Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom,tudom,nem is azért mondtam,írtam is hogy megérdemelte,csak azt emeltem ki hogy pont az a szituja nem ért sárgát...ziipp írta:Mutatta neki a bíró, hogy ez volt a negyedik szabálytalansága, ezért már jár a sárga.csababarca írta:...
Mutatta neki a bíró, hogy ez volt a negyedik szabálytalansága, ezért már jár a sárga.csababarca írta:Alves ma gyenge volt,viszont érdekes hogy pont abban a szituban kapta meg a sárgáját mikor semmit se csinált...minden másért kaphatott volna amúgy,szal tök jogos hogy el lesz tiltva...
én is bízok,h feltámad,de nálam alap,h mindenki kitegye a szívét a pályára, főleg egy ekkora egoval rendelkező játékos, még szép,h hajt.albicelesteX írta:Én bírom a gyereket!Kiváló szélsőnek tartom!És ha belegondolok azért talán itt a végére kicsit elfáradhatott!A szívét kiteszi a pályán mindig!És az utóbbi időben nem úgy sülnek el a dolgok ahogy szeretné ebben biztos vagyok!Bízok a feltámadásában!
Az Arsenalban Henry rúgta a szabadokat, aztán ott van még Xavi és Márquez is.Gaba írta:az tuti, hogy gyatrák a szabadrúgásai, de a baj ott van, hogy nincs olyan, aki hatékonyabban lőné őket. így szinte mindegy ki végzi el őket![]()
viszont tényleg borzalmas beadásokat művelt, nem egyet a stadionból is kirúgott...
Meg nem mondom hol de pont ma olvastam hogy van egy idióta szabály hogy nem lehet fellebezni lapért csak akkor ha azt nem a szálytalankodó/szabálytalankodónak vélt játékos kapta.gekkodan írta:Ha Abidal lapját megóvjuk és visszatér, sokkal jobban fogok örülni Puyol játékának a jobbszélen, mert Alves az utóbbi hetekben gyenge.
Szabálytalan, ideges, pontatlan, gyatrán ível, nem tud szabit lőni.
Kis pihenő majd lenyugtatja.
Andris, ne haragudj, de ez a vélemény badarság...3-3 hónapja...akkor te elég rég nem néztél Barca-meccset.lionelmessi19 írta:Annyira nem bánom, hogy kiesett, hogy őszinte legyek. Persze jobb lenne vele, mert Puyol se az igazi jobb bekk, de egyrészt sok buta és felesleges szabálytalanságot csinált, és még rosszul is játszott, ahogy lassan már 2-3 hónapja.
Ezzel egyetértek. Nemtudom miért eröltetik? Annyi jó szabadrúgónk van.. dehát ez is annyiszor el lett mondva... azt nem értem, hogy Pep nem veszi ezt észre, hogy szabadrugásból veszélytelenek vagyunk?albicelesteX írta:nem bántom!De a szabadokat hagyhatná már tényleg!Idegesítő főleg miután ellövi és káromkodik meg elégedetlenkedik!