Deluigi írta: ↑2025.07.20. 22:09:09
Troym írta: ↑2025.07.20. 20:21:41
Mondom, én skót vagyok, de nálam ennek kb a 60-70%-át kapná, aztán, ha nem tetszik nem jön, itt mi diktáltunk, nem ő.
Ha te lennel az elnok, akkor a Barcaban nem lenne jatekos, aki jatsszon es nem trofeakert jatszanank, hanem el sem tudnank indulni a versenyeken.
Lehet, az utcarol fel tudnad tolteni a keretet (esetleg), de utokepes csapatot nem tudnal "skotkent" kialakitani.
Nem, falafel bódék állnának a Camp Nou mellett....
Amúgy teljes komolysággal ki mered jelenteni, hogy Rashford a kulcs ahhoz a bajnoksághoz, ahol eleve címvédők vagyunk?
Vagy ő a hiányzó láncszem a BL-hez? (nem mondom, hogy igen,vagy nem, csak meglepő lenne, ha ezt gondolnád)
Lehet skót vagyok, de tartom a véleményem, hogy cserejátékosoknak cserejátékos pénzt adnék, hogy a kezdő embereinél lehessen szintet ugrani, ha szükséges.
Szerintem eleve nem lennénk ekkora bajban, ha 85%ban az előző elnökség 15%-ban meg ez nem adna ekkora fizetéseket mindenkinek...
Tudom, tudom ilyenkor jön a téma, hogy nem lehet máshogy csinálni, csak ahogy most csinálják, ezt mindenképp mondják el a jelenlegi vezetők elégszer a következő, vagy azutáni elnöknek és sportigazgatónak is, mert ha nem tudják, akkor még a végén megcsinálják más módszerekkel.
Mindegy, bízzunk benne, hogy Rashford jó lesz, én kicsit sokallom amibe kerül fizetési oldalon, de cáfoljon rám! Amúgy meg hajrá Virgili, remélem kiszorítja, mert akkorát robbant és akkor még jobb, plusz továbbra is bízom jhv érkezésében.