drobika írta:Nem azt mondtam,hogy tolerálható és helyes,ami tesz.
Csak valahogy sem a szurkoloktól,sem a vezetőségtől akkor a dortmundi időben nem kapott kritikát,hanem kihasználtuk.Szerinted ez helyes?
És feltenném a kérdést,hogy több minrvegy lv utén miért nincs a csapatba épitve,miért nincs helye,ha jól játszik miért hozza le akkor is a kedves mester?
Mennyire motivál ez egy fiatal játékost?
1) Nem tudjuk, hogy a vezetőség hogyan vélekedett erről tavaly nyáron, de valószínű, hogy vagy csendben szemet hunytak felette, vagy rosszabb esetben (erről nem tudunk semmit) még biztatták is erre. A szurkolókat nem tudom hogyan definiálod, mint csoportot, de még itt ezen a fórumon is több olyan hozzászólás érkezett, amelyik ezt a viselkedést nem tartotta elfogadhatónak már akkor sem.
2) Ahogy lentebb is írták már, fals az analógiád. Akkor valamilyen céllal késett edzésről, mert úgy gondolta, hogy ez egy megfelelő módja annak, hogy kierőszakolja az átigazolást. Mindenki döntse el maga, hogy ez etikus út-e vagy sem, de az egyértelmű, hogy szándékosan az akkori klubja kárára akart tenni. Akkor most szerinted mit akar elérni az állandó késésekkel? Ha arra célzol, hogy megint a távozását akarja kierőszakolni, akkor értem. De szerintem ha konkrét átigazolást sürgetne, akkor nem folyamatosan késne, hanem amikor átigazolási szezon van, egyszer csak kijelentené, hogy ő most megy, és nem is menne edzeni.
Sokadjára olvasom itt ezt az analógiát, hogy mit csodálkozunk, hiszen a Dortmundban is ezt csinálta, csak éppen a két eset alma és körte...
Egyébként én nagyon szeretem a játékát és remélem összekapja magát, de ha igazak az állandó késésekről szóló hírek, akkor nagyon hadilábon áll sajnos a profizmussal...