Varatrix írta:Én kitartok amellett, hogy megnézném hogy Lajos padozik. Balon Coutinho, középen (szabadon) Messi, és Dembi indulhat jobbról.
De a jelenlegi támadóhármasra nem tudnék jobbatt kitalálni.
Félek, hogy egy Dembélé-Messi-Coutinho vagy Malcom-Messi-Dembélé támadóhármas a gyakorlatban úgy nézne ki, hogy a két szélső az oldalvonal mellett várja a lasztit, Messi meg jó szokásához híven valahol a középpályán akarná szervezni a játékot közel Busquets-hez, így a tizenhatoson belül senki nem maradna, aki gólt lőhetne. Kontrázni mondjuk jól tudnánk ezzel a hármassal, de ha mi kapnánk az első gólt, szerintem még jobban szívnánk utána, mint most.
Én emiatt örülnék, ha továbbra is valódi középcsatárral játszanánk, és ha megnézzük az utóbbi években azokat a csapatokat, amelyek nemzetközi szinten eredményesek voltak (akár BL, akár válogatott tornák), mindig volt valódi centerük.
A bajnokságban viszont - a legtöbb ellenfél ellen - szerintem egy Suárez nélküli felállás is működhetne, mert a legtöbb ellenfélnél még így is sokkal jobb lenne a csapat, az esetleges taktikai hiányosságokat elfedné az, hogy óriási a minőségbeli különbség a javunkra. De a BL-ben szerintem jobb lenne Suárezzel. Más a helyzet persze, ha az uruguayi annyira nulla, hogy totál emberhátrány. Akkor jöhetne a B-terv. De a szezon első 1-2 meccséhez képest szerintem javuló tendenciát mutat Lajos, így remélhetőleg jók leszünk vele.