Ez nem valami kamu interjú véletlenül? El nem hiszem, hogy ezt mondta az eddigiek után..Messias2 írta:Klopp: "Coutinho is a key piece in the team. A departure? we are open to talking. Everything is possible until the 31st of August." [cope]

Ez nem valami kamu interjú véletlenül? El nem hiszem, hogy ezt mondta az eddigiek után..Messias2 írta:Klopp: "Coutinho is a key piece in the team. A departure? we are open to talking. Everything is possible until the 31st of August." [cope]
Mbappe se 150 idén nem adják el, aztán jövőre be fut két jelenleg félismeretlen név és ők lesznek a királyok. Mbappe meg hoz egy rossz idényt és elmegy 50 körül. Nagyot lehet szakítani, de bukni is.palesz77 írta:Mai piacon mondjuk nem tudom miért lenne csak 60 az ára. A jelenlegi foci top 3 támadó ígérete, BL-ben talán 2. helyen végzett gólpasszok terén, legtöbb csel a Bundásban, U21-ben Európa szerte a legtöbb ha jól rémlik, gólpasszok, meccseket eldöntő villanások, mai piacon bőven nem 60-at ér. Mbappe 150 lesz, akkor ő mitől lenne 60 csak?Kovbal88 írta: A reális ára 60 körül mozog. Tudják ezt Dortmundban is. Annyiért is már bőven megérné eladni.
Mai piacon mondjuk nem tudom miért lenne csak 60 az ára. A jelenlegi foci top 3 támadó ígérete, BL-ben talán 2. helyen végzett gólpasszok terén, legtöbb csel a Bundásban, U21-ben Európa szerte a legtöbb ha jól rémlik, gólpasszok, meccseket eldöntő villanások, mai piacon bőven nem 60-at ér. Mbappe 150 lesz, akkor ő mitől lenne 60 csak?Kovbal88 írta: A reális ára 60 körül mozog. Tudják ezt Dortmundban is. Annyiért is már bőven megérné eladni.
A Dortmund-nak akkor kellene érvelni ha el akarnák adni az adott játékost. De ők nem akarják. Így meg annyit kérnek amennyit akarnak.Kovbal88 írta:
Szerencse, hogy nem te mentél tárgyalni a Dortmunddal. Azért talán meg kellene indokolnia a Dortmundnak is, hogy mire fel kér 100 on felül . mikor eddig az életben két játékosért fizettek ki ennyi pénzt. A reális ára 60 körül mozog. Tudják ezt Dortmundban is. Annyiért is már bőven megérné eladni.
És nem is nagyon kellene a Barcának tárgyalnia, hanem megmondani ezt Dembele ügynökének, neki meg úgyis az az érdeke, hogy az üzlet létrejöjjön pénzt kap ugye utána. Egy jó szezon után, kell eladni a játékost, itt az alkalom.
Szerencse, hogy nem te mentél tárgyalni a Dortmunddal. Azért talán meg kellene indokolnia a Dortmundnak is, hogy mire fel kér 100 on felül . mikor eddig az életben két játékosért fizettek ki ennyi pénzt. A reális ára 60 körül mozog. Tudják ezt Dortmundban is. Annyiért is már bőven megérné eladni.Tromort77 írta:De ők diktálnak. Nyilván van az az összeg amiért meg fognak tőle válni. De ők mondják meg, hogy az mennyi. Ha meg nem tudunk olyan ajánlani akkor Szeptember 1-én Dembélé lesz az első aki térden állva fog bocsánatot kérni, hogy játszhasson.
Hogy jön ide a költségvetésük?
Samper!
Hogy jön ide a bajnokság meg a bajnokság többi csapata?![]()
![]()
Én csak azt mondom, hogy nem a Dortmundot kell hibáztatni amiért élnek az üzlet adta lehetőségeikkel.
Csak nehogy az legyen, hogy Bartoék majd játszák a kemény csávót, meg nem adnak neki új szerződést magasabb fizetéssel, aztán fogja magát és elmegy. Ennél a vezetőségnél ez is simán benne van.Nero. írta:Egyéb rémhírek hogy a United, Chelsea és a Juve is kifizetné SR kivásárlási árát (40), de ő maradna csak még beszelni akar Bartoékkal. Asszem az egyik legkevesebb fizetést ő kapja a csapatba, meg is értem.
Egy német "vidéki" csapat nem viselkedhet úgy, mint egy arab sejk, már csak a játékosai, a szurkolói és a bajnokság többi csapata miatt sem.Tromort77 írta:Pontosan megtehetik, hogy ott tartják. Szerződés köti. Megvan az ára annak, hogy szerződést bontsanak vele. Az az ár pedig annyi amennyit kedvük tartja elkérni. Dembélé két szép szeméért nem fogják elengedni. Ezen nem tudom mit nem lehet megérteni.Kovbal88 írta:...
Mi vagy tudunk akkora ajánlatot tenni vagy sem.
Pontosan megtehetik, hogy ott tartják. Szerződés köti. Megvan az ára annak, hogy szerződést bontsanak vele. Az az ár pedig annyi amennyit kedvük tartja elkérni. Dembélé két szép szeméért nem fogják elengedni. Ezen nem tudom mit nem lehet megérteni.Kovbal88 írta:...
Akkor nem szóltam.MessiNeymarSuarez írta:Selejtező még nem számít bele, ha pályára lép, attól még játszhat más klubban európai porondon.randomguy írta:A Liverpool BL-selejtezős meccse vízválasztó lehet. Ha ott pályára lép Coutinho, akkor már nagyon halvány esélyt látok az érkezésére, mivel a BL-ben nem tudnánk regisztrálni.
Az igazság akkor is ez. Vajon Dembelé akkor is lelépett volna Párizsba, vagy Coutinho akkor is naponta kérné a Pool vezetőit hogy fogadjàk már végre el az ajánlatot, ha a Valencia vagy az Arsenal hívná őket?LG írta:Néhány fórumozó szépen prezentálja most azt a viselkedést, melynek a negatív sztereotípiák köszönhetőek a Barca szurkolókkal szemben, sugárzik a pökhendiség és elvakultság a hsz-eikből.
Nincs igazad! Az hogy élő szerződése van, arra jó, hogy magasabb árat kérjenek érte. De, ha menni akar nem tehetik meg, hogy ott tartják. Azért voltak olcsóbbak egyes játékosok, mert csak egy vagy két év volt hátra a szerződésükből és sietni kellett eladni, ha pénzt akar látni belőle a klub. Divatba jöttek ezek a hosszabb szerződések, de akkor is meg lehet venni a játékost ha élő szerződése volt. Lehet tegnap még Dortmund volt élete álma, mert esélye se volt a Barcában kezdődnek lenni. Most lett hely, természetes, hogy váltani akar. Nyilván több pénzt is keresne, és egy picikével nagyobb esélye van BL-t nyerni. Bár szerintem ez csak duma a játékosoknál itt is inkább a BL- egyenlő reklámszereplés ami nagyobb marketing értéket jelent az meg több pénzt. És ez az ami számít, nem pedig a siker. Csak amíg ez a kettő együtt van, jobban néz ki azt nyilatkozni, hogy BL-t akarok nyerni, mint hogy több pénzt akarok keresni.Tromort77 írta:Hülye lenne a Dortmund könnyen megválni tőle. A jövő nagy sztárja. Amíg Mbappe-ról 150 milliós hírek jönnek addig Dembélé sem lesz olcsóbb. Ezen nem tudom mit nem lehet megérteni. Oda köti a szerződése, azt kérnek érte amit akarnak. Dembélé-nek akkor kellett volna erre gondolnia amikor aláírta azt.
Milyen érzelmi oldalról beszélünk? Ez üzlet![]()
Csak azért mert a Barca egy sikeres klub, még nem kellene ennyire lenézni más csapatokat. Liverpool nyilván címeket akar újra és ezért nem fognak megválni a legjobbjuktól csak úgy.
Noname forrás...visca el barca írta:The last offer submitted by Barça was €90m + €40m in bonuses. Dortmund want the fixed fee to be higher. [@BilelGhazi]
Selejtező még nem számít bele, ha pályára lép, attól még játszhat más klubban európai porondon.randomguy írta:A Liverpool BL-selejtezős meccse vízválasztó lehet. Ha ott pályára lép Coutinho, akkor már nagyon halvány esélyt látok az érkezésére, mivel a BL-ben nem tudnánk regisztrálni.
Melyik meccsen fogott meg ennyire Dembele teljesítménye az EB-n?MessiNeymarSuarez írta: Ráadásul tavaly EB-n is elég jol nyomta már.
Miért ha mi megvesszük Dembelét,mi tuti bl-t nyerünk?? Azért az oké hogy tehetséges a francia,de azért még a top 10-től is nagyon messze van!!Nero. írta:Az meg a masik hogyha nem adjak el Dembelet akkor mi lesz? Megnyerik a BLt? Vagy a bajnoksagot a Bayern ellen?Nevetseges, a Liverpool a masik.
Ket klasszikus masodvonalas klub (minden tiszteletem az oveke), de hogy olyan indokkal visszatartsak a jo jatekosaikat hogy ok is erosodni akarnak ez vicc. Se veluk, se nelkuluk megint nem lesz sehol ez a ket csapat.