Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.23. 17:18:16

Lionel85 írta:Szerintem Sztoicskov.
Adom, én biztos vagyok benne, hogy ő az. Ha valaki megnézi felnagyítva, akkor nem kételkedhet ( már, ha látta már Sztoicskovot az illető :D )
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.23. 17:10:50

Szerintem meg Guillermo Amor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.23. 17:04:38

Szerintem Sztoicskov.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.23. 17:01:24

zsoltman írta:Srácok Pep és Zubi mellet ki az az ember a kis képen?
Szerintem Luis Enrique :roll: De nem száz százalékos.
Kép
"And my heart will leave you never."
zsoltman
Jugador d'estrella

2011.04.23. 16:54:39

Srácok Pep és Zubi mellet ki az az ember a kis képen?
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.23. 16:44:07

d írta:Szerintem a helyváltoztatás volt a kulcs, nem az, hogy konkrétan ki hol játszott. Ugyan nem kifejezetten emberfogást játszott a Madrid, mégsem tudták könnyen lereagálni.
Szerintem azért számít, mert Pedro talán jobban tud a baloldalról cselezni befelé, mint a jobboldalról a jobb-lábbal beadni. Amolyan Ronaldinhós pozícióban szerepel jól, de nem annyira technikás, inkább gyors. Messit pedig nem kell bemutatni, hogy hol kezdte anno a karrierjét, bár kinyilatkozta ő maga is, hogy középen jobban érzi magát, szerintem látványosabban tud cselezni a jobboldalon. A Real ellen bejött a második félidőben ez.
Kép
Kép
Kép
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2011.04.22. 00:27:41

geridoss írta:
BarcasKrisz írta: Fabregas? Vagy mondjuk a Shaktar középpályájáról mellé még kettő ember? Közel sem olyan képességűek, mint a fent említett zsenik, de kiegészítő embernek megfelelnének.
Még Fabregas sem egy szint Xaviékkal, még hogy Shakhtar középpályája ...
Én sem azt mondtam, hogy egy szinten lennének, csak azt mondtam, hogy kiegészítő embernek megfelelnének, mondjuk ilyen szituációban, hogy tudnák őket rotálni egy Osasuna elleni otthoni meccsen, három nappal a Bernabeu-beli Real-meccs előtt.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
geridoss
Director del Fútbol

2011.04.22. 00:13:12

BarcasKrisz írta:
Initom írta:
Gondolkodok...most akkor gondolkodj te is egy kicsit,és akkor kérlek sorolj fel nekem Xavi, Iniesta 100%-os pótlására alkalmas játékost.
Fabregas? Vagy mondjuk a Shaktar középpályájáról mellé még kettő ember? Közel sem olyan képességűek, mint a fent említett zsenik, de kiegészítő embernek megfelelnének.
Még Fabregas sem egy szint Xaviékkal, még hogy Shakhtar középpályája ...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
d
Entrenador del Barça

2011.04.22. 00:07:10

Szerintem a helyváltoztatás volt a kulcs, nem az, hogy konkrétan ki hol játszott. Ugyan nem kifejezetten emberfogást játszott a Madrid, mégsem tudták könnyen lereagálni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.04.21. 23:35:32

Lionel85 írta:Ott javult fel a játékunk a második félidőben, hogy visszatért Guardiola a régebbi felálláshoz. Pedro lett a balszélső, Villa középen, Messi a jobboldalt. Egyből megélénkült a játék, nem tudom ki vette ezt még észre. Egyszerűen Villa nem való a baloldalra és Messi sem jó a darálóban. Szeretném látni az elkövetkezendő meccseken, hogy így áll fel a támadósorunk és lehet bízni a fiúkban, hogy újra beindul az MVP!
Abszolút így érzem én is, Pedro sokkalta jobb volt balon. Marcelo megette jobbszélen, míg Messivel azért csaknem bírt olyan könnyen. Reménykedem én is, hogy Pedro-Villa-Messi csatársor lesz a Bl-ben.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.04.21. 23:31:41

Ez a nem semmi emberek nem minden a kupa :D
A Real Madrid ellen a hosszabbításban 1–0-ra elveszített spanyol Király-kupa-döntő után sem csökkent Josep Guardiola népszerűsége Barcelonában: a katalán szakembert felállva tapsolták meg egy színházban.
Van még lehetőség vissza vágni :)
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2011.04.21. 23:05:07

Initom írta:
Gondolkodok...most akkor gondolkodj te is egy kicsit,és akkor kérlek sorolj fel nekem Xavi, Iniesta 100%-os pótlására alkalmas játékost.
Fabregas? Vagy mondjuk a Shaktar középpályájáról mellé még kettő ember? Közel sem olyan képességűek, mint a fent említett zsenik, de kiegészítő embernek megfelelnének.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.21. 22:32:34

Lionel85 írta:Ott javult fel a játékunk a második félidőben, hogy visszatért Guardiola a régebbi felálláshoz. Pedro lett a balszélső, Villa középen, Messi a jobboldalt. Egyből megélénkült a játék, nem tudom ki vette ezt még észre. Egyszerűen Villa nem való a baloldalra és Messi sem jó a darálóban. Szeretném látni az elkövetkezendő meccseken, hogy így áll fel a támadósorunk és lehet bízni a fiúkban, hogy újra beindul az MVP!
Igen, nekem is feltűnt, hogy Messi ha nem is a vonal mellet van, de jobbról indul, Pedro pedig balon van. Talán azért, mert középen totál lezárt a Madrid mindenféle területet, széljátékunk viszont nem volt, mert Alves kevesebbet jött előre, baloldalunk meg egyáltalán nem volt. Így ezeket megoldottuk és máris jobb lett a dolog :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:20:44

Rivaldo11 írta:Majd akkor lesz szakember, ha építkezni is tud. Addig azonban sok víz lefolyik még a Dunán. Eddig a futball gyilkolásából él, igaz, azt magas szinten műveli. Az építkezést, azt, hogy igazi futballt "csináljon", a nehezebb utat, azt nem vállalja fel, mert ahhoz fogalma nincs. Akik követik a pályafutását, tudhatják ezt.
Az a legfájóbb, hogy ezt még sokan el is ismerik. Úgy csinálnak, mintha valami érdemlegeset tenne és ezt oktatni kéne. Gondolok itt Villas-Boasra, akit Mourinho-utódnak tartanak.
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:16:03

Rivaldo11 írta:Majd akkor lesz szakember, ha építkezni is tud. Addig azonban sok víz lefolyik még a Dunán. Eddig a futball gyilkolásából él, igaz, azt magas szinten műveli. Az építkezést, azt, hogy igazi futballt "csináljon", a nehezebb utat, azt nem vállalja fel, mert ahhoz fogalma nincs. Akik követik a pályafutását, tudhatják ezt.
off lesz, de 2004-ben a Depor ellen volt az első jele annak, h utálni fogom ezt az ürgét... valószínűleg emlékszel, amikor agyonrúgatta a SuperDepor játékosait és hazai pályán 0-0-ra játszott, a visszavágón meg egy kamutizenegyessel (meglepő ugye? :D ) nyertek idegenben, természetesen kegyetlen brutális henteléssel...

Hegyi természetesen okosakat mond, de ami meglepő Várhídi is elítélte JM "taktikáját" :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:11:36

Majd akkor lesz szakember, ha építkezni is tud. Addig azonban sok víz lefolyik még a Dunán. Eddig a futball gyilkolásából él, igaz, azt magas szinten műveli. Az építkezést, azt, hogy igazi futballt "csináljon", a nehezebb utat, azt nem vállalja fel, mert ahhoz fogalma nincs. Akik követik a pályafutását, tudhatják ezt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Initom
Entrenador del Barça

2011.04.21. 20:02:28

szkeptikus06 írta: Végül pedig két dolog,ami fontos. Először is az igazolások. Nem véletlenül pukkadhat ki a csapat szezon végére. A fáradtság nagy úr. Itt nem feltétlenül csak fizikai fáradtságot kell érteni,hanem szellemi fáradtságot,koncentrációhiányt. Az alapcsapatunk fáradt,a Madrid pedig nem,mert ott van merítési lehetőség ,közel azonos szintű játékosok közül.
Kaká,Ronaldo,Özil,Benzema,Adebayor,Di María. Mind egyszerre nem lehetnek pályán,de így adott a lehetőség a minőségi pótlásra. Nálunk a Xavi,Iniesta,Messi,Pedro,Villa 5ösnek pedig nincs minőségi pótléka! Nem csoda,hogy fáradt a csapat!
A másik pedig a taktikai felkészültség. Pep jó motivátor,ért a saját csapatához,de az ellenfélhez kevésbé. A reál a bajnokin ugyanezt játszotta szinte mint tegnap. Pepe feltolásával megfogták Messit(aki közel sincs csúcsformában). Ezzel pedig kihúzták a Barca méregfogát. Guardiola ennek ellenére nem tett SEMMIT. Ugyanazt játszottuk,mint hévégén. Ennyit jelent,hogy Mourinho,legyen akármilyen görény,de jobb szakember.

Ezeken el lehet gondolkodni.
Abi & Tito
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.21. 19:25:30

Ott javult fel a játékunk a második félidőben, hogy visszatért Guardiola a régebbi felálláshoz. Pedro lett a balszélső, Villa középen, Messi a jobboldalt. Egyből megélénkült a játék, nem tudom ki vette ezt még észre. Egyszerűen Villa nem való a baloldalra és Messi sem jó a darálóban. Szeretném látni az elkövetkezendő meccseken, hogy így áll fel a támadósorunk és lehet bízni a fiúkban, hogy újra beindul az MVP!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.21. 13:34:53

szkeptikus06 írta:
Tocy írta:
Szerintem meg, öcsém, vegyél vissza az arcból, mert semmivel sem vagy több, mint akárki más itt. Úgyhogy le lehet szállni a magas lóról, és normális stílusban szólni máshoz.

Guardiola nem tett semmit...az 5-0-nál sem tett semmit, 1xerűen olyan szintre hozta a csapatát, hogy nem kellett alkalmazkodni az ellenfélhez. Most ez nem sikerült. Az is nevetséges, hogy előre magyarázta a bizonyítványt...simán a Liga a legfontosabb, ahhoz kell a legkevésbé szerencse, és ott jön ki legjobban a tudáskülönbség. A kupasorozatokhoz mindig kell szerencse, 1-1 meccsen bármi megtörténhez, de 38-on már nem.
Szerintem meg aki magas lóról kezdte a vitát az inkább hallgasson ilyen téren,öreg. Amilyen a mosdó,ugyebár,szóval ne csodálkozz,ha mostmár neked is ilyen hangnemben írok. Lehet normálisan is véleményt alkotni,de itt baromi sokan nem képesek rá,csak kötözködnek. Nem kell egyetérteni,de csak azért hsz-t írni,h a másik milyen hülyeséget írt le felesleges. Amúgy is a hsz-ed első részére senki sem kíváncsi, pupák. Te sem vagy itt más,csak egy kis senki,mint ahogy bárki más.
Arról pedig amit írtál annyit,hogy a Guardiola nem tett semmit mondatrészt az utóbbi két classicora írtam,csak el kellett volna NORMÁLISAN olvasnod. Másrészt azért ne hidd azt,hogy Pep olyan hülye,hogy elhiszi,hogy a bizalmas nyilatkozatát egy újságíró nem fogja kiszivárogtatni. Az újságíróknak az újságírás a dolguk. A ligáról annyit,hogy fontosabb a kupánál az biztos,de ha olvastad a nyilatkozatot,akkor láthatod,hogy szinte magyarázkodásnak tűnik a nagy meccsek előtt.
Máskor remélem képes leszel értelmes fórumozó módjára írni,mert láthatod,hogy ha normális hangnemben írnak,akkor én is úgy válaszolok.
Az első részéhez nem szólnék hozzá, mert annyira színvonaltalan és butaság, hogy nem mocskolom be a billentyűzetet, viszont annyira szeretem, hogy ekkora távolságból, ismeretlen edző fejébe belelátunk, ismerjük teljesen a képességeit. Azt állítjuk, hogy tehetségtelen ( miközben a megnyert trófeák nem ezt bizonyítják), meg hogy hülye és a többi. Ezeket honnan szeded? Te csak egy magyar fórumra írogatsz álnéven, játszva a szakértőt, miközben az általad kritizált illető a világ jelenlegi legjobb klubjának a vezetőedzője. Komolyan elképesztő, hogy egyesek mit nem gondolnak magukról. És itt nem arról van szó, hogy nem lehet Pep-et kritizálni, mert ezen a fórumon mindenki megteszi bizonyos keretek közt. Azonban te kezdted azzal a szezon elején, hogy esélyünk sincs semmilyen trófeára, mert gyenge a csapat és még inkább az edző, aztán idővel kicsit visszavettél, vagyis inkább nem írtál, de amint valami nem jön össze a csapatnak kárörvendő hangnemben bizonygatod a vélt igazad. Pedig bl elődöntősök vagyunk, megnyertük a szuperkupát, a bajnokságot is gyakorlatilag már behúztuk és a kupában is ezüstérmesek lettünk. Miről is beszél? Tudsz mondani még egy olyan csapatot az elmúlt 7-8 évből, aki 3 egymást követő szezonban ilyen statisztikát mutatott fel? A Mu közelítette meg 2006-tól mondjuk 2009-ig ezt, de náluk sokkal látványosabb volt a visszaesés és nem képviseltek ilyen játékerőt. Az alaptalan és túlzott kritikáid annyira,de annyira szánalmasak, hogy ne csodálkozz, ha vannak, akik kiakadnak. Ha pl figyelted Tocy beírásait, akkor ő is nagyon kritikus, de amit te művelsz az egész egyszerűen nevetséges.
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 13:31:22

Nyugi van skacok:)

Kikaptunk,sz.r érzés főleg hogy ez a Reallal szemben történt meg,természetes hogy mindenki lehangolt és kissé ideges.
Én alig aludtam az éjszaka,sík ideg voltam,kezdem azt hinni ez rosszabb mint egy válóper,igaz még nem volt benne részem,de tuti ink azt választanám:)))
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.21. 13:23:11

szkeptikus06 írta:
Tocy írta:
Szerintem meg, öcsém, vegyél vissza az arcból, mert semmivel sem vagy több, mint akárki más itt. Úgyhogy le lehet szállni a magas lóról, és normális stílusban szólni máshoz.

Guardiola nem tett semmit...az 5-0-nál sem tett semmit, 1xerűen olyan szintre hozta a csapatát, hogy nem kellett alkalmazkodni az ellenfélhez. Most ez nem sikerült. Az is nevetséges, hogy előre magyarázta a bizonyítványt...simán a Liga a legfontosabb, ahhoz kell a legkevésbé szerencse, és ott jön ki legjobban a tudáskülönbség. A kupasorozatokhoz mindig kell szerencse, 1-1 meccsen bármi megtörténhez, de 38-on már nem.
Szerintem meg aki magas lóról kezdte a vitát az inkább hallgasson ilyen téren,öreg. Amilyen a mosdó,ugyebár,szóval ne csodálkozz,ha mostmár neked is ilyen hangnemben írok. Lehet normálisan is véleményt alkotni,de itt baromi sokan nem képesek rá,csak kötözködnek. Nem kell egyetérteni,de csak azért hsz-t írni,h a másik milyen hülyeséget írt le felesleges. Amúgy is a hsz-ed első részére senki sem kíváncsi, pupák. Te sem vagy itt más,csak egy kis senki,mint ahogy bárki más.
Arról pedig amit írtál annyit,hogy a Guardiola nem tett semmit mondatrészt az utóbbi két classicora írtam,csak el kellett volna NORMÁLISAN olvasnod. Másrészt azért ne hidd azt,hogy Pep olyan hülye,hogy elhiszi,hogy a bizalmas nyilatkozatát egy újságíró nem fogja kiszivárogtatni. Az újságíróknak az újságírás a dolguk. A ligáról annyit,hogy fontosabb a kupánál az biztos,de ha olvastad a nyilatkozatot,akkor láthatod,hogy szinte magyarázkodásnak tűnik a nagy meccsek előtt.
Máskor remélem képes leszel értelmes fórumozó módjára írni,mert láthatod,hogy ha normális hangnemben írnak,akkor én is úgy válaszolok.
Inkább töröltem, mert bannt kapnék. Egy retardált légpisztoly vagy, nem vitatkozok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.04.21. 13:32:53-kor.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.04.21. 13:19:16

Tocy írta:

barca2010
Jugador d'estrella

2011.04.21. 11:38:40

margarin írta:Azért ezerszer képviseljem azt a Guardiolat aki 3 év alatt mindent megnyert amit lehetett (csodálatos focival)mint egyszer Mou t aki feltalálta a bunkerfocit!

Én azt gondolom,mi nézők,csak köszönhetünk ennek a csapatnak.
Nem ő találta fel, ezt már játszották a 60-as években is! Helenio Herrera, catenaccio.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.21. 11:37:19

szkeptikus06 írta:
kristop írta:szerintem szkeptikus06-ot ne etessétek, majd lenyugszik, aztán máshogy fogja látni, vagy nem és akkor idegeskedhet végig, hogy nem nyerünk meg minden egyes kupát ahol elindulunk.

Szerintem meg, öcsém alkoss véleményt,aztán kritizálj.
Ugyanúgy látom a dolgokat,mint este. Nem egy kupáról van szó,hanem a tendenciáról. Nem véletlenül nyilatkozta Pep,hogy a bajnokság az igazi erőmérő... Simán előre magyarázta a bizonyítványt,előre mentegetőzött. Hogy miért? Mert tisztában van a csapata erőnlétével, erejével és az ellenfele erejével. Egy jó edző tudja,hogy ha nem ő az esélyes. Azt viszont úgy látom nem tudja,hogyan is kellene kihúzni a gárdát a gödörből. Vagy lehet,hogy tudja,de mivel igazolni csak nyáron tud,ezért nem tehet semmit. Az sem véletlen,hogy kiszivárgott,hogy távozni akar hamarosan.
lijacska, nyugodtan vitatkozz,arra van a fórum,érdekelnek a vélemények,amivel nem értek egyet azt próbálom cáfolni.
Egyébként pedig ne képzeld,hogy a magyar fórumozók határozzák meg Pep sorsát :lol:

Végül pedig két dolog,ami fontos. Először is az igazolások. Nem véletlenül pukkadhat ki a csapat szezon végére. A fáradtság nagy úr. Itt nem feltétlenül csak fizikai fáradtságot kell érteni,hanem szellemi fáradtságot,koncentrációhiányt. Az alapcsapatunk fáradt,a Madrid pedig nem,mert ott van merítési lehetőség ,közel azonos szintű játékosok közül.
Kaká,Ronaldo,Özil,Benzema,Adebayor,Di María. Mind egyszerre nem lehetnek pályán,de így adott a lehetőség a minőségi pótlásra. Nálunk a Xavi,Iniesta,Messi,Pedro,Villa 5ösnek pedig nincs minőségi pótléka! Nem csoda,hogy fáradt a csapat!
A másik pedig a taktikai felkészültség. Pep jó motivátor,ért a saját csapatához,de az ellenfélhez kevésbé. A reál a bajnokin ugyanezt játszotta szinte mint tegnap. Pepe feltolásával megfogták Messit(aki közel sincs csúcsformában). Ezzel pedig kihúzták a Barca méregfogát. Guardiola ennek ellenére nem tett SEMMIT. Ugyanazt játszottuk,mint hévégén. Ennyit jelent,hogy Mourinho,legyen akármilyen görény,de jobb szakember.

Ezeken el lehet gondolkodni.

barca2010
Jugador d'estrella

2011.04.21. 11:37:08

[quote="margarin"]Azért ezerszer képviseljem azt a Guardiolat aki 3 év alatt mindent megnyert amit lehetett (csodálatos focival)mint egyszer Mou t aki feltalálta a bunkerfocit!

Nem Ő találta fel, ezt már játszották a 60 as évek közepén is! Catenaccio, Helenio Herrera!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Válasz küldése