S.Agüero írta:A döntéshozatalokban még sokat kell fejlődnie, de jó lesz ez.
Szerintem alapvetően ösztönösen cselekszik és ettől még gyorsabb, akár csak Messi, nem hezitál, meghúzza "zsigerből" és vagy bejön, vagy nem...

, nála még többnyire nem, de csak idő kérdése, hogy ez az arány átforduljon. Ami engem személy szerint minden alkalommal lenyűgöz, hogy brutális a kezdősebessége, de mégis olyan könnyedséggel teszi, hogy már zavarba ejtő, mert Leo-hoz képest benne van még egyfajta kecsesség, lazaság is, amit Rondaldinho megindulásaiban lehetett látni. Messi máshogy, olyan feltartóztathatatlanul, a szemnek követhetetlenül csinálja, sokszor a sokadik visszajátszás után látjuk, hogy pontosan, hogy is csinálta.
Én mentálisan jobban "féltem", a magánéletben problémásabbnak érzem, a csapaton belül jó lenne, ha Messi (valóban) felkarolná, mint ahogy lehetett már olvasni róla. A magán életben talán Umtiti - azonos vallás, rassz, étrend stb.- miatt patronálhatná, segíthetné... a gyereket.
De, aztán lehet, hogy minden rendben vele és mindenki mellette áll, már csak neki kellene élni-e a lehetőséggel, hogy a világ legjobb csapatában játszik.