Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kovinho írta:Igazad van bocsi-Deco- írta:Nagy játékos lesz az biztos, de nem mindegy hogy jobb, vagy jobb formában van...Azért van némi különbség..és Ozsimikivel is egyetértek, rengeteg függ tőle, nagyon nagyot dolgozik a középpályán! Hajrá Deco! Hajár Barca!
![]()
Igazad van bocsi-Deco- írta:Nagy játékos lesz az biztos, de nem mindegy hogy jobb, vagy jobb formában van...Azért van némi különbség..
Mostani Deco is nélkülözhetettlen a Csapatbóllionel19 írta:Nezd meg a tavalyi és a mostani decot...-Deco- írta:Ne öregítsétek már annyira Deco-t![]()
Van még azért pár éve itt...
amugy sztem már jobb iniesta
és decot nem is birom annyira
Nezd meg a tavalyi és a mostani decot...-Deco- írta:Ne öregítsétek már annyira Deco-t![]()
Van még azért pár éve itt...
Én is is így látom a helyzetet sajnos (mármindt sajnos hogy Deco megöregszik), de azért még nem kell temetni. Sokkal inkább ő mindt mondjuk Lampard.lionel19 írta:Deco lassan már megöregszik, Iniestáé a jövő!
Deco lassan már megöregszik, Iniestáé a jövő!Csak a Barca! írta:Ini nagyon brutál volt tegnap. Nagyon jól nyomta, nem nagyon értettem miért kellett lehozni. Ez a fiu sokra fogja még vinni.
Charlie írta:Great Shot [Iniesta goal vs. England]
C.
Hát sztem isKenny írta: Szerintem: [Aragonyes]