2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én sem, szerintem javulni fog, ha Messi elmegy, de messze nem olyan mértékben, hogy akár megközelíthetné az argentint.
Örülök Koeman nyilatkozatának. Elképesztően gyenge éve volt, de mindenki tudja hogy világklasszis a srác, csak a posztján kell játszatni. Biztos vagyok benne hogy nem fogjuk megbánni ha rá építünk.
Nem magáért adott 100plusz milliót, meg nem magának adott csillagászati fizetést.LG írta: ↑2020.08.15. 22:24:06Őt most ugyan nem emlegetjük a legnagyobb bűnbakok között, de azért megjegyezném, hogy horrorfizetésért hozott egy olyan szezont, mint Pedro anno a rosszabb éveiben nálunk.
Lehet mentegetni, hogy de ő legalább védekezik, ezt megtette a fent említett Pedro is, és meg tudnák tenni még sokan mások az ő fizetése töredékéért. És ez az ember étkezik egy asztalnál Messiével és CR-vel...
nos igen, Dembélé testileg, Coutinho fejben gyenge. Griezmannt meg abszolút nem kellett volna idehozni, neki egyértelműen nincs itt posztja. viszont én sztem a lehetőségekhez mérten alázatosan játszik, mégha balfék is. én a hozzáállásában nem látok semmi kivetnivalót, így nem tudom őt utálni.LG írta:Utólag mondhatjuk ezt, de Coutinho az első félévében még egész ígéretes volt, a második éve volt borzalmas. Dembelé pedig nagyrészt a sérülései miatt lett ekkora bukás.
Tehát annyi a különbség, hogy bennünk, főleg Dembelében szerintem lényegesen több volt (és még reménykedem benne, hogy több is van), mint amennyit mutattak. Griezmann viszont itt a Barcában ennél szvsz sokkal többet nem tud adni.
Utólag mondhatjuk ezt, de Coutinho az első félévében még egész ígéretes volt, a második éve volt borzalmas. Dembelé pedig nagyrészt a sérülései miatt lett ekkora bukás.NovaProspekt írta:
Sztem amúgy kicsit túl van tolva Grizi fikázása, Counál és Dembinél sztem hasznosabb eddig.
Nem a szint, a stílus! Egy rakkolósabb ütközősebb, hosszú passzokkal futtató, a középpályáról 3-5 passzal a csatár elé tesszük a labdát azzal hogy fussál és verd meg típusú csapatba ő lenne a császár.De ez a kis területen sok passz, kimozgatjuk a védőt úgy nyitunk területet, 3 méteren belül 3x verd meg az embered úgy indulj el ez nem fekszik neki.Az a másik baj, hogy 28 évesen ez már szerintem nem is tanulható...pepi1950 írta:Mondhat nekem ,bárki bármit ez a Grizi. nem Barca szintű játékos.
MatyiG írta:8 gól, 4 gólpassz egyelőre. Talán egy pici csalódás, de ezen még simán javíthat tavasszal. Tud ő még ennél többet mutatni szvsz.
Hát, ebben van valami...LG írta: Ennyi erővel tényleg visszahozhattuk volna Pedrot is, védekezni, küzdeni ő is tud, a góljait is lehozná.
Ennyi erővel tényleg visszahozhattuk volna Pedrot is, védekezni, küzdeni ő is tud, a góljait is lehozná.davi10 írta:Coutinho után megérte, sokkal hasznosabb.
NovaProspekt nagyjából jól leírja, megy mint az állat és mindhárom támadó helyett védekezik.
Támadásban azért mutathatna többet, de csomószor van üresen, mégse kap labdát.
Nem emelkedik ki, de Coutinho-nál és Dembele-nél hasznosabb, de egy összeszedettebb Dembele azért veszélyesebb.