Barca Igazolások
Nem tudja pótolni senki egy az egyben, de szerintem EV-nek nem is feltétlenül balszélső kell. Messi senki kedvéért sem akar visszamenni a jobbszélre, és az edzővel kapcsolatban is voltak olyan hírek, hogy Messit középen akarja játszatni. Ezek alapján gyémánt 4-4-2 az alapfelállásunk, ahova még egy középcsatár kellene. Mondjuk ahhoz, hogy ez sikeres lehessen, el kellene kezdeniük a szélsőhátvédeknek felfutni támadáskor, amit nem láttunk még a baráti mérkőzéseken.
Persze középpályás(ok)ra is szükség lenne még.
Persze középpályás(ok)ra is szükség lenne még.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Szerintem ez a fiatal opció jelenleg a legkevesebb bajunk. Neymar is azért jött ilyen drágán, hogy megoldja 10+5 évre a balszélső poziciónkat
Szerintem nincs olyan játékos a jelenlegi piacon, aki 1-1-ben át tudná venni Neymar pozicióját, a játékon mindenképpen variálnunk kell majd, de hálistennek van egy jó edzőnk

Szerintem nincs olyan játékos a jelenlegi piacon, aki 1-1-ben át tudná venni Neymar pozicióját, a játékon mindenképpen variálnunk kell majd, de hálistennek van egy jó edzőnk

Nem hiszem, hogy jönne most. Meg vannak is fiatalabb opciók azért.markionni írta:Bedobtak Griezmannt Neymar potlasara. 100 milla a kivasarlasi ara, targyalni se kene erte. Kerdes, hogy a jatekos hagyna-e a klubjat ilyen nehez helyzetben es akarna-e iden valtani.
"It is what it is."
Bedobtak Griezmannt Neymar potlasara. 100 milla a kivasarlasi ara, targyalni se kene erte. Kerdes, hogy a jatekos hagyna-e a klubjat ilyen nehez helyzetben es akarna-e iden valtani.
Szerintem jöjjön csak idén, így is 12-ről egy szezon alatt felértékelődött 90-re. Ha lehoz még egy ilyen évet, akkor jövőre 150 alatt nem jön el...palesz77 írta:Minden rosszindulat nélkül, de ez tipikus sablon a szurkolóknak. Elnézve a játékát mondjuk lehet tényleg jobban járna, ha csak jövőre jönne, tisztulnia kell még, de ez a nyilatkozat szerintem nem jelent semmit igazából. Ha tényleg megkeresné a vezetés, lehet nem így gondolná..
palesz loptam egy avatart tőled a gfx-es topicból, bocsi-köszi

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Dembélé tuti itt köt ki majd egyszer, csak el ne happolja előlünk a Real Mbappé-pótlékként, ha nem tudják megfizetni a Monaco játékosát.
"It is what it is."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Minden rosszindulat nélkül, de ez tipikus sablon a szurkolóknak. Elnézve a játékát mondjuk lehet tényleg jobban járna, ha csak jövőre jönne, tisztulnia kell még, de ez a nyilatkozat szerintem nem jelent semmit igazából. Ha tényleg megkeresné a vezetés, lehet nem így gondolná.. 

Ha jön Coutinho, értelmes kivásárlási árat kell neki megtárgyalni, mivel Neymar a PSG-től előbb-utóbb tuti kérni fogja a haverja leigazolását.
"It is what it is."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Barcaforever írta:
Forrásért imádkoztam....![]()
Ha másért nem, hát ünneprontónak még tudok jönni...

"Ousmane Dembele (Dortmund) "Linked with Barça? The speculation doesn't interest me. I like being here in Dortmund." [efe]"
- Barcaforever
- Director del Fútbol
visca el barca írta:dehogy volt, de ne rontsd már el a kedvünket, had fantáziáljunk róla egy kicsitBarcaforever írta:Mi úgy beszélünk Dembeléről, mintha kb naponta a vezetés Dortmundban sátorozna. Egyaltalán volt bármiféle jelzés vagy info erről, hogy le akarja igazolni a vezetés!? Azon kívűl, hogy Messi azt mondta, hogy...
Forrásért imádkoztam....

Azért azt remélem, hogy Neymar távozásával többet nem hallunk Paulinnyóról meg Limáról.
"It is what it is."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nyár elején nagyon népszerű volt az újságoknál, utóbbi hetekben lecsengett, pedig júniusban nagyon úgy tűnt, hogy elhozzuk.Barcaforever írta:Mi úgy beszélünk Dembeléről, mintha kb naponta a vezetés Dortmundban sátorozna. Egyaltalán volt bármiféle jelzés vagy info erről, hogy le akarja igazolni a vezetés!? Azon kívűl, hogy Messi azt mondta, hogy...
- visca el barca
- Presidente del Barça
dehogy volt, de ne rontsd már el a kedvünket, had fantáziáljunk róla egy kicsitBarcaforever írta:Mi úgy beszélünk Dembeléről, mintha kb naponta a vezetés Dortmundban sátorozna. Egyaltalán volt bármiféle jelzés vagy info erről, hogy le akarja igazolni a vezetés!? Azon kívűl, hogy Messi azt mondta, hogy...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mi úgy beszélünk Dembeléről, mintha kb naponta a vezetés Dortmundban sátorozna. Egyaltalán volt bármiféle jelzés vagy info erről, hogy le akarja igazolni a vezetés!? Azon kívűl, hogy Messi azt mondta, hogy...

https://twitter.com/ForcaBarcaEN/status ... 9618410497" target="_blank
Klopp a forrás szerint szeretné bevonni Rafinhát a Coutinho-ügyletbe. 30-40 millióra taksálják az árát.
Fogalmam sincs, ennek mennyi köze lehet a valósághoz, de van egy tippem
Klopp a forrás szerint szeretné bevonni Rafinhát a Coutinho-ügyletbe. 30-40 millióra taksálják az árát.
Fogalmam sincs, ennek mennyi köze lehet a valósághoz, de van egy tippem

"It is what it is."
Hál'istennek, nem kell Paco 2 tízszer annyiért.Nervo írta:Hazardot állítólag nem engedi Conte, legalábbis a goal.com szerint.
Sajnos nem találtam már meg a forrást, de a napokban olvastam, hogy Marco Verratti dühös meg megint módosítana a szerződésén, mivel Dani Alvesnek kapásból 12-14 millió eurós éves fizetést ajánlottak a párizsiak, ő meg a csapat ékköveként szerződéshosszabbítással is valami 9 milliót keresne 

"It is what it is."
- Nervo
- Capitá del Barça
Hazardot állítólag nem engedi Conte, legalábbis a goal.com szerint. 

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Dembeléből hiányoznak Neymar sztárallűrjei, alázatos srácnak tűnik nekem. Azért ez sokat jelenthet a jövőben.LG írta:Szerintem Dembelé top1 is lehet, miután Messi kifut. Ő is megtudja bontani a védelmet, kulcspasszokban, gólpasszokban is erős, emellett jó befejező. Én hosszútávon többet látok benne, mint Neymarban, nyilván most még messze van tőle, de az az 5 év, mellyel fiatalabb, nem kevés idő. Ha töretlenül tud fejlődni, hatalmas játékos lehet. Bízom benne, hogy már idén csatlakozik hozzánk.Hazard-ot írtam már én is, szerintem is ő tudná csak pótolni jelenleg, de, őt nagyon nehéz lenne elhozni London-ból, bár 120-130 körül lehet elengednék. Dembelé viszont, ha egyből nem is, idővel azért top4-5 játékos lehet simán.
"It is what it is."
Szerintem Dembelé top1 is lehet, miután Messi kifut. Ő is megtudja bontani a védelmet, kulcspasszokban, gólpasszokban is erős, emellett jó befejező. Én hosszútávon többet látok benne, mint Neymarban, nyilván most még messze van tőle, de az az 5 év, mellyel fiatalabb, nem kevés idő. Ha töretlenül tud fejlődni, hatalmas játékos lehet. Bízom benne, hogy már idén csatlakozik hozzánk.Hazard-ot írtam már én is, szerintem is ő tudná csak pótolni jelenleg, de, őt nagyon nehéz lenne elhozni London-ból, bár 120-130 körül lehet elengednék. Dembelé viszont, ha egyből nem is, idővel azért top4-5 játékos lehet simán.
Engem abszolút nem érdekel a Neymar Saga, viszont az a része nem tetszik, hogy miért van az, hogy egyik országban van kivásárlási ár, a másikban nincs, így a tevetologatók meg aztán végképp nem szorongathatóak meg. Vagy legyen egységesen mindenhol, vagy ne legyen sehol, mert így gyakorlatilag ez egy öngól azoknak a kluboknak ahol van.
Szerintem kizárt, hogy ideadják az olaszt. Pénz van, FFP-t nem sértenek. Ha Bartoék nem kívánnak asszisztálni a PSG gazdálkodásához, akkor odaadják a 222-t és befizetik az adót a francia állam felé, belefér nekik az is.
"It is what it is."
Hol kell aláírni?S.Agüero írta:A PSG nem szeretné kifizetni Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát és ezért hajlandóak lennének bevonni a transzferbe Marco Verrattit. [L'EQUIPE]
130+Verratti, maradékból meg még elhozzuk Dembélét vagy Coutinhot.
En titkon ebben a forgatókönyvben reménykedek az elejétől. Ha még Dembélét is tudnánk hozni a brazil helyére, az maga lenne a kánaán.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- visca el barca
- Presidente del Barça
most ők nem a jövő nagy csapatát építik?S.Agüero írta:A PSG nem szeretné kifizetni Neymar 222 millió eurós kivásárlási árát és ezért hajlandóak lennének bevonni a transzferbe Marco Verrattit. [L'EQUIPE]
130+Verratti, maradékból meg még elhozzuk Dembélét vagy Coutinhot.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...