Csak a dupla 0 cserebogarakat senki nem akarta leigazolni és nekik is megfelel az itteni fizetés meg játékpercek, mert máshol sem lennének kezdők(Gomes még az NB1-ben sem

Az gondolom fel sem merült benned, hogy egy nem 100%os Busi játszott a pálya közepén, ezért EV inkább kicsit megerősítette a kp.-s védekezést SR-el, minthogy egy támadóbb Dembele-t küldjön fel. A dupla 0 cserebogarainkat nem küldték el egy év után, nemhogy egy 100+ milliós tehetséget.Kovbal88 írta:Hétvégén se játszotta végig a meccset, és mint a csapat egyik legnagyobb sztárja (ára alapján az) mindenképpen megérdemelte volna a játékperceket.
Van rá esély, hogy eligazol a nyáron. Főleg ha jön Griezmann.
Le nem tudom írni mennyire örülök,hogy az edzőnk nem az àr alapjàn rakja össze a csapatot. Ettől fèltem januàrban, szerencsère jól ràm càfolt az öreg.Kovbal88 írta:
Hétvégén se játszotta végig a meccset, és mint a csapat egyik legnagyobb sztárja (ára alapján az) mindenképpen megérdemelte volna a játékperceket.
Van rá esély, hogy eligazol a nyáron. Főleg ha jön Griezmann.
van perszeKovbal88 írta:Van rá esély, hogy eligazol a nyáron.
Hétvégén se játszotta végig a meccset, és mint a csapat egyik legnagyobb sztárja (ára alapján az) mindenképpen megérdemelte volna a játékperceket.visca el barca írta:AG védekezni (biztos) jobban tud. én megértem h inkább őt hozta be, dembelére semmi szükség nem volt tegnap.johdepp írta:Ez a csávó vajon mit csinálhat vagy mit nem csinálhat edzésen? Mert agyatlanul, eszméletlenül, bődületesen, ultra döbbenetesen, extra, mega, giga, szuper trágyamód rosszul kell valamit csinálnia, ha ez a falábú, tutyimutyi, teszetosza, málészájú, tróger, abszolút zéró teljesítményű, puhány, mafla, gyámoltalan, nyápic, anyámasszony katonája, kétbalkezes, balfék, pipogya, portugál palimadár is előbb kerül becserélésre, mint ő...
AG védekezni (biztos) jobban tud. én megértem h inkább őt hozta be, dembelére semmi szükség nem volt tegnap.johdepp írta:Ez a csávó vajon mit csinálhat vagy mit nem csinálhat edzésen? Mert agyatlanul, eszméletlenül, bődületesen, ultra döbbenetesen, extra, mega, giga, szuper trágyamód rosszul kell valamit csinálnia, ha ez a falábú, tutyimutyi, teszetosza, málészájú, tróger, abszolút zéró teljesítményű, puhány, mafla, gyámoltalan, nyápic, anyámasszony katonája, kétbalkezes, balfék, pipogya, portugál palimadár is előbb kerül becserélésre, mint ő...
Szerintem a CFC ellen bebizonyította ,hogy nagyon hasznos ő védekezésben is...Nem ebből a meccsből kéne kiindulni mert kb senkire nem lehet pozitív jelzőt mondani se előre se hátravisca el barca írta:tegnap tényleg gyenge volt, de ez a szezonja már ilyen lesz. lehet elkap egy-két jobb meccset, de többet (sajnos) nem várhatunk tőle... védekezése még nagyon nem jó, próbál minidig visszazárni de vhogy csak ilyen tessék-lássék cucc lesz belőle...
Persze nem a szezon legjobb meccsét játszó Sevilla ellen, de Semedoval egész jól működtek együtt.visca el barca írta:védekezése még nagyon nem jó, próbál minidig visszazárni de vhogy csak ilyen tessék-lássék cucc lesz belőle...
Ha kiveszed a csapatból Messit és Busit, akkor az egész csapat szenvedni fog, pláne egy Sevilla ellen, pláne idegenben. Ha nincs a sérülése sokkal tudatosabban lehetett volna Dembelét felépíteni, arra ugyanis jelenleg alkalmatlan, hogy egy ilyen meccsen vezér legyen. Messi és Suarez mellett kellett volna játszania tartósan, hogy a gyengébb, szürkébb meccsein ki legyen segítve, a könnyebb meccseken meg hozzátegye a magáét, szokja a csapatjátékot, szerezzen egy kis magabiztosságot, önbizalmat és vállalkozókedvet.Feast4 írta:Nem tudom.Messi beállásáig a bal oldal sem nagyon müködött.Valahogy az egész támadójáték imporens volt addig.Pl.Couthinonak se ment.brazilfan írta:Sajnos tegnap ő volt a leggyengébb ebben a nagyon haloványan teljesítő csapatban, egyetlen jó megmozdulása sem volt. Az, hogy nem jöttek be a passzai és a cselei, még hagyján, hiszen Messit is meglepően sokszor sikerült szerelni. De azt, hogy nem jött vissza a védőjével, és hogy S. Robertóval ennyire nem értették meg egymást, nem bírtam felfogni. Ennél sokkal-sokkal több kell.
Nem tudom.Messi beállásáig a bal oldal sem nagyon müködött.Valahogy az egész támadójáték imporens volt addig.Pl.Couthinonak se ment.brazilfan írta:Sajnos tegnap ő volt a leggyengébb ebben a nagyon haloványan teljesítő csapatban, egyetlen jó megmozdulása sem volt. Az, hogy nem jöttek be a passzai és a cselei, még hagyján, hiszen Messit is meglepően sokszor sikerült szerelni. De azt, hogy nem jött vissza a védőjével, és hogy S. Robertóval ennyire nem értették meg egymást, nem bírtam felfogni. Ennél sokkal-sokkal több kell.
Szerintem meg gyenge volt. Most már “lenyugodtam” és nem az árcédulájához mért játékot várok, de ennél több kell még akkor is ha csak fele ennyi lett volna.Kovbal88 írta:Támadásoknál nem lesz vele gond, de a védekezés nem az erőssége. Okosan játszik, jó lesz ez.
Én néztem a meccset, de megmondom őszintén, nem maradt tőle meg sok minden.recrea írta:Hogy játszott a válogatott meccsen, nézte valaki?
Mbappet ekézitek, de két parádés gólt lőtt ma.