LG írta:Jó dolog, hogy sokféle felállásban és sokféle kezdővel tudunk játszani, de most már 1,5 éve Valverde az edző, és hiányolom az állandóságot.
TS, Alba, Umtiti, Pique, Rakitic, Busquets, Messi, Suarez, ők mind állandók, kivéve persze ha valaki lesérül, amúgy ha 24 órán belül lenne 2 meccsünk, akkor is kezdetné őket Valverde, és ebbe a névsorba félig-meddig beletartozik Roberto és lassan Arthur is.
Én pont azt hiányolom, hogy nem merünk pihentetni, tavaly pl. a Real simán be tudott húzni úgy meccseket, hogy a fele csapat pihent a BL-re. Nyilván nem nyertek bajnokságot, de idén mi sem vagyunk túl acélosak, ezt a teljesítményt simán tudnánk hozni, főleg hogy nyáron azért megerősödött a pad.
Tavaly nyár óta, mikor még csak tervbe volt a Coutinho - Dembele pakk, azóta szajkózom én is a 4-2-3-1et, ehhez tökéletes keretünk van. Megférne Dembele és Coutinho egyszerre a pályán, és a 2 hátsó kp-t (Rakitic, Busi) szerintem tudná pótolni az Arthur-Vidal páros, persze ha Vidalra ráparancsolnak, hogy maradjon hátrébb.
De hogy ne legyek teljesen off: Szép dolog, hogy edzés után ottmaradt, de azért ne hülyéskedjünk már, nem egy elsős kissrác, hogy anyukája keltse. Arról nem is beszélve, hogy gondolom a vele foglalkozó edző se úgy tervezte a napján, hogy 2 órát még le kell húznia a "hülyegyerek" miatt.
Nagyon remélem, hogy mostmár elfelejtődnek ezek a baromságok, mert a pályán egyre jobb, és az utóbbi időben valóban kijátszotta Coutinhot a kezdőből.