Hazai jó,csak a zoknia nem jó...noname írta:A hazai nekem magyon tetszik, az idegenbeli is jobb mint az eddigiek.

Barca mez nem lehet ocsmány, max nem szép!Evilgrim írta:Az idegenbeli mez ocsmány...
Pedig nem rosszak! Kapus mezt biztos veszek, ha lesz pénz akkor egy hazai mezt is!Evilgrim írta:Nekem egyik mez sem tettszik...
OFF: Úristen! Már megint honnan jöttél rá?Game90 írta:Bocs az off-értgyeptegla írta:A kék mez egyszerűen fantasztikus lett.... az elsőszámú pedig hasonló a tavalyihoz...![]()
Lionel19 visszatértél?
Pontosan, nem fogok "randalirozni", mert nembirom ki az eurobarca nélkül továbbLos Banditos írta:Igen, ő lesz az sztem. De mondta, hogy most igyekszik rendesen viselkedni, úgyhogy nem kellne kitaltani. Főleg, hogy ugye Picsók Pista még mindig garázdálkodhat az oldalon.![]()
Bocs az off-értgyeptegla írta:A kék mez egyszerűen fantasztikus lett.... az elsőszámú pedig hasonló a tavalyihoz...
Sztem nem néz ki rosszullionelmessi19 írta:Úristen de ronda a kék.![]()
pfujj
nem bizony!Shandor írta:Ezek szerint nem csak nekem az egyik kedvencem a mindenkori Roma mez (a csapattal együtt).
Az élénk színnel legalább jobban észreveszik egymát a játékosok.Zozzy 5 írta:Hát nem tudom, ez a hupikék túl élénk nekem...Embereket nem fogok látni a közvetítés alatt, csak élénkkék foltokat...
Hát az eddigi idegenbeliek is élénkek voltak narancssárga meg neonzöld vagy milyen volt az...szerintem egész jó ez!Zozzy 5 írta:Hát nem tudom, ez a hupikék túl élénk nekem...Embereket nem fogok látni a közvetítés alatt, csak élénkkék foltokat...