Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.13. 20:06:17

Ezzel a vkp-s kérdéssel nem értek egyet. Egyébként megkérdezték a sociokat, 40% elsősorban vkp-t venne, 27% középcsatárt.
Lewy itt marad, magas bérével, mögötte Roque+Ferran. Én is szeretnék, de akkor minek a másik 3, eladni lehetetlen? Amikor szükség lenne kp-sra és bal szélsőre?
Vkp-s helyzetben van egy masszív, védelmünk, ami tavalyelőtt alig engedett gólokat az ellenfélnek, azt nem hiszem, hogy Busquets volt ennek a kulcsa.
De Jongot 75 millióért igazolták erra a posztra, és 40 milliós a fizetése. Igazából ki sem volt próbálva ott, tavaly is Romeu jött mellé, mikor rekordokat döntő védelmünk volt összerakva, amibe jött még Cancelo, és idővel Cubarsi. És De Jong szétverte az egész védekezésünket? Valószínűleg inkább edzői problémák lehettek, ha egy meccsen annyi gólt kaptunk, mint tavalyelőtt 10 alatt. Dupla pivotban tud játszani De Jong mellett Romeu, (remélem őt cseréljük minimum egy Merino, Guido, Rabiot minőségre), és Gavi, valamint Gündogan.
Támadásban, helyzetek kialakításában szerintem nagyon gyengék voltunk. Hiába rakjuk bal szélre Ferrant, Raphinhát, nem az ő posztjuk. Fati 2 térfműtét után egy időzített bomba.
Szerintem a védekezésünk sokkal jobb, mint a támadásaink, persze tavaly ezekből alig lehetett valamit észrevenni, gondolom ezért is cseréltünk edzőt. A marketing szempontokról nem is beszélve, és mindenki szebb játékot akar. Hát ez nem egy vkp-sal fog megoldódni. A Realt megelőzni eleve nehéz lesz, a BL győzelem továbbra is esélytelen, a továbbjutasra így is meg van az esély. Persze ez csak a szubjektív véleményem.
tatesz1990
Jugador del Barça

2024.07.13. 19:45:53

Troym írta:
2024.07.13. 19:07:05
Ha nekem címezted, akkor nem vagyok sportigazgató, örülnék, ha a sportigazgató lenne végre sportigazgató és nem csak az elnök bábja.
Szakmai érv legalábbis nincs arra, hogy nem gőzerővel próbálja a 10 legjobb vkp közül valamelyiket idecsábítani.
Amúgy meg mindegy milyen konkrét neveket írunk, ha végül jön Guido, aki gondolom jobb, mint Romeu, de ugyanúgy egy lutri egy BL meccsre betenni?
Nem címeztem senkinek, csak feltűnt, ha a sajtó szerint a CDM posztot kell erősíteni, akkor már jön is, hogy itt a primetime Busquets óta nincs senki és emiatt sikertelen a csapat. (tavaly elesett egy bajnoki cím)!! Szerencsére nem szivárog ki, hogy Flick mit kér Decotól, nekem ez már siker! Ha Deco kialakítja az edző által kért keretet, akkor én már elégedett leszek. Onnantól az edző a felelős.
Visca el Barca! =D>
Fernando
Llegenda del Barça

2024.07.13. 19:30:51

Nico pont a jo sajto miatt kell nekunk. Fix a kivasarlasi ara, az egekig van hype-olva, mehetnek a mezeladasok. Kivel csabitson Laporta Yamalon kivul nezoket? A jovore 36 eves Lewaval vagy Gundogannal?

Vkp poszthoz: Ha nem talalunk normalis embert oda esszeru arral akkor engedjuk el. Inkabb maradjon Christensen, szerintem ha felepul de Jong ketten jok lehetnek ott 4-2-3-1-ben elottuk Pedri/Gundogan.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.07.13. 19:16:04

Troym írta:
Szakmai érv legalábbis nincs arra, hogy nem gőzerővel próbálja a 10 legjobb vkp közül valamelyiket idecsábítani.
Amúgy meg mindegy milyen konkrét neveket írunk, ha végül jön Guido, aki gondolom jobb, mint Romeu, de ugyanúgy egy lutri egy BL meccsre betenni?
De ezt miért gondolod? A mundo meg egyebek szerint pl. nagyon szeretnénk Ugartét, de 80 körül nem fizetünk érte azért. Egy ilyen esetben egy Nico+Merino összesen ennyiért szerintem jobb üzlet. Merino neve is pörög. Nico nevét kérdezik tőlük rendre az interjúkon, ezért róla beszélnek, érthető okokból, nagy EB-je van, hot topic.

Egy jó, és egy közepes középpályás szerintem jönni fog, és annál kevesebbel nem is érhetjük be, hacsak Casado nem bizonyít gyorsan, mert akkor 1 nagyobb név elég lehet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

tatesz1990 írta:
2024.07.13. 19:00:31
Úgy látom, itt összegyűltek a "sportigazgatók", hogy találjanak egy védekező középpályást a Barcába! :D
Ki lenne jó Nektek Rodrin kívül?!
Ha nekem címezted, akkor nem vagyok sportigazgató, örülnék, ha a sportigazgató lenne végre sportigazgató és nem csak az elnök bábja.
davi10
Llegenda del Barça

2024.07.13. 19:02:43

Troym írta:
2024.07.13. 18:43:11
Pontosan hogy is lett nagyobb prioritás a bal oldali támadó a vkp poszttal szemben?
Nem látok Deco-ék fejébe, és lehet hogy rosszul is teszem ha az alapvető indokokon (sztár-faktor, mezeladások, stb) túl még racionális elgondolásokat is keresek náluk.
Tippre a balosra van 1 db név a kalapban, vkp-nak meg jön fel Casado és emellett van még 3 (ami mostmár csak 2) lényegesen olcsóbb opció. Merino, Rodriguez körül nem legyeskednek a kérők, Nico körül viszont bőven.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
tatesz1990
Jugador del Barça

2024.07.13. 19:00:31

Úgy látom, itt összegyűltek a "sportigazgatók", hogy találjanak egy védekező középpályást a Barcába! :D
Ki lenne jó Nektek Rodrin kívül?!
Visca el Barca! =D>
Troym
Director del Fútbol

2024.07.13. 18:57:43

bence0330 írta:
2024.07.13. 18:50:44
Az tuti, hogy igaz, amit írsz, ha Chris helyére berakod Romeut (vagy Casadót, akiről tudja a fene milyen), az alighanem sokkal nagyobb gáz, mintha bárkit beraksz a baloldalra, aki nem hoz olyan jó meccset ott. De attól még az is üres.
Nem hiszem, hogy a klub priorizálja a balszélső posztot. Egyszerűen csak mindkettő kell. Niconak nyilván jelenleg sokkal nagyobb a sajtója, róla többet is hallunk. Messze a nyár vége, ha szeptemberben nem erősödtünk a poszton, Nicot meg megvettük, akkor tényleg baj van.
Tavaly, amikor jött Romeu két dolog miatt kritizáltam:
1. Mert gyenge (ezt hagyjuk)
2 Miért nem vártunk augusztus végéig Romeuval, akkor is meg lehetett volna venni, amikor már látunk minden piaci lehetőséget. A válasz az volt itt a fórumon, hogy a vkp a legfontosabb poszt nálunk és ilyen-olyan fontos, hogy a felkészülés elejétől rendelkezésre álljon.

Na utóbbi akkor mégse annyira állja meg a helyét, ha most Nicoval foglalkozunk júliusban és csak aug vége felé lesz valamilyen vkp egyáltalán. Nico az EB után gondolom 2-3 hét szabira megy, röhögve lehetne vele foglalkozni aug második felében MIUTÁN szereztünk egy minőségi vkp-t. Nico elvileg marad, vagy idejön a sajtó szerint és a kivásárlási záradéka sem jár le, akkor hova a sietség?
Egy ütős vkp nélkül viszont ez a szezon centire olyan lesz, mint az előző.
bence0330

2024.07.13. 18:50:44

Az tuti, hogy igaz, amit írsz, ha Chris helyére berakod Romeut (vagy Casadót, akiről tudja a fene milyen), az alighanem sokkal nagyobb gáz, mintha bárkit beraksz a baloldalra, aki nem hoz olyan jó meccset ott. De attól még az is üres.
Nem hiszem, hogy a klub priorizálja a balszélső posztot. Egyszerűen csak mindkettő kell. Niconak nyilván jelenleg sokkal nagyobb a sajtója, róla többet is hallunk. Messze a nyár vége, ha szeptemberben nem erősödtünk a poszton, Nicot meg megvettük, akkor tényleg baj van.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2024.07.13. 18:43:11

davi10 írta:
2024.07.13. 17:48:48

Szerintem jobban járnánk mi egy Nico + Merino pakkal,
Peter írta:
2024.07.13. 12:54:06
gránit írta:
2024.07.13. 09:01:29
a tippem pedig az, hogy rendes vkp-t nem fogunk szerezni, hanem megyünk a közönségkedvencek után.
Tovább a megszokott útun?
Ez is egy opció, hiszen a közönségnek játszik a csapat.
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát....csak akkor az előadás végén is tapsolni illik majd a közönségnek.
Életképes választás, így a kifogások helye is megmarad, mindenki megtalálja a számítását, mindenki jól jár.
A Real Madrid meg majd köszöni szépen.
Pontosan hogy is lett nagyobb prioritás a bal oldali támadó a vkp poszttal szemben?

Van 1 olyan játékos, aki képes egyáltalán normálisan játszani ott, viszont sérülékeny.
Ezzel szemben van 5-6 támadónk, akár bal oldalon is játszhat valamelyikük, azzal kevesebbet veszítünk, ha Raphinha, Ferran, stb a bal oldalon akár gyengébb meccset hoz, mint azzal, hogy Chris helyett játszó Romeuról majd megint kapunk 2-3 gólt.
Guido sem lesz elég, mindig nem lehet toldozni-foldozni a vkp posztot, arra kéne 50-60 milliót költeni, nem egy 7. támadóra még akkor is, ha neki természetes posztja a bal oldal.
Peter
Director del Fútbol

2024.07.13. 12:54:06

gránit írta:
a tippem pedig az, hogy rendes vkp-t nem fogunk szerezni, hanem megyünk a közönségkedvencek után.
Tovább a megszokott útun?
Ez is egy opció, hiszen a közönségnek játszik a csapat.
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát....csak akkor az előadás végén is tapsolni illik majd a közönségnek.
Életképes választás, így a kifogások helye is megmarad, mindenki megtalálja a számítását, mindenki jól jár.
A Real Madrid meg majd köszöni szépen.
Andrsika
Jugador del Barça

2024.07.13. 12:17:05

gránit írta:
Én Guirassy-t vettem volna meg 17,5 millióért. Schoutent a PSV-ből vagy Seiwaldot Lipcséből, Cancelo-t megtartanám, egy 6. belső védőt vésztartaléknak, és egy cserekapust.

Ehhez képest valószínűleg lesz egy Nico Williams, ha rajtuk múlik, akkor Olmo is, a tippem pedig az, hogy rendes vkp-t nem fogunk szerezni, hanem megyünk a közönségkedvencek után.
És miből gondolod, h Guirassy ide jött volna 2. Vagy 3. Számú csatárnak? Én is hoztam volna, de azèrt ez nem ilyen egyszerű! Egy vkp nàlam is a legfontosabb poszt lenne, de évek óta kellene egy jobb szélső is. Mai árak mellett Nico ára (58m) nem túl sok, de szerintem is van benne kockázat, ugyanakkor én szerintem ő hozni fogja az elvárt szintet( egyébként egyetértek veled a gólerősebb szélsők vagy két csatáros dologban) Olmo az EB-n nekem nagy kedvenc, de sok Leipzig meccset nézek ott 10/4 meccsen nem nagy szám..
Cancelo biztos vagyok benne, h marad
gránit
Director del Fútbol

Én Guirassy-t vettem volna meg 17,5 millióért. Schoutent a PSV-ből vagy Seiwaldot Lipcséből, Cancelo-t megtartanám, egy 6. belső védőt vésztartaléknak, és egy cserekapust.

Ehhez képest valószínűleg lesz egy Nico Williams, ha rajtuk múlik, akkor Olmo is, a tippem pedig az, hogy rendes vkp-t nem fogunk szerezni, hanem megyünk a közönségkedvencek után.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.13. 06:59:02

La Masia1 írta:
2024.07.12. 23:14:29

Kupával együtt játszott 800 percet tavaly az egész szezonban, azt is szinte mindig (60. perc környéki) csereként.
Esélye nem volt rendesen megmutatni magát. Egyértelmű, hogy Gironában a padra kellett, nem számoltak vele.
De ez nem a Girona hibája, oda csak lepasszolták.

Fermín meg 2000 percet játszott...nem mindegy.

Torre-ét rendesen megszívatta a Barca.
Ha jól emlékszem Torre nem volt hajlandó játszani a Barca B-ben. Persze ez nem biztos, mintha ezt olvastam volna. 3 meccse van ott. De a Gironába sem fért be, a lesajnált Garcia lehozott egy egész jó szezont, 5 gólt szerzett, most nézem, jobb értékeléseket kapott, mint a mi védőink. Lehet nem kellene elpazarolni 10 millióért. Maradhatna 5. számú védőnek a rotációba, Kounde sokszor lesz jhv, Christensen sokat sérült, és vkp-st is játszhat.
Olvasgattam a híreket, pl.
Matteo Moretto szerint Nico leigazolásához el kell adni valakit.
Mivel senki nem akar távozni, De Jong és Pedri sérült is, ahogy Araujo is.
Most már nem zárkózom el Araujo eladásától sem, 80-100 millióért. Állandóan sérült, fejben nem tudom mi történt vele, de állandóan balhézik, emlékezhetünk Gündogannak üzengetésére. A több pénzt megérdemelné, mondjuk Kounde szintjét. Koundet viszont sokkal profibbnak látom. Tegnap is megjelent az edzésen, mindenhol azt írták, milyen keményen edz folyamatosan, nem sérülékeny. Araujo távozása esetén lehet esélyt kellene adni a fiataloknak, Cubarsi, Faye, Garcia. Én az elvileg vissza Spanyolországba visszavágyó Laporte-t igazolnám le, 20 körül vitték, 30. évét töltötte májusban.
Kounde, Christensen, Cubarsi, Laporte, Garcia/Faye, Inigo
A másik probléma, hogy elől sem akar senki távozni. Ha jön Nico, lesz ott 7 ember. Raphinha eladásától sem zárkóznék el. Araujo és Raphinha a legjobb játékosaink között vannak, de ha kapnánk értük 150 (+sok apró)milliót, be lehetne vásárolni.
Elől marad Nico, Fati, Lewy, Roque, Yamal.
Cancelo elvileg jön kölcsönbe.
Akkor 150 millióból kijönne egy vkp, egy tkp-s, és Nico. Pl. Nico 58, Ugarte/Kimmich 50, Olmo/Simons 60
Laporte ára már most meg lenne. Szerintem a maradék 20 simán kijön az eladásokból, ha Araujo és Raphinha is távozik. Olmo vagy Simons elől bárhol bevethető, és végre meglenne a kreativitás is.
Persze ez csak FM-ezés, de elbizonytalanodtam :)
La Masia1
Jugador d'estrella

2024.07.12. 23:14:29

FcBarcelona1 írta:
2024.07.12. 18:35:54
Torrerol nem tudom mit gondoljak. Vártam, de nagyon nem mutatott eddig semmit, a Gironában sem.
Kupával együtt játszott 800 percet tavaly az egész szezonban, azt is szinte mindig (60. perc környéki) csereként.
Esélye nem volt rendesen megmutatni magát. Egyértelmű, hogy Gironában a padra kellett, nem számoltak vele.
De ez nem a Girona hibája, oda csak lepasszolták.

Fermín meg 2000 percet játszott...nem mindegy.

Torre-ét rendesen megszívatta a Barca.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.12. 19:16:56

bence0330 írta:
2024.07.12. 18:51:01
Menő lenne, ha Marmolért is érkezne egy kis váratlan bevétel. Azt hittem, lejáró szerződés miatt ment, de akkor nem így volt, jó hír. :)
Én is úgy tudtam, de mindenhol ez a hír.
https://www.fcbarcelona.com/en/news/276 ... fc-andorra
Ha jól emlékszem 50% Alena, Mingueza, Puig, Abde Marmol, Trincao utóbbi 2-re jó esély van idén. Todibo 20%, de 40 körül nem akarják elengedni. Coutinho ingyen ment haza. Pár százalék van Moribán, aki a Valenciába mehet. Pár százezer jön be Collado Saud Arábiaba szerződéséből. És valami apró bejöhet Faye/Garcia, J. Araujo, Oriol, Torre és pár mellőzött játékos áraból, akik nem jutnak eszembe. Most van 18, szerintem ezekből összesen egy 40-es simán befolyhat (még 22). Abból szerintem kijön egy vkp-s. Fati, Ferran, Raphinha, Araujo, Kounde, Christensen, De Jong, Roque helyzete továbbra is kérdéses.
Lenglet gondolom megy kölcsönbe, a bére egy részét mi fogjuk állni, mert senkinek nem kell, a Szaúdi ligába nem akar menni.
Most nem tudom Tebas nyilatkozatát hova tenni Nicorol. Most akkor a Nike, Barca Studios szerződés fedezi az árát? Nem említette, hogy el kell adni cserébe valakit. És tavaly +63 millión álltunk a TM szerint.
Passz. De kíváncsi leszek, csak jelentsenek már be valami szerződést, mert addig semmi nem biztos.
bence0330

2024.07.12. 18:51:01

FcBarcelona1 írta:
2024.07.12. 18:42:33
bence0330 írta:
2024.07.12. 17:57:19
Nem látom a posztját. Amúgy nekem is szimpi lenne cserének, többediknek, de a 10-es posztra annyi kiemelkedő szintű focistánk van, hogy még így sem tudom, hogy lesznek majd meg. Gündogan-Raphinha nagyon magas szint ott, Pedri is, csak vele nehezebb számolni, ha meg second strikert akar oda, akkor Fermín is jelentkezik. És a legnagyobb német tehetség is alighanem oda jön fel Darvich személyében, szóval még ifjú reménység is van. Szerintem így neki nem lesz helye, még a németet sem látom ott pár időhúzó percnél többet kapni, pedig rá nagyon kíváncsi vagyok.

Amúgy J. Araujora keresve szembejött velem a Las Palmasban Marmol is, aki ingyen távozott 2 éve a B-ből (nem rémlik, de mivel ingyen volt, felteszem ő akart menni), már 15 milliót ér, amihez ott a kanári szigetekről elég komoly teljesítmény kellhet, komoly szezont mehetett.
Én is így látom Torre helyzetét, másik topicban írtam.
Elvileg Marmolért több csapat is ajánlatot tett, pl. A Girona is de ragaszkodtak a 30 milliós kivásárlási árához, ha pénzt akarnak, eladják 15 körül. Az eladási árának 50%-a a miénk :)
Ja, ez már idevaló egy ideje.
Igen, szerintem 3 nagyon erős posztunk van, a jobb bekk, a jobb szélső és a 10-es. Ezeken (ha Koundét ott toljuk) semmi hiány nincs, és nagyon magas a verseny, nagyon jó játékosok közt. És még ezek közül is a 10-es a legdurvább, 1 poszt, 4 vagy 5 ember Torre nélkül is, ráadásul fiatallal. Ő perc nélkül ülhetné akár végig a szezont. Pénzzé kéne valahogy tenni.
Menő lenne, ha Marmolért is érkezne egy kis váratlan bevétel. Azt hittem, lejáró szerződés miatt ment, de akkor nem így volt, jó hír. :)
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.12. 18:35:54

Torrerol nem tudom mit gondoljak. Vártam, de nagyon nem mutatott eddig semmit, a Gironában sem. Szerintem 2-3 milliónál nem kapnánk érte többet.
Fermint is vártam, ő nagyon bevált, erre a tkp-s posztra Pedri és Gündogan mögött ő tökéletes, és kaphat meccseket a kisebb csapatok ellen is, az említett 2 mellett is. Torre helyét nem látom, én jobban örülnék egy fizikálisabb csere kp-nak. Kár volt Kessiet eladni, de hát Xavinak nem kellett. Romeuban több van, mint amit mutatott, de őt sem tartanám már itt. Ezért lenne jó ingyen egy rutinosabb kp-s, Merino, Guido stb. Roberto én elengedném, de ő is előrébb van, mint Torre, és akkor itt van Casado, Bernal és Darvich is.
Szerk: Unai Hernandezt ki is hagytam, aki a B csapat legjobb kp-a volt tavaly a számai alapján 10 gól 7 gólpassz az osztályozóval együtt, de lehet játszott bal szélen is, mintha ott láttam volna valamelyik összefoglalóban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2024.07.12. 18:55:44-kor.
bence0330

2024.07.12. 17:23:04

davi10 írta:
2024.07.12. 16:56:37
Nincs még topicja, amíg nem biztos a helye addig nem is csinálnék, úgyhogy jobb híján ide:
J. Araujo-nak van valami sérülése? Az edzésvideók alapján a csapattól külön dolgozik Balde-val, de nem találtam erről infót.
Nem tiszta, azt látom, hogy márciusban megsérült, májusban visszatért, aztán megint megjelent egy kis kereszt mellette, de nem részletezték.. Szóval felteszem ott volt egy kisebb sérülése vagy visszaesése, és most ahogy olvasgattam, ezért sem hívták be a válogatottba a Copára. De komoly nem lehet. Szóval igen, úgy tűnik, hogy valamiből lábadozik, de nagy baj nem lehet.
Remélem el tud utazni majd amerikába, ha valaki, ő aztán nagyon megérdemli, hogy legalább megkapja előszezonban az esélyt, azok után, amit a klub művelt vele.
davi10
Llegenda del Barça

2024.07.12. 16:56:37

Nincs még topicja, amíg nem biztos a helye addig nem is csinálnék, úgyhogy jobb híján ide:
J. Araujo-nak van valami sérülése? Az edzésvideók alapján a csapattól külön dolgozik Balde-val, de nem találtam erről infót.
Troym írta:
2024.07.12. 13:28:26
Oriol Romeu will stay at Barça. Hansi Flick values his physical characteristics in midfield and has given the approval. The club will not allow him to leave without a reasonable offer.
@mundodeportivo
Lehet, hogy nem egy 60 kilós kölyök, de iszonyat lassú az ember, mintha az öregfiúkból jönne, nagyon kevés ide.
FcBarcelona1 írta:
2024.07.12. 14:39:51
Gondolom ezzel Torrenak keresnünk kell egy új csapatot.
Én nem üldözném őt el. Pedri-vel nem valószinű, hogy tudunk folyamatosan számolni, Gündogan meg nem tud még egy ilyen szezont lehozni, valami kreatívabb figura kelleni fog még a kp-ra.
Valami csereüzletbe be lehet vonni, de ilyen 10 misiért eladni szerintem felesleges lenne.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.12. 13:57:45

https://barcauniversal.com/barcelona-ar ... president/
Akkor elvileg 1/1 Nico érkezhet eladások nélkül.(?)
Laportan a világ szeme.
Már csak Deconak kell megemberelnie magát, és az eladások függvényében lehetne erősíteni a keretet.
Azért Tebas hogy megváltozott :)
Múltkor még a "levers" 5%-a volt beszámítható, most meg már 200 milliós csökkentés és 1 milliárdos bevételről beszél.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.12. 13:28:26

Oriol Romeu will stay at Barça. Hansi Flick values his physical characteristics in midfield and has given the approval. The club will not allow him to leave without a reasonable offer.
@mundodeportivo

Most egy-két könnycseppet elmorzsolok és nem örömömben. :D
NewNagyatyesz
Barça B

2024.07.12. 13:18:03

Nagyon jó volna itt tartani Cancelot. A portugál válogatottban és itt is elég jó volt a saját posztján. Mondjuk szerencse, hogy oda elég jól összerakta magát Kounde is. Egy kölcsön hibátlan lenne a mostani anyagi helyzetben. Így több forrás maradhatna vkp-ra és bal szélsőre.

Balde/Valle/Fort - Cubarsi/Christensen - Araujo/Inigo - Kounde/Cancelo elég jól hangzik.

Ami fontos lenne, hogy a barlangot eladjuk végre
bence0330

2024.07.12. 12:52:25

Szerintem alapvetően még nélküle is jó eséllyel meglennénk a szélsőbekk posztokra, de jó lenne, ha jönne, sérülések esetén simán be lehetne tolni több posztra is, támadó, vagy akár vkp, mint ahogy Pep tette.

Valle, Baldé - Koundé Fort, mennyiségre meglennénk, vele meg nem is téma akkor a dolog, mert ha az egyik fiatal (Valle?) nem jönne be, még mindig ketten vannak mindkét posztra. Így még akkor is, ha Koundénak be kell ugrania középre, amire mondjuk most Ara kiesésével lesz esély bőven.

És akkor Fayé még ugye eléggé wild card, azt sem tudni, marad-e, azt sem, mennyire jó, és azt sem, hogy balbekk vagy középső védő lenne-e inkább.

Jó volt Cancelo, csak 1-2 meccsen a végén nagyokat hibázott, ez lehúzta az ázsióját. Nem a posztjáról, eléggé erőltetett visszatéréssel a sérüléséből (sokáig játszott nem 100%-os térddel, és ez kicsit meg is látszott), és ehhez képest kicsit talán túlhajtva.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.12. 12:37:15

Balhátvéd kérdését áthozom ide.
Sport szerint közel a megegyezés Cancelo kapcsán. 1 év újabb kölcsön, kötelező/opciós (ez a vita tárgya) vásárlással.
Ennek nagyon örülnék, mert 2 poszton bevethető, tökéletes rotációs játékos. Kezdőként Koundet és Baldet is jobbnak tartom bizonyos körülmények között. Canceloval továbbra is a koncentrációjával van a probléma, főleg a nagy meccseken.
https://www.whoscored.com/Players/12896 ... 3o-Cancelo
Szerintem a védekezésével sincs baj általánosságban 4,5 védekező mozzanatot hajtott végre meccsenként nálunk a bajnokikon, és 0,6* cselezik ki.
Ez pl. Alba tekintetében (utolsó teljes szezon) 4 és 0,7 Daviesnél 3,9 és 0,8 a Bayernben
Válasz küldése