2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Marquez feje intelligens ...Ilúvatar írta:Há' nem tom... nekem nagyon unszimpi az a séró... A marquez sérója pl. kifejezetten tetszik, intelligens. De Ini -é? :SLivia Drusilla írta:Sztem nagyon jó feje lett..![]()
nekem sem tetszik...szerintem nem illik hozzá. Márquezé tényleg jó, meg Messié is..de az övé...Ilúvatar írta:Há' nem tom... nekem nagyon unszimpi az a séró... A marquez sérója pl. kifejezetten tetszik, intelligens. De Ini -é? :SLivia Drusilla írta:Sztem nagyon jó feje lett..![]()
Mi azon az elcseszett?Livia Drusilla írta:Sztem nagyon jó feje lett..Ilúvatar írta:Ini most valahogy nagyon balszerencsés volt a tegnapi meccsen... 2 kapufa![]()
De viszont neki köszönthető a józsi gólja
![]()
A lényeg az, hogy jó volt Ini sztem. de a haja nagyon elcseszett sztem![]()
Sztem nagyon jó feje lett..Ilúvatar írta:Ini most valahogy nagyon balszerencsés volt a tegnapi meccsen... 2 kapufa![]()
De viszont neki köszönthető a józsi gólja
![]()
A lényeg az, hogy jó volt Ini sztem. de a haja nagyon elcseszett sztem
Szerintem van összefüggés a kettő között. Amikor be jönnek a friss játékosok, akkor már inkább ők vezetik a támadásokat és náluk van többet a labda, mert ők frissebbek.lionelmessi19 írta:Bár ilyenkor rendszerint változik a posztja is a cserék miatt, lehet hogy van összefüggés.
Rosszul sikerült Mohawk-technoviking haj...Zozzy 5 írta:Na, mára Iniesta is eljutott addig, hogy levágatta focistásra a haját
Hát igen. mint hleb de sztem ő magasabb szintenCFirpo3 írta:Az jó lenne!kabekabe írta:Nagyon remélem, hogy mindenki ilyen szinten tud játszani az idény többi részében.
Az a csodálatos, hogy több poszton is bevethető és mindegyiken ilyen jó.
Az jó lenne!kabekabe írta:Nagyon remélem, hogy mindenki ilyen szinten tud játszani az idény többi részében.