2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a legegyszerűbb! Milánóból papolni, és lejáratni Pepet csak azért mert nem képes beismerni hogy egyszerűen nem illett ide. Bravo!bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ye-2052994
Már reméltem, hogy lerágott csont, de nem...
Ilyen megszólalás után egy normális edző, ha vissza akar jönni, akkor sem engedi a csapat közelébe. Ő is felelős az ügynöke kijelentéseiért, hiszen az ő alkalmazottja, illetve elég sokszor tesz ő is dehonesztáló nyilatkozatokat (ha nem is ennyire durvákat) Pepre és a csapatra nézvést.messideco írta:Tudtuk Ibráról hogy nem nyugszik le. Kevés az esély a visszatérésére, egy olyan 10% max, vagy még annyi sem...
Szerintem Messi visszavonulásán, amikoris 38 éves lesz, még mindig Pep lesz az entrenador!messideco írta:Tényleg nem rossz ez a 100 győzelem.
És ha már itt vagyok, muszáj megkérdeznem: szerintetek meddig lesz Pep a csapat edzője. Véleményem szerint a következő idény végén távozni fog...
Amig jönnek az eredmények addig nem lesz gond, még a vitatott döntések felett is szemet huny a többség, de ha az eredmények romlanak akkor lesz baj. Én még 2 max. 3 szezont látok benne.messideco írta:szerintetek meddig lesz Pep a csapat edzője. Véleményem szerint a következő idény végén távozni fog...
Solbakken már a Camp Nouban is verte itt a kopasz fejét, bízom benne, hogy a Rubin magára talál, és jól megverik ezeket a dánokat-Mikaos írta:http://www.youtube.com/watch?v=ikpgrit0WeM
Lol, főleg a végén
Mondjuk ez a dán edző egy nagy hisztérika, elviselhetetlen fazon.
ennél frappánsabban nem lehet fogalmazni, a kedvencem továbbá az Ini a balszélen+ Keita végig a középpályán kombó, ilyenkor olyan hatékony a támadásépítésünk...Andris írta:gyáva nyúl.
kicsit buták is, ennyire nem észrevenni, hogy szélen, simán verhetőek lettek volna!? Pedro kapott pár percet, amikor még egy Xavi se tudott labdát kezelni, de mégis vert egy szép kapufát... Kb félidőbe kellett volna bedobnia, vagy Iniesta vagy Keita helyett...Andris írta:gyáva nyúl.
Ne keverd össze Mourinhoval!Balinho írta: Még egy időhúzó Mascherano Messit megejthetett volna!
Szerintem elsiette a cseréket. Miket beszélek... a cserét. Még egy időhúzó Mascherano Messit megejthetett volna!Andris írta:gyáva nyúl.
Észrevettem én is, csak ezek a húzásai sokszor több kárt okoztak, mint hasznot, ezért is féltem/félek tőle most is kicsit. Lehet most bejött, de várjuk ki mi lesz hosszútávon.Mikaos írta:sokan mondják-mondták, hogy Pep csak egy taktikát tud alkalmazni, és hogy már kezd unalmassá válni. tehát nem mindenki vette észreLéfe írta:Észrevettük - sőt ez már tavaj is volt, Villa kivételével.
tavaly nem működött olyan jól ez a gépezet - Ibra miatt.
sokan mondják-mondták, hogy Pep csak egy taktikát tud alkalmazni, és hogy már kezd unalmassá válni. tehát nem mindenki vette észreLéfe írta:Észrevettük - sőt ez már tavaj is volt, Villa kivételével.
Korábban már leírtam valamelyik topikban, hogy a csapat mindig a kis játékra megy, a kényszerítőkre, hogy minél gyorsabban vigyék a 16-oson belülre a labdát és minél több játékosunk érjen bele. Sok a lapos, gyors összjáték, amibe nem férnek bele az átlövések. Ezt még akkor is megteszik, ha felállt védelem ellen futballoznak, mert mindig addig járatják a labdát, amíg egy kis rést nem találnak a védelmen és Xavi vagy Iniesta a pontos passzaival ki nem ugrathatja a támadókat. Viszont tény, hogy változatosabbak lennének az átlövések is a játékunkban, viszont abban az akcióban, amikor átlövésre vállalkozik az adott játékos, "megfossza" a csapatot ettől a kényszerítős játéktól. Kombinálni tényleg lehetne a kettőt. De Pep jobban tudja, mint én.Xaviego írta:Ezt örömmel nyugtázom én is. Az ellenfelek így tényleg kevésbé tudnak majd belőlünk felkészülni.
Amúgy szerintem a csapatnak két fontos hibája van a formációtól függetlenül, ezek nem mások mint a lövések, és a beadások.
Jó lenne, hogy ha a mérkőzéseken néhány távoli lövéssel is próbálkozna a csapat. Ezzel elősegítenénk azt, hogy kijjebb lépjen az ellenfél. Mert sajnos már majdnem minden ellenfél tudja, hogy a 16os sarkán, és az ötösön is csak passzolgatunk. Ha lőnénk távolról is, megkönnyítenénk a saját dolgunkat, mert nem a 16os előtt tömörülnének "10"-en.
A másik meg az, hogy nem értem, hogy a beadásokat miért erőltetjük. Ibrahimovics távozásával nincs egy magas támadónk sem, a védők pedig nyugodtak lehetnek, mivel nem valószínű, hogy a 170cm-es Messi, Bojan, Pedro, és a 175cm-es Villa fejel majd gólt. Szóval szerintem a beadásokat szerintem nem kellene annyira erőltetni a mérkőzéseken, főleg magasan. Akkor inkább a szélről belőtt lapos labdák menjenek. Amúgy így egyáltalán nem meglepő az, hogy Alves beadásai sem mennek. Ezért lenne jó, hogy ha egy jól fejelő, magasabb támadó is érkezne a csapathoz. Ez a taktikai repertoárjainkon is sokat segítene.