Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.13. 16:53:32

Nagyon remélem igaz a főldalon megjelent cikk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.13. 16:47:23

barca0417 írta:a 2005-06-os keret is gyengébb volt mint az idei,07-08-as, és még sérülések is voltak és mégis nyertünk bl-t meg bajnokságot.
Igen,csak abban a keretben ott volt egy top formában játszó Deco,R10,Eto'o és Messi is már felnőtt keret tagja volt. Mellettük ott volt Xavi,Iniesta és Puyol,akik minden szezonban odateszik magukat és még ott volt van Bommel,Larsson( két gólpassz BL döntőn ) és van Bronckhorst
Nem hinném,h az a csapat gyengébb volt,mint az idei.
Csak néhány személyes változás:
Zambrotta-Belletti=> az olasz nagyobb név
Márquez-Milito => egál
Abidal-Bronckhorst =>egál
Bommel-Toure => egál ( Bommel jobb a támadások felépítésében,Toure meg a védekezésben)
Henry-Larsson => egál
Kb. egyforma erősségű volt a két keret és akkor is meg idén is voltak sérülések,akkor viszont minden játékos a maximumot nyújtotta.
A lényeges különbség a két keret között a támadók hozzáállása és a szerencse is részben.
Messi és Eto'o-őket lehetne igazán +an értékelni,csak sajnos sokat hiányoztak
Bojan és Giovanni-jók voltak,de még túl fiatalok és tapasztalatlanok
Deco- az ő lett volna a támadó kp,de sajnaos csak jó meccsei voltak,időszakai nem,a vége felé meg már nem is érdekelte a foci
Henry-nagyon gyenge szezont zárt,részben azért,mert NEM SZÉLSŐ és még át is kellett szoknia a spanyol bajnokságra
R10-nem akarom fikázni,röviden: élete legrosszabb szezonja
Gudjohnsen-nem is játszott csatárt
Ezquerro-:lol: :lol: :lol:
Ez volt idén a baj.
Nóbi
Capitá del Barça

2008.07.13. 16:47:22

Deus
Boixos Nois

2008.07.13. 15:30:26

egyszerű: menjen a 'csába Ronaldinho, ha ennyire nagyképű és kerülni akarja Barcát. Csá, kutyának se kellesz. Mit fenyeget ez itt összevissza? Bontsátok fel a szerződést, oszt nem lesz baj.
KépKép
barca0417
Entrenador del Barça

2008.07.13. 11:30:17

bnorbi82 írta:Henry 31 éves és egyre jobb lesz? Amúgy nem ők játszottak az előző szezonban is? Nem velük volt ilyen a Barca? Attól, hogy jött Hleb meg Keita nem hiszem, hogy sokat erősödött volna a csapat. R10, Deco, Eto'o meg megy. Tud valaki valami csodafiúról, akit Barca le akar igazolni? Tavalyinál gyengébb kerettel hozzávágni a 2009es szezonnak nem jó előjel.
a 2005-06-os keret is gyengébb volt mint az idei,07-08-as, és még sérülések is voltak és mégis nyertünk bl-t meg bajnokságot.
Kép
bnorbi82
Barça B

2008.07.13. 11:23:46

Henry 31 éves és egyre jobb lesz? Amúgy nem ők játszottak az előző szezonban is? Nem velük volt ilyen a Barca? Attól, hogy jött Hleb meg Keita nem hiszem, hogy sokat erősödött volna a csapat. R10, Deco, Eto'o meg megy. Tud valaki valami csodafiúról, akit Barca le akar igazolni? Tavalyinál gyengébb kerettel hozzávágni a 2009es szezonnak nem jó előjel.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.13. 11:14:55

MAXIMUM KETTŐT (2!) LEHET IDÉZNI, A TÖBBIT MOSTMÁR TÖRLÖM !!
davi10
Llegenda del Barça

2008.07.13. 11:13:18

bnorbi82 írta: És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani? Milánnál nagy csapat lesz, Pato, Kaka, R10, R9, Pirlo...
R10 már egy nagy Semmi, R9 nem hosszabított, Pirlo kiöregedett de még nem rossz, Pato még fiatal de jó, És Kaka a legjobb (CSAK A MILANBAN) ..Vagyis Pato és Kaka meg talán Pirlo...Nálunk meg Henry aki egyre jobb, Messi egy király, Bojan is jó, és még nincs vége az Átigazolási szezonnak, de ha vége lenne akkor is maradna egy Eto'o aki csak azért nem volt olyan jó mert sérült volt...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bnorbi82
Barça B

2008.07.13. 11:07:32

stefanl10 írta: Barátom!
Az már elég régen volt h ronnie etoo és deco csinálta a barca játékát egészen pontosan 2006-ban. azóta semmi ezért most véltani kell ezeket a játékosokat el kell adni és jönnek helyette jobbak. ha ronnie menni akar had menjen és deco is. És jővőre majd iniesta fogja csinálni játékot xavival.De azért etoo távozásának én sem örülnék
Ezt mondom Én is menjen, Deco már elment, R10 is csak még nem hivatalos. Eto'o is el fog, nem hiszem, hogy sokáig tűri a nem kellesz témát. Meg majd, ha nem tetszik Messi Pep-nek, Ő is mehet, nem kell. Hogy jönnek helyette jobbak, kire gondoltál? Neves kivételével, mert Ő tényleg egy jó kis játékos.
noodle77260
Jugador del Barça

2008.07.13. 11:02:58

Elmondanám, hogy eddig deco mentcsak el.Igaz jobb lenne, ha ronáldinnyóért már valaki kicsengetné azt a 30 millát és húzhat a francba.Eto meg maradni fog szerintem.

Rnaldinnyó magatartása egy nagyon egyszerű emberre vall, aki nem érdemli meg a tiszteletet.Talán elfelejtette honnét jött.Szerintem ez a legnagyobb baja, meg szegény nagyon csúnya ezért kissebbségi érzései lehetnek, amit a pénzével próbál pótolni.Amolyan pszihés gondjai vannak. Én szerettem a játékát nézni, és soha nem gondoltam volna, hogy idáig csúszik a lejtőn, de nincs vége.

És jegyezd meg senki sem pótolhatatlan, majd jön egy új r10 csak más néven ő meg a magatartása miatt csupán rossz emlék lesz.
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.13. 11:00:48

bnorbi82 írta:
Varatrix írta: Barátom :!:

Nem is csak az hogy aranylabdában méred a football tudást, de elfelejted hogy ez egy csapat játék. Azért mert Iniesta nem Joga Bonito király, nem kell lehordani ! Amúgy minden játékos aki megkapta az aranylabdát, vissza esett. Gyakorlatilag kivétel nélkül (Pláne Ronee) :!: :wink:
Barátom, nem hordtam le sem Iniesta-t, sem mást. Csak Én szerintem R10, Deco, Eto'o, Messi volt a barca 4 legjobb játékosa, ebből most 3 távozik. Láttam már olyar, hogy egy real drukker roni, eto'o vagy messi miatt barca meccset nézett. Iniesta miatt senki nem fogja megnézni, pedig egy nagyon jó játékos és szerintem a leghasznosabb a játéka. Ok, hogy csapatjáték, ezért nem mindegy milyen emberekből áll a csapat.
Barátom!
Az már elég régen volt h ronnie etoo és deco csinálta a barca játékát egészen pontosan 2006-ban. azóta semmi ezért most véltani kell ezeket a játékosokat el kell adni és jönnek helyette jobbak. ha ronnie menni akar had menjen és deco is. És jővőre majd iniesta fogja csinálni játékot xavival.De azért etoo távozásának én sem örülnék
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
bnorbi82
Barça B

2008.07.13. 10:49:09

Varatrix írta:
bnorbi82 írta:Veled nem értek egyet. Itt a focit R10, Deco, Eto'o, Messi csinálta. Henry, Iniesta mikor volt aranylabda közelében? Talán Henry, ő sem mostanában.
Barátom :!:

Nem is csak az hogy aranylabdában méred a football tudást, de elfelejted hogy ez egy csapat játék. Azért mert Iniesta nem Joga Bonito király, nem kell lehordani ! Amúgy minden játékos aki megkapta az aranylabdát, vissza esett. Gyakorlatilag kivétel nélkül (Pláne Ronee) :!: :wink:
Barátom, nem hordtam le sem Iniesta-t, sem mást. Csak Én szerintem R10, Deco, Eto'o, Messi volt a barca 4 legjobb játékosa, ebből most 3 távozik. Láttam már olyar, hogy egy real drukker roni, eto'o vagy messi miatt barca meccset nézett. Iniesta miatt senki nem fogja megnézni, pedig egy nagyon jó játékos és szerintem a leghasznosabb a játéka. Ok, hogy csapatjáték, ezért nem mindegy milyen emberekből áll a csapat.
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.07.13. 10:42:13

minden arról szól hogy hová igazol roni!! arra még senki nem gondolt hogy nem kel mennie???mert sztem, ahogy több helyen olvashatjuk(már ha lehet hinni a hírekek) roni már keményen készül hogy fizikailag rendben legyen.ha kimegy az olimpiára akkor ujra csúcsformába lendülhet, és akor szüksége van a barcanak rá.luxus lenne egy ilyen klasszis játékost csak úgy elengedni!!! amúgy meg nem csoda hogy roni nem akar itt játszani, hiszen mindenki megalázza nyilatkozataival!! kiváncsi leszek a következő szezonban a nagyokosakra(pl pep) hogy mire mennek majd.mert sztem olyan ngy erősítés nem történt a nyáron( csak alves) és hát valljuk be a tavyli csapatra ráférne egy kis erősités!!

4ever RONALDINHO!!
Visca el Barca
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.13. 10:35:18

bnorbi82 írta:Veled nem értek egyet. Itt a focit R10, Deco, Eto'o, Messi csinálta. Henry, Iniesta mikor volt aranylabda közelében? Talán Henry, ő sem mostanában.
Barátom :!:

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.13. 10:29:07

bnorbi82 írta: Veled nem értek egyet. Itt a focit R10, Deco, Eto'o, Messi csinálta. Henry, Iniesta mikor volt aranylabda közelében? Talán Henry, ő sem mostanában.
Te az aranylabdával méred le hogy ki játsza a focit? :D ...gondolj már vissza 2006-ra és azután mondj ilyeneket...

Más: Ez az ember már nem akar nálunk focizni...bontsa fel a szerződését és menjen...ez a klubnak se jó,meg neki sem...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mrlevy
Jugador del Barça

2008.07.13. 10:24:45

ÜDV!
Sztem mi a hozzászólásainkba belevisszük a jó magyar mentalitást :wink: :!: Hajlamosak vunk túlzásokba esni,úgy mint azt a nagy átlag teszi 1-1 győztes vagy vesztes válogatott meccs után :!: Ezért van hogy barcába talán nem olyan szélsőségesek a szúrkolói vélemények. :!: Arra gond h ők nem világvégeként élik meg az R10 körül kialakult helyzetet,(hisz ők ott élnek és megéltek már jó pár nagy játékos eladását,elvesztését)bár gond azért ők sem gond volna 2-3évvel ezelött hogy idáig fajulnak a dolgok :!:
1szóval én megértem azokat akik védik és azokat akik bántják R10et,de sztem az igazság valahol a 2közt van :wink: De ettöl szép játék a foci,így vagy úgy de összehozza az embereket :!: :!:

VISCA BARCA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
bnorbi82
Barça B

2008.07.13. 10:15:46

Mosquito írta:
bnorbi82 írta:Henry egy nagy nulla volt a szezonban, régen meg az egyik legjobb csatár a világon, iniesta ügyes gyerek már 5 éve, Bojan meg, hogy zseni lenne, ne viccelj. Messi a zseni.
Na ne röhögtess már! Mit jössz itt Henry szezonjával, amikor Kaka-nak és R9-nek se volt jobb idénye? Egyébként sem erről volt szó.
És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani?-tetted fel a kérdést.
Hát Henry, Iniesta, Messi sokkal inkább játszák a focit, mint Kaka, R9 és Pirlo.
Bojan-nak is vannak olyan megmozdulásai amit még a foci közben capoeirazo brazilok is megirigyelhetnek. Nem mellékesen meg mind a 2 csapat jelenlegi összes játékosánál nagyobb spíler lesz, ha sérülések vagy a rossz "menedzsment" nem teszi tönkre a karrierjét.
Veled nem értek egyet. Itt a focit R10, Deco, Eto'o, Messi csinálta. Henry, Iniesta mikor volt aranylabda közelében? Talán Henry, ő sem mostanában.
Mosquito

2008.07.13. 09:59:53

bnorbi82 írta:Henry egy nagy nulla volt a szezonban, régen meg az egyik legjobb csatár a világon, iniesta ügyes gyerek már 5 éve, Bojan meg, hogy zseni lenne, ne viccelj. Messi a zseni.
Na ne röhögtess már! Mit jössz itt Henry szezonjával, amikor Kaka-nak és R9-nek se volt jobb idénye? Egyébként sem erről volt szó.
És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani?-tetted fel a kérdést.
Hát Henry, Iniesta, Messi sokkal inkább játszák a focit, mint Kaka, R9 és Pirlo.
Bojan-nak is vannak olyan megmozdulásai amit még a foci közben capoeirazo brazilok is megirigyelhetnek. Nem mellékesen meg mind a 2 csapat jelenlegi összes játékosánál nagyobb spíler lesz, ha sérülések vagy a rossz "menedzsment" nem teszi tönkre a karrierjét.
House
Entrenador del Barça

2008.07.13. 09:52:14

bnorbi82 írta:
MQuC írta:Nem állok le vitázni. Mindenki úgy látja ,ahogy akarja. Majd meglátod te is :wink:
Ez az egy biztos, ősszel mindenki meglátja. 8-[
Messi a zseniális, Bojan csak nagyszerű. Henry pedig egész jó volt ahhoz képest, hogy első szezonja volt csak. :wink: 8)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bnorbi82
Barça B

2008.07.13. 09:50:06

MQuC írta:Nem állok le vitázni. Mindenki úgy látja ,ahogy akarja. Majd meglátod te is :wink:
Ez az egy biztos, ősszel mindenki meglátja. 8-[
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.07.13. 09:44:16

Nem állok le vitázni. Mindenki úgy látja ,ahogy akarja. Majd meglátod te is :wink:
Kép
bnorbi82
Barça B

2008.07.13. 09:42:35

MQuC írta:Hát norbi nemtudom te miről beszélsz. Ini simán pótolta soxor Dinhot. Henryről is tudjuk, hogy milyen kvalitású játékos... Bojan meg.... egyszerűen zseni. Aki ennyi gólt termel, azt nem lehet megszólni.

Azért, mert ne mbrazilok, még tudnak játszani (támadófocit játszani). Ne légy elfogult.
Henry egy nagy nulla volt a szezonban, régen meg az egyik legjobb csatár a világon, iniesta ügyes gyerek már 5 éve, Bojan meg, hogy zseni lenne, ne viccelj. Messi a zseni.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.07.13. 09:39:32

Hát norbi nemtudom te miről beszélsz. Ini simán pótolta soxor Dinhot. Henryről is tudjuk, hogy milyen kvalitású játékos... Bojan meg.... egyszerűen zseni. Aki ennyi gólt termel, azt nem lehet megszólni.

Azért, mert ne mbrazilok, még tudnak játszani (támadófocit játszani). Ne légy elfogult.
Kép
bnorbi82
Barça B

2008.07.13. 09:36:17

Mosquito írta:
bnorbi82 írta:És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani? Milánnál nagy csapat lesz, Pato, Kaka, R10, R9, Pirlo...
Hát azért a Messi, Iniesta, Henry, Bojan négyes is tudja úgy játszani a focit ahogy a milános kollégáik.
Messi kivételével erősen kétlem.
Mosquito

2008.07.13. 09:33:56

bnorbi82 írta:És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani? Milánnál nagy csapat lesz, Pato, Kaka, R10, R9, Pirlo...
Hát azért a Messi, Iniesta, Henry, Bojan négyes is tudja úgy játszani a focit ahogy a milános kollégáik.
Válasz küldése