondolom így. Nekem az a bajom, h tudom, h ahogy tavaly játszott, vagy ahogy mostanában is gyakran játszik, ő annál sokkal jobban tud. És igenis, tud beadni, ezt bizonyította a Sevillában, és nálunk is az első szezonjában. Szóval összekaphatná magát.Kalap1988 írta:Nem kell ezt túldimenzionálni, egyszerűen nem megy neki a beadás és sokszor rossz megoldást választ. A csatáraink is így vannak ezzel idén, csak ők gólhelyzetben döntenek rosszul. Valami lelki görcs van a csapatban, amit fel kell oldani, mert a játék nagyon megy. Tavaly nem volt rossz szezonja Daninak, igaz a beadásai nem voltak forintosak, de szerintem nem volt sokkal rosszabb, mint 08-09-ben. A triplázás sok mindent megszépít ámRinku írta:Nem Alves hibája, hogy beadogat, Pep buzdítja rá, pedig ez súlyos hiba... Neki kooperálni kell Messivel, ők ketten dinamikus duót alkotnak, neki Messire kellene figyelnie és indítania és olyan 15-20 méterekről, ha van üres folyosó, sz*rrá lőni a kaput. Nem szabad beadnia, neki rálőni kell. A távoli lövéseink egyik bástyája, kár, hogy Pep van annyira tőgyarcú barom, hogy szereti nézni a beadásait, amik 90%-ban az ellenfélnél kötnek ki...Visszakeressük, hogy hányszor szidtátok itt akkor, hogy nem tud beadni ?
![]()
Sejtem az eredményt... Csak azt nem értem ált, mikor bent van Messi,Bojan és Pedro, akkor is állandóan bead. Olyankor vissza kellene passzolni, néha van értelme nekik is beadni, de 100-ból 95-ször nincs. Ez viszont megint döntés kérdése. A többivel elégedett vagyok, nincs a világon még egy jobbhátvéd, aki ennyit dolgozna és ennyire illene a játékunkban. Lehet szidni, de jelenleg nincs jobb.
-
- Director del Fútbol
Nem kell ezt túldimenzionálni, egyszerűen nem megy neki a beadás és sokszor rossz megoldást választ. A csatáraink is így vannak ezzel idén, csak ők gólhelyzetben döntenek rosszul. Valami lelki görcs van a csapatban, amit fel kell oldani, mert a játék nagyon megy. Tavaly nem volt rossz szezonja Daninak, igaz a beadásai nem voltak forintosak, de szerintem nem volt sokkal rosszabb, mint 08-09-ben. A triplázás sok mindent megszépít ámRinku írta:Nem Alves hibája, hogy beadogat, Pep buzdítja rá, pedig ez súlyos hiba... Neki kooperálni kell Messivel, ők ketten dinamikus duót alkotnak, neki Messire kellene figyelnie és indítania és olyan 15-20 méterekről, ha van üres folyosó, sz*rrá lőni a kaput. Nem szabad beadnia, neki rálőni kell. A távoli lövéseink egyik bástyája, kár, hogy Pep van annyira tőgyarcú barom, hogy szereti nézni a beadásait, amik 90%-ban az ellenfélnél kötnek ki...

Sejtem az eredményt... Csak azt nem értem ált, mikor bent van Messi,Bojan és Pedro, akkor is állandóan bead. Olyankor vissza kellene passzolni, néha van értelme nekik is beadni, de 100-ból 95-ször nincs. Ez viszont megint döntés kérdése. A többivel elégedett vagyok, nincs a világon még egy jobbhátvéd, aki ennyit dolgozna és ennyire illene a játékunkban. Lehet szidni, de jelenleg nincs jobb.
-
- Entrenador del Barça
Mivel Messi behuzodott, amit az első évben csináltak most nem megy. DE beadni akkor is tudni kell, hát az minimum. Lehetetlen hogy vagy tul magas, vagy a kapus kezeibe ivel. És a specialitása, hogy az elötte 5-10 méterre álloba vágja a bört. Akárhogy nézem nagyon sokat fut és dolgozik, de a Sevillabeli és az itteni első éve után visszaesett, jelenleg nem tartom meghatározó embernek, bár nem is lóg ki.
Fecó
- miihii
- KHAL
Sztem meg az a "tőgyarcú barom",aki azt szeretné,h Dani csak Messivel játsszon össze,és netovább.Ez csapatjáték,ahol a többieket is be kell vonni talán.Egy szélsőnek benne van a munkakörében,h beadjon -még akkor is,ha ez Dani esetében elég gikszeres...Rinku írta:Nem Alves hibája, hogy beadogat, Pep buzdítja rá, pedig ez súlyos hiba... Neki kooperálni kell Messivel, ők ketten dinamikus duót alkotnak, neki Messire kellene figyelnie és indítania és olyan 15-20 méterekről, ha van üres folyosó, sz*rrá lőni a kaput. Nem szabad beadnia, neki rálőni kell. A távoli lövéseink egyik bástyája, kár, hogy Pep van annyira tőgyarcú barom, hogy szereti nézni a beadásait, amik 90%-ban az ellenfélnél kötnek ki...
Azt is megnézném,amikor a jobbszélső a 16os oldalvonalától (ahol többnyire játszik) elkezdi rommá lőni a kaput

Érdekes,h mostanában mindenért Pep a hibás...Gondolom a gyep gombásodása is az ő lábától indult

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nem Alves hibája, hogy beadogat, Pep buzdítja rá, pedig ez súlyos hiba... Neki kooperálni kell Messivel, ők ketten dinamikus duót alkotnak, neki Messire kellene figyelnie és indítania és olyan 15-20 méterekről, ha van üres folyosó, sz*rrá lőni a kaput. Nem szabad beadnia, neki rálőni kell. A távoli lövéseink egyik bástyája, kár, hogy Pep van annyira tőgyarcú barom, hogy szereti nézni a beadásait, amik 90%-ban az ellenfélnél kötnek ki...
Football, bloody hell. /SAF/
- detabarca
- Capitá del Barça
csak azt nem értem, hogy a Barcában miért mindig a lelátó a célpont???
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Káprázatos gól! Ennél jobban nehéz lett volna lőni ezt a szabadrúgást. Remélem idén lő 1-2 szabadrúgásgólt.sneco7 írta:Nem is kicsi góljával...![]()
- 9Dave
- Capitá del Barça
Nem pont neked... Úgy általánosságbanSanama írta:Ha nekem írtad,akkor én 1 szót nem ejtettem a formáról. A beadásairól beszéltem...Sztem Dani Alves mostanában nagyon jó formában van, nem értem azt, aki ellenkezőleg gondolja. Confused

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3