2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jajj,csak nem dobálóznék ezzel,ha realos játékos lenne szöveggel,mert nevetséges.Van bőr a képeden ezzel példálózni?Amikor ti ha füttyentetek,mindeneteket eltörlik.Realista24 írta:Persze, mindenhol előfordul, csak van ami nagyobb publicitást kap, van ami nem...kiváncsi vagyok, ha ezt egy Realos játékos csinálja hány meccsre meszelik el...
Az, hogy jófiú lenne, azért az meredek kijelentés, ha ismered a múltját..(és jelenét)
Persze, mindenhol előfordul, csak van ami nagyobb publicitást kap, van ami nem...kiváncsi vagyok, ha ezt egy Realos játékos csinálja hány meccsre meszelik el...Hát ja, látod a legjobb családokban is előfordul. De azért szerencsére egy Pepéhez képest ő jófiúnak számit.
Hát ja, látod a legjobb családokban is előfordul. De azért szerencsére egy Pepéhez képest ő jófiúnak számit.Realista24 írta:Hozta a szokásos formáját....egy parizer...vélemények?
hogyne ha alves csinálja akkor nagyon vicces meg aranyos, de ha ezt megcsinálná ronaldo vagy akárki más, aki nem a barçába játszana, akkor már mindenki fel lenne háborodva, hogy mekkora egy szemét.socio66 írta:Nekem nagyon bejött ez a jelenet anno,ez kell a népnek!
Hozta a szokásos formáját....egy parizer...vélemények?
haze71 írta:Erre én is kíváncsi lennék. Nem hiszem, hogy nagy lenne a difi. Ráadásul akkor nem csak ő rúgnál el a szabikat, ami miatt még talán több pontunk is lenne. Most talán a gólja után rájön, hogy fontosabb helyezve eltalálni a kaput, mint izomból kirúgni a stadionból...boixosnoisbarca írta:beadás meg lövés arány ide vagy oda...azért megnézném ,hány pontunk lenne a tabellán ,ha mondjuk még mindig Zambrotta lenne a helyén...
Ezen azért gondolkodjunk el...
Erre én is kíváncsi lennék. Nem hiszem, hogy nagy lenne a difi. Ráadásul akkor nem csak ő rúgnál el a szabikat, ami miatt még talán több pontunk is lenne. Most talán a gólja után rájön, hogy fontosabb helyezve eltalálni a kaput, mint izomból kirúgni a stadionból...boixosnoisbarca írta:beadás meg lövés arány ide vagy oda...azért megnézném ,hány pontunk lenne a tabellán ,ha mondjuk még mindig Zambrotta lenne a helyén...
Ezen azért gondolkodjunk el...
Perrero írta:és úgy kb. hány kísérletbőlgombosmario18 írta:ALVES?????Sztem az idei év legjobb igazolása volt,elég sokat tett ahhoz ahol most a barca áll!!!!!!
jah....és nem ez volt az egyetlen szabadrugásgolja ebben a szezonban,volt neki már több is
Ez a dolog Dani talán legnagyobb hibája.bojanfan írta:az oké, hogy lőtt egy rohadt szép gólt, de időnként úgy játszik, mint egy utolsó patkány. ma is a 30. perc környékén úgy fetrengett, csakhogy a villarreal kirúgja a labdát. ccc.
A saját neve? Szerény. Az azért felső test azt a [auto_cenzúra]!!!!Ilúvatar írta:pedig nemVarga Tamás írta: És mi van a mellkasára tetoválva? BARCA! Kell ennél több?![]()
Itt a kép a szép szőőőrös mellkasáról:
http://img265.imagevenue.com/img.php?im ... loc=loc218#