Meccs Gól Gólpasszfcb4ever írta:Valaki le tudná írni Maicon idei statisztikáit? (gól, gólpassz, meccsszám)
Csak hogy össze tudjam hasonlítani Alvessel
BL 12 1 1
Serie A 33 6 11
valamint vt egy szuperkupa és 5 kupameccse de ezeken nem ért el semmit
Meccs Gól Gólpasszfcb4ever írta:Valaki le tudná írni Maicon idei statisztikáit? (gól, gólpassz, meccsszám)
Csak hogy össze tudjam hasonlítani Alvessel
Azért ennyire gyökér nem vokpalesz77 írta:
Gondolom te az egész évet mondtad a 14 gólpasszal - szuperupák, klub vb stb -, míg ez a 9 csak a bajnokságban volt... Szerintem ez lehet a hunyó
Gondolom te az egész évet mondtad a 14 gólpasszal - szuperupák, klub vb stb -, míg ez a 9 csak a bajnokságban volt... Szerintem ez lehet a hunyósjd írta:
Mondjuk akkor lehet h ők tudják jobban, bár nem hiszem h Xavinál több gólpasszt adott vna
Remélem lesz a sport1en megint az összes bajnoki gól, akkor majd megszámolom
Mondjuk akkor lehet h ők tudják jobban, bár nem hiszem h Xavinál több gólpasszt adott vnabence-barca írta: Én a hivatalos oldalon (fcbarcelona.com) láttam és ott Alvesnek mutattak 11-t. Akkor viszont nem értem...
Én a hivatalos oldalon (fcbarcelona.com) láttam és ott Alvesnek mutattak 11-t. Akkor viszont nem értem...sjd írta:A probléma ezzel csak annyi h Xavinak 14, Messinek 13 gólpassza voltbence-barca írta:Megnéztem ki osztotta ki a legtöbb gólpasszt a bajnokságban és a sokak által szidott Alves a sz*r beadásaival is együtt 11 asszisztot osztott ki és ezzel ő lett idén az "asszisztkirály" !
(2. Xavi-Messi 9-9
3. Ibra 7)
A probléma ezzel csak annyi h Xavinak 14, Messinek 13 gólpassza volt (transfermarkt.de)bence-barca írta:Megnéztem ki osztotta ki a legtöbb gólpasszt a bajnokságban és a sokak által szidott Alves a sz*r beadásaival is együtt 11 asszisztot osztott ki és ezzel ő lett idén az "asszisztkirály" !
(2. Xavi-Messi 9-9
3. Ibra 7)
Plussz még Dani,Piké meg Marquez is...szval annyira nem OFFEz most off lesz itt Dani Alves topicjában, de azért megemlítem, hogy az ehhez a dalhoz készülő klippben szerepelni fog Messi - napokon belül le is forgatják.
Ez most off lesz itt Dani Alves topicjában, de azért megemlítem, hogy az ehhez a dalhoz készülő klippben szerepelni fog Messi - napokon belül le is forgatják.Titinho írta:Na megvan mi volt Dani Alves tánca az ünnepségen.
Shakira csinált ugye egy zenét a most következő VB-re a Waka Waka-t, majd koreografált ehhez egy táncot is, amit Dani megpróbált előadni Shakirának vasárnap.
Ez lenne Shakira:
http://www.youtube.com/watch?v=Bk8k-Fv1 ... r_embedded
Tudjuk, Maiconnak még a cipőjét sem tisztíthatná..LG írta:Hát én úgy az eslő fél órát nem láttam a meccsből, de amennyit láttam, abban Alves sok mindent nem csinált, volt pár rossz beadása, és labdavesztése. Akkor nagyon nagyot kellett az elején játszania, h még így is dicséritek.
Teljesen egyetértek!Rivaldo11 írta:Ilyen az igazi Dani! Ma is a mezőny egyik legjobbja volt. Az első félidőben uralta a pálya jobb oldalát, igaz, volt egy hibája: nem esett el akkor, amikor Capel visszahúzta.
Bizony játszott is, szép megindulásai voltak és nagyon hajtott.LG írta:Hát én úgy az eslő fél órát nem láttam a meccsből, de amennyit láttam, abban Alves sok mindent nem csinált, volt pár rossz beadása, és labdavesztése. Akkor nagyon nagyot kellett az elején játszania, h még így is dicséritek.