2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt hiszem,tagnap elégedettek lehettünk vele,nagyon is!FCBarca88 írta:jó persze, szerintem se fekszik neki ez a szélső poszt, de ha megfigyeled az utóbbi időkben már középen se volt az igazi, többet cselez(ami legtöbbször nem jön be), eladott labdák, kevesebbet jön hátra, a kapura lővései se jönnek be. Viszont ő is azok közé tartozik akik sokat kapnak az ellenféltől..
Nem miatta nem megy a csapatnak, de nagy szükség van egy jó Iniestára
Bízok benne ahogy a többiekben is, Peppel az élen.
Kicsit a helyén kéne játszatni, hátha erőre kapna.FCBarca88 írta:én nem tudom mi van Iniestával(és nem Inivel..) de miótta szerződést hosszabított vele a Barca nagyon nem azt a formáját hozza mint előtte.. még azt mondom hogy az eb-n jól játszott, de mostanában nagyon nem találja a helyét, formáját...
Ja, Ini balszélen, Hleb Ini helyén középen, Henry padon, ez tetszene nekem ismatador írta:Igen, Henry ne játsszon...nekem nem hiányozna az a semmi játék amit nyújt, hiába jó játékos papíron...Ini kumma jó játékos, az egyik kedvencem, én mindenképp őt játszatnám Henry helyén...
Ez az Hleb-et nem kéne erőltetni Messi helyén.....ahogy Henry-t se a baloldalt de hát ez van..csak oda férnek be....CFirpo3 írta:És akkor ki játszana Ini helyén? Hleb? Inkább fordítva. Akkor már inkább Hleb legyen a balszélső.matador írta:Igen, Henry ne játsszon...nekem nem hiányozna az a semmi játék amit nyújt, hiába jó játékos papíron...Ini kumma jó játékos, az egyik kedvencem, én mindenképp őt játszatnám Henry helyén...
És akkor ki játszana Ini helyén? Hleb? Inkább fordítva. Akkor már inkább Hleb legyen a balszélső.matador írta:Igen, Henry ne játsszon...nekem nem hiányozna az a semmi játék amit nyújt, hiába jó játékos papíron...Ini kumma jó játékos, az egyik kedvencem, én mindenképp őt játszatnám Henry helyén...
és ha Henry helyén lenne akkor meg Henry ne játszon???.....The10 írta:A spanyol-bosnyákon Iniesta nagyon biztatóan játszotta be a széleket, gyönyörű szólói és jó beadásai voltak, sőt a kapura is veszélyes tudott lenni. Lehet hogy a Barcában is inkább Henry helyén lenne érdemes játszatni. Bár valahogy a válogatottban mindig egy kicsit jobban tolja, mint a klubmeccseken.
El sem merem képzelni, hogy mennyit gondolkozhattál, mire kitaláltad ezt az égbekiáltó marhaságot.matyi02 írta:
Az biztos ...Sztem ő is pályafutása végéig itt fog maradni egyetemben : Puyolal és Xavival.Mind3 vérbeli Spanyolok és nagy ászok mindanyian és ini még fiatal is :Dremélem még jó sok örömet szerez nekünk
matyi02 írta: Az biztos ...Sztem ő is pályafutása végéig itt fog maradni egyetemben : Puyolal és Xavival.Mind3 vérbeli Spanyolok és nagy ászok mindanyian és ini még fiatal is :Dremélem még jó sok örömet szerez nekünk
Puyol és Xavi vérbeli katalán....matyi02 írta: Az biztos ...Sztem ő is pályafutása végéig itt fog maradni egyetemben : Puyolal és Xavival.Mind3 vérbeli Spanyolok és nagy ászok mindanyian és ini még fiatal is :Dremélem még jó sok örömet szerez nekünk
Az biztos ...Sztem ő is pályafutása végéig itt fog maradni egyetemben : Puyolal és Xavival.Mind3 vérbeli Spanyolok és nagy ászok mindanyian és ini még fiatal is :Dremélem még jó sok örömet szerez nekünkCFirpo3 írta:Ez tényleg nem semmi. Remélem itt vonul vissza. Nagyon hasznos játékosunk Ő.MessiFan írta:olyanokkal dolgozhattam együtt, mint Rivaldo, Kluivert vagy Guardiola.
Ezért nem semmi. 8 éve még Guardiolával játszott most meg az edzője és aztmondja Pep hogy jobblehet nála
Ez tényleg nem semmi. Remélem itt vonul vissza. Nagyon hasznos játékosunk Ő.MessiFan írta:olyanokkal dolgozhattam együtt, mint Rivaldo, Kluivert vagy Guardiola.
Ezért nem semmi. 8 éve még Guardiolával játszott most meg az edzője és aztmondja Pep hogy jobblehet nála
Ez így igaz,én nagyon szeretem a játékát, örülök,h itt játszikRivaldo11 írta:Becsüljük meg nagyon ezt a srácot. Óriási játékos, de egyéni képességeit maximálisan alárendeli a csapatérdeknek, emberileg pedig példaértékű figura. Boldogok lehetünk, hogy van egy Iniestánk (is).