csababarca írta: ↑2020.08.29. 23:10:12
Elképesztő amúgy, hogy ennyire érzékenyen személyes támadásnak veszitek, hogy el akar menni, miközben megannyi boldog pillanattal ajándékozott meg titeket is. Most meg a halálát kívánjátok lassan, meg féregeztek.
Mint Barcelona szurkoló, örülök neki, hogy egy ilyen játékos itt volt ennyi évet, és sok sikert kívánok neki az új csapatában, ha elmegy.
Ezt kellene tenni nektek is, nem tetves kivásárlási árakon rugózni...szánalmas.
Magam részéről én sem tartom korrekt dolognak férgezni (én továbbra is úgy gondolom,hogy egy megsértődött hülyegyerekként viselkedik), de nem értem min csodálkozol. A szurkolás érzelmekről szól, Messi a klub egyik legnagyobb ikonja, a szobrát pedig maga dönti le és ez bizony nagyon fáj.
Szerintem a többségnek nem az fáj,hogy el akar menni,hanem ahogyan ezt a szurkolókkal teszi. Azt a szeretet kapta, amit Iniestáék, ha neki látványosan ez semmit nem jelent,akkor csak a harag marad. Nem akarok a férgezők nevében beszélni, de ha a bayern után azt mondja,hogy oké, csodálatos volt itt felnőni, de a sok sikertelenség után úgy,érzi,drasztikus változtatásokra van a csapatnak és önmagának is szüksége és nem akar a csapat megújulásának kerékkötője lenni,biztos vagyok benne,hogy a szurkolók nagy része nem tudna haragudni.
Lehet legyinteni,hogy ne várjunk el tőle három sort,ő ilyen, de a sorozatgyilkosokat sem szoktak így védeni a bíróságon (amúgy de, de ez más kérdés

)
És aki Messi nélkül is marad Barca szurkoló, az jogosan ragaszkodna Messi után kárpótláshoz, nagyon gyenge érv,hogy Bartoék elszórnák. Lehet, de volt egy sor igazolás, ami be is jöhetett volna.
És lehet nem akarod észrevenni,hogy Messi leköpte a saját imádóit, lehet azt mondod,hogy azt hitted ez csak eső, vagy még örülsz is a dns-ének és tök jó,hogy így állsz hozzá, de szerintem érthető mások mélységes csalódása és haragja is. Mondom, csak egy picit kellett volna úgy viselkednie,mintha érdekelné őt az szurkolótábor, akiknek olyan sokat köszönhetett.