a tegnapi meccse kapcsán azt hittem pörögni fog a topikja....
DE! észbe kaptam, hogy megint jól játszott a gyerek - sőt két gólt is berámolt - így nem nagyon tudtak belekötni a szakértők!
A Messi-nek belögybölt labdája pazar volt, kár h. Leo elrontotta a befejezését. Ilyen forintos labdákkal pont Messi szokta tömni a társakat, most ő kapta.
Már mosolyt és érzelmeket is látni lehetett az arcán végre, szerintem még mindig nem tud feloldódni és természetesen viselkedni, fapofával nyomta végig eddig a meccsek zömét.
Ugyan akkor ennek a "fegyelmezettségnek" pozitív hozománya, hogy nem pofázik, nem hisztizik, nem fetreng, vagy akaszkodik össze senkivel.
Ami szerencse még, hogy a játéka ellenben teljesen felszabadult, kiszámíthatatlan, tényleg mint a "legnagyobbaknál", csak utólag hümmögve bámulsz, hogy mit húzott meg.
Egy valamit nem értek, hogy miért pattan el tőle a labda gyakorta az átvételeknél, mikor nagyon labdabiztos és káprázatos dolgokra képes a bogyóval, sőt az elrontott passzai is figyelmetlenségből fakadnak főként, nem pedig abból, hogy nem jó technikával rúgta meg a bőrt.
Nekem nagyon bejött a tegnapi támadó szekciónk a Cou - Messi - Dembi trióval, nyomathatnánk ilyen verzióban több meccsen is, már csak az én kedvemért.