2020.08.30. 09:37:41
Azt megjegyezném, hogy ha Barto már lemondott volna akkor egyrészt Messi maradására is nagyobb esély lenne, de ha így is menni szeretne, akkor pedig nagyobb esélye lenne, hogy olyan kompromisszumos megoldásban egyezik meg a klub új (gondolom egyelőre ideiglenes) vezetőivel, amellyel mindkét fél lehetőleg jól jár.
Így most ezekre jóval kisebb az esély, mert úgy tűnik, már teljesen elmérgesedett a viszony Messi és jelenlegi vezetés között, tehát az, hogy leüljenek tárgyalni, és így szülessen egyesség, most elég valószínűtlennek tűnik.
De emiatt egyoldalúan Messit köpködni szerintem nem korrekt. A vezetőség sem akar kompromisszumot, ők azt hangoztatják, hogy csak azt a lehetőséget fogadják el, ami nekik a legjobb, Messinek a legrosszabb, tehát, hogy az irreálisan, lényegében megfizethetetlenül magas kivásárlási áron menjen el. (egyelőre 700 millióról tudunk, aztán most jött olyan hír, hogy talán mégsem annyi, de erről sem tudhatjuk, hogy igaz-e). Miért kellene ezt tűrnie Messinek? Szerintem érthető, hogy úgy áll hozzá, ha ti így játszotok, akkor én is. Valamivel nyomást kell gyakorolnia rájuk, nem hagyhatja, hogy hülyét csináljanak belőle. Én sem hagynám. Persze, ott vannak a szurkolók, de azért az sem várható el, hogy egy játékos kizárólag a szurkolók kívánságainak rendelje alá magát. Illetve továbbra is tartom, hogy tett már értünk annyit, hogy most megengedje, hogy a saját érdekeit helyezze előtérbe. Én nem tudok rá ezért haragudni, férgezni ezért meg főleg nem! Pedig sosem voltam egy nagy Messi-fanatikus.