Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak két gólpassza van.Bob_Marley írta:És Higuain? Lőtt már 20 gólt, gp nem jön neki ezekszerint.
csababarca írta: Főleg,hogy Neymar őszre szintet lépett
Olyat nem tudok, helyette:recrea írta: most akkor egy európai összesítést is kérünk![]()
Nem semmi...most akkor egy európai összesítést is kérünk
Na ez igen, ezt már szeretem.
Nálam Suarez a meccs emberenzxtpo írta:Nálam egyértelműen Neymar volt a meccs embere, két gólpassz, két kulcspassz, egy gól és megannyi jó megoldás. 80 % felett passzolt, ami egy támadótól nem rossz eredmény.
palesz77 írta:off: A Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban topicban VEB méretezte az avádat, itt a link hozzá. Ha esetleg nem láttad volna. off végeNero. írta:Elvileg a PSG egy 400 millió eurós ajánlattal készül. Hát, nem biztos hogy igaz bár a mai világban simán eltudom képzelni, főleg hogy mi is 150 körül vettük.Én egyébként 400ért sem adnám el (lehet jönni hogy hány Verrattit meg Gündogant tudnánk venni belőle), de ez a gyerek akkora kincs mind képességekben mind marketingértékben, hogy itt kell tartani bármi áron.
on: Az a durva, hogy tényleg nem igazán mennénk most ezzel a 400 millióval sokra. Fullos a keret, középpályán még tumultus is van, előre kell csere, de az Nolito és Munir - plusz Ardáék - személyében meg is lesz, egyedül középső védő kell majd kb nyáron - ha lesznek távozók -, meg csere balbekk, de azt meg bőven bírja a költségvetés.
Neymart meg a pályán nem tudom ki tudná pótolni.. Mert ugye Neymar szerepe bőven nem csak a góllövés, még ha Messi a pályán is van, akkor is ő bontja meg többször a védelmeket a cseleivel, mostanában meg a passzok terén sem nagyon marad alul. Akik beugranak, mint a köztudatban "nívós balszélsők", az Reus, Hazard, Douglas Costa, meg még Lucast, Konoplyankát és Martialt is ideveszem a teljesség kedvéért - lehetne Sánchez is, de ő már eljátszotta itt a lehtőségét. Mindegyikük van amiben felveszi a versenyt Neymarral, de összességében mind alulmaradnak. Még úgy is, ha csak a góllövést és a cselezést nézem, mert tegyük fel ezek a legfontosabbak a balszélsőnknél idén, ahogy Messi osztogat - klub VB döntő cáfolat rögtön, de tegyük fel. Gyors összehasonlítás 90 percekre bontva a szélsőkről Squawkának hála - Hazardnál ott a tavalyi éve is, idén átok ül rajta kb, annyira azért nem rossz játékos, mint amit idén mutat -, ez is igazolja amit mondok. Egyedül Reus közelíti meg gólok számában Neymart, de ő meg 1v1-ben marad alul nem is kevéssel. Teljesen meg kéne változtatni a játékunkat, és közel sem biztos, hogy a 400 millió elköltése után - még ha sok másra is fel lehetne használni -, sikerülne ilyen jól megint összerakni a csapatot. Én legalábbis személy szerint nem látok senkit, aki tudná pótolni a brazilt most - Griezmannt meg Dyabalát meg se említettem, mert egyikük se szélsőt játszik már, plusz ők is alulmaradnának ugyanúgy.
Nem mintha ez a 400 milliós hír igaz lenne szerintem, csak most így belegondoltam, hogy tökmindegy mennyit ajánlanának bárkiért az MSN-ből, sportszakmai szempontból nem járnánk jól az eladásukkal, mert egyszerűen nem tudnánk visszaesés nélkül pótolni őket - nagyon talán Benzema tudná Suárezt, idén ő is termel szépen, de ez is nagyon talán, és inkább nem mint igen szerintem. Azért ez elég komoly, szerencsése kvagyunk nagyon..Na midnegy, úgyis kacsa a hír, csak gondoltam ezt a kliséhalmazt le is írom.
u.i.: És most csak a számokat vettem a pályán, azokról szó se volt, hogy emberileg ki milyen - Hazardnál bőven kérdőjeles, hogy edzőt buktatott-e pl -, marketing, stbstb.. Ebben az egy "alap" dologban is kiemelkedik Neymar, hát még az összképet nézve..
off: A Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban topicban VEB méretezte az avádat, itt a link hozzá. Ha esetleg nem láttad volna. off végeNero. írta:Elvileg a PSG egy 400 millió eurós ajánlattal készül. Hát, nem biztos hogy igaz bár a mai világban simán eltudom képzelni, főleg hogy mi is 150 körül vettük.Én egyébként 400ért sem adnám el (lehet jönni hogy hány Verrattit meg Gündogant tudnánk venni belőle), de ez a gyerek akkora kincs mind képességekben mind marketingértékben, hogy itt kell tartani bármi áron.
Isten bizony nem beszéltem Messivelcorol írta:Szerintem meg nagyon fontos és persze előnyös egy csapaton belül az emberi kapcsolat, az öltöző hangulata, egymás elismerése, az értékek méltányolása, netán a baráti viszony. Ha Ney nem a Barcában köt ki, nyilván máshogy viszonyulna Messihez. De miután naponta együtt edzenek, játszanak, pontosan látja, hogy mire képes Messi és van annyira önkritikus, hogy elismerje a tudását, amit egyébként minden interjúban meg is fogalmaz Ö is,mások is.Szerintem Ney nem egy Ibrahimovics, nem egy Balotelli, nem egy CR - kivárja a sorát. Erre vonatkoztattam a pozitív emberi tulajdonságaira történt utalásomat.kanty írta:Ez nem feltétlen az emberi kapcsolatokról, a barátságról szól. Mert, ha Neymar fejlődik még, és Messi kicsit visszaesik (amire van esély, hiszen egyre idősebb), akkor teljesen normális reakció lenne a brazil részéről, ha azt érezné, hogy már ő kell a vezér legyen. Persze az egész csak feltételezés jelenleg, így sokat agyalni nem is érdemes rajta, csak érdekesség gyanánt dobtam be.
Szerintem meg nagyon fontos és persze előnyös egy csapaton belül az emberi kapcsolat, az öltöző hangulata, egymás elismerése, az értékek méltányolása, netán a baráti viszony. Ha Ney nem a Barcában köt ki, nyilván máshogy viszonyulna Messihez. De miután naponta együtt edzenek, játszanak, pontosan látja, hogy mire képes Messi és van annyira önkritikus, hogy elismerje a tudását, amit egyébként minden interjúban meg is fogalmaz Ö is,mások is.Szerintem Ney nem egy Ibrahimovics, nem egy Balotelli, nem egy CR - kivárja a sorát. Erre vonatkoztattam a pozitív emberi tulajdonságaira történt utalásomat.kanty írta:Ez nem feltétlen az emberi kapcsolatokról, a barátságról szól. Mert, ha Neymar fejlődik még, és Messi kicsit visszaesik (amire van esély, hiszen egyre idősebb), akkor teljesen normális reakció lenne a brazil részéről, ha azt érezné, hogy már ő kell a vezér legyen. Persze az egész csak feltételezés jelenleg, így sokat agyalni nem is érdemes rajta, csak érdekesség gyanánt dobtam be.
Ahogy idősödik a sebességéből veszíthet (ahogy már veszített is a "régi" Messihez képest), de a technikájából nem fog. És akkora játékintelligencia párosul ahhoz a technikához, hogy ha hátrébb szorul is, minden támadás rajta fog átmenni továbbra is, csak maximum sokkal kevesebb befejező, és sokkal több előkészítő szerepe lesz, mint most. Amíg itt van, én nem tudom elképzelni, hogy ne ő legyen a vezér vagy így, vagy úgy.kanty írta:Ez nem feltétlen az emberi kapcsolatokról, a barátságról szól. Mert, ha Neymar fejlődik még, és Messi kicsit visszaesik (amire van esély, hiszen egyre idősebb), akkor teljesen normális reakció lenne a brazil részéről, ha azt érezné, hogy már ő kell a vezér legyen. Persze az egész csak feltételezés jelenleg, így sokat agyalni nem is érdemes rajta, csak érdekesség gyanánt dobtam be.
Még annak idején Alves mondta, hogy Neymar egyáltalán nem az a nagy arc, beképzelt fickó, mint amit róla, főleg külsőségekben a brazil media lehozott. Emberi értékei miatt is, Alves már akkor biztos volt abban, hogy remekül beillene a Barcába.senkialfonz40 írta:Szerintem egy egészséges lelkületű és gondolkodású emberrel ilyen nem fordulhat elő, márpedig tényleg nagyon jónak tűnő emberi kapcsolatnak látszik, ami nemcsak az MSN, hanem a csapat egésze közt van.kanty írta:Amíg ilyen szinten megérteni magát Messivel és Suarezzel, és ennyit nyer a csapat, addig biztos, hogy nem akar majd elmenni.
Az érdekes az lesz, hogy ha továbbra is fejlődik, és 1-2 éven belül "elgondolkodik" azon, hogy már neki kellene lennie az alfa hímnek és nem Messinek.
Szerintem egy egészséges lelkületű és gondolkodású emberrel ilyen nem fordulhat elő, márpedig tényleg nagyon jónak tűnő emberi kapcsolatnak látszik, ami nemcsak az MSN, hanem a csapat egésze közt van.kanty írta:Amíg ilyen szinten megérteni magát Messivel és Suarezzel, és ennyit nyer a csapat, addig biztos, hogy nem akar majd elmenni.
Az érdekes az lesz, hogy ha továbbra is fejlődik, és 1-2 éven belül "elgondolkodik" azon, hogy már neki kellene lennie az alfa hímnek és nem Messinek.
A meccs vége felé volt egy pimasz cselkísérlete, ami már nem a foci része, sőt elég alattamos dolog. Én csak erre tudok gondolni. 5-6 meccset kéne kapnia...BarcafanTomee írta:LE sajtótájékoztatóján feltettek neki egy kérdést, hogy Eltiltás Neymar-nak? De ő kitérő választ adott.
Milyen eltiltásról van itt szó?
Nem akarom a valóságban megtudni, de ez a csávó ha nem rúgnák szét a lábát mit művelne Angliában? Á mindegy, úgyis felrúgnák.palesz77 írta:
Eszmeletlen mennyit fejlodott 2 ev alatt, remelem meg itt lesz egy jo 5 evet legalabb, elmeny nezni a megmozdulasait.