Itt a bicikli cselt gyakorolhatja Dani?

Jobban is fog neki állni. Egyébként kíváncsi leszek ki lesz az új középpályás... Busquets a 28-ast úgynézki 16-osra cseréli. Ha marad Jonathan akkor tuti az övé lesz.LM10 írta:A Sport szerint Alves innentől a 2-es mezt kapja majd. Ezzel állítólag jobban eladható. A 20-ast innentől szvsz az új kp fogja viselni.
Aztmondják, nem csak a futballban.bali 15 írta:Én sajnálok már lassan minden olasz csapatot. Nem képesek felfedezni hogy már ez az egész csak a pénzről szól..barcafan. írta:Most már nem csak sz.r a Milan, hanem hülyét is csinál magából! 16 millió € Daniért meg 4 millió éves fizetés... Erre még a Fifában se bólintana rá a gép, nem hogy a Barca!De télleg, Berlusconiék mit éreznek amikor ilyeneket kiötlenek?
Rohadtul hasogató fájdalmat sztem...
A másik: mi olyan dologgal tudna kecsegtetni a Milan, hogy Dani rábólintana az ajánlatra? Berlusconi 2 szép szeméért?![]()
Én csak szegény Milan drukkereket sajnálom, nem lennék a helyükben, azért, amit most átélnek...
Berlusconi meg azt hiszi hogy minden játékos álma a Milan. Azt hiszi hogy Alves csak úgy itt hagy csapo-papot. Ha fociról van szó nagyon szűk látókörű ez az ember.
Én sajnálok már lassan minden olasz csapatot. Nem képesek felfedezni hogy már ez az egész csak a pénzről szól..barcafan. írta:Most már nem csak sz.r a Milan, hanem hülyét is csinál magából! 16 millió € Daniért meg 4 millió éves fizetés... Erre még a Fifában se bólintana rá a gép, nem hogy a Barca!De télleg, Berlusconiék mit éreznek amikor ilyeneket kiötlenek?
Rohadtul hasogató fájdalmat sztem...
A másik: mi olyan dologgal tudna kecsegtetni a Milan, hogy Dani rábólintana az ajánlatra? Berlusconi 2 szép szeméért?![]()
Én csak szegény Milan drukkereket sajnálom, nem lennék a helyükben, azért, amit most átélnek...
Szépen lassan fogynak azok is..barcafan. írta: Én csak szegény Milan drukkereket sajnálom, nem lennék a helyükben, azért, amit most átélnek...
És Dani Alves ezek után azt nyilatkozza, hogy nem is érezte jól magát itt a Barcában és a Milán az álmai csapata és elmegy úgy, hogy ő fizeti ki a Barcának a további 44 milliót!kozod99 írta:És tudjátok mennyi lenne az évi fizetése? 4 millió eurósneco7 írta:Persze,egy éve megvettük 3x millióért,abszolút bevált,mindenki elégedett volt a teljesítményével,de a Milan két szép szeméért meg 16 millióért tovább adjuk..nevetséges,már a feltételezés is,hogy eladjuk,nem hogy ilyen kevés pénzért!:D
És tudjátok mennyi lenne az évi fizetése? 4 millió eurósneco7 írta:Persze,egy éve megvettük 3x millióért,abszolút bevált,mindenki elégedett volt a teljesítményével,de a Milan két szép szeméért meg 16 millióért tovább adjuk..nevetséges,már a feltételezés is,hogy eladjuk,nem hogy ilyen kevés pénzért!:D
Ezért akartam a Humorba írni, de ha így írjákLeomessi14 írta:Ez nevetsegeskozod99 írta:Egy olasz oldalon olvastam hogy a Milan 16 millió eurót adna Daniért. Zambrottát eladnák és a helyére vennék meg Alvest![]()
Dani kivasarlasi ara meghaladja szerintem a 60 milliot is mert az erteke kb 20-25 millio plusz a szerzodesi evek..(asszem meg 4 ev van hatra)
Ez nevetsegeskozod99 írta:Egy olasz oldalon olvastam hogy a Milan 16 millió eurót adna Daniért. Zambrottát eladnák és a helyére vennék meg Alvest
Hát nem akarom senki érzéseit megbántani de igazi favágó szám a kettes.lui1698 írta:Hát sztem, ha Cáceres megy akkor megüresedik a 2-es.
Az mindjárt jobb, sztem.
Az nyitva állt tavaly is...lui1698 írta:Hát sztem, ha Cáceres megy akkor megüresedik a 2-es.
Az mindjárt jobb, sztem.
Alves10Bányász írta: Sőt arról is szó volt állítólag,h egy egész kollekciót kapna a srác a Nike-nál.Mint Ronaldinho csak várnak neki egy népszerűbb mezszámot.
Bár nem nagyon van üresedés a számokat tekintve.Meg kérdés,h mi számít "eladhatónak"...?